Влез

View Full Version : Обърквация

eziobg
12-15-2010, 12:14
Малко съм объркан.. има едно момиче от съседния клас, което не съм сигурен дали ме харесва или не.. Преди около 2 седмици като си вървях по коридора я загледах, видя ме, и тя почна да ме гледа в продължение на сигурно 5 сек.. От тогава почнах да минавам доста по - често покрай стаята й, за да я видя.. В периферията си виждам, че когато мина покрай нея почва да ме гледа.. Преди седмица, когато тя и приятелките й минаха покрай мен и още един фр., те почнаха да се хилят, а тя дори не ме погледна.. Преди 2-3 дена пък като си минавахме покрай стаята (отново) тя и още една нейна приятелка като видяха, че идваме и се затичаха към парното и почнаха да се смеят.. Днес пък като ме видя, че минавам прегърна някакъв пълен загубеняк, след което просто нищо не направих, а подминах.. По - късно се видяхме пак в даскало, но на различно място. Тя играеше със същия идиот тенис, а аз не си свалях очите от нея.. Видя ме, че седя там и отново не ме погледна.. Чудя се дали иска да ми покаже, че не ме харесва или?

п.п Също така съм се чудел дали не харесва момчето, с което обикновено се разкарвам, но той си има приятелка и мисля, че тя знае..

TheBeliever
12-15-2010, 12:18
По-скоро е забелязала, че проявяваш интерес към нея. От там са кикотенията и шушуканията с приятелките. Закача се с другото момче пред теб, за да види реакцията ти. Лапешки работи.

eziobg
12-15-2010, 12:23
10 клас, а лапешки.. също така си мисля, че може да е подигравателен смях..

soul1199
12-15-2010, 12:52
Сега ще ти кажа,каква е работата.Първо-забелязала е че я гледаш.Второ-споделила е с приятелките си за теб.Трето-смеха може да е по две причини:
-защото те е харесала и е срамежлива
-защото е разбрала,че я харесваш,а тя те мисли за ЗЛЕ.
Относно онова момче иска да ти види реакцията.

eziobg
12-15-2010, 12:59
добре, защо иска да ми види реакцията, ако не й пука за мен, ако ме мисли за зле? или просто преценям нещата грешно, може би не й е пукала за реакцията ми? и не виждам никаква причина да ме мисли за зле, а и изобщо не ми изглежда много много като срамежливо момиче..

TheBeliever
12-15-2010, 13:04
За да се забавлява? Като демонстрираш, интересн към нея повдигаш самочувствието й. Даже да не те харесва на нея й е приятно, че ти я харесваш. Жени, колкото и да ти обяснявам няма да ни разбереш :D

eziobg
12-15-2010, 13:11
wow, егати тъпототията.. :D не мисля, че се нуждае от повдигане на самочувствието.. струва ми се доста смешно, да прегърнеш някой, който не харесваш (предполагам..90% сигурен съм, че не го харесва), за да видиш реакцията на някой друг, който не харесваш.. sigh.

soul1199
12-15-2010, 13:12
добре, защо иска да ми види реакцията, ако не й пука за мен, ако ме мисли за зле?

интересно и е какво ще направиш,после ще го сподели с приятелките си и ще те обсъдят

или просто преценям нещата грешно, може би не й е пукала за реакцията ми?

еми зависи,дали й пука за теб или не

и не виждам никаква причина да ме мисли за зле
всяко момиче харесва различен тип момчета,ноже да не си нейн тип или пък да не те мисли за осбенно красив

а и изобщо не ми изглежда много много като срамежливо момиче..то и аз не изглеждам срамежлива,ама ако наистина някой ми хареса ме хваща срам,така че не можеш да прецениш,без да си говорил с нея

eziobg
12-15-2010, 13:18
мхм, интересно. ще видим как ще се развият нещата.. добра идея ли е просто да спра да мисля за нея? смисъл да не обикалям около нея толкова често, като я видя да не й обръщам внимание и от там да преценя дали има нещо?

soul1199
12-15-2010, 13:21
мхм, интересно. ще видим как ще се развият нещата.. добра идея ли е просто да спра да мисля за нея? смисъл да не обикалям около нея толкова често, като я видя да не й обръщам внимание и от там да преценя дали има нещо?еми единия варянт е този,а другия да се запознаеш с нея

eziobg
12-15-2010, 13:26
да, много ясно, че съм мислел да се запозная с нея, даже бях уредил един фр да ни запознае, ама след като се замислих не ми се стори като добра идея.. не искам да се изложа и да ме отреже яко.. доста кофти ще ми стане, така че просто ще се държа нормално, никакъв интерес..

0y7ofCon7roL
12-15-2010, 13:42
Сори но не се сдържах. Абе колега по-горе пишеш че не си виждал причина онова момиче да те мисли за "Зле" а сега сам се издаваш колко си зле. Не бил искал да се изложи и за това ще се прави че не проявявал интерес :-o тъжно ми е за теб колега това само някое дете 7 8 клас може да го каже или в другия случай човек който няма капка самочувствие в себе си . Истинския мъж (момче) на място който има самочувствие че не е "Зле" няма да реве като някоя 7-моклсасничка "страх ме е да не ми наранят чувствата " а ще иде да се запознае с нея ще я покани да излязат и да става каквото ще. :( :( :(

DeVilTerroR
12-15-2010, 15:00
Само с гледане нищо не става. Иди се запознай с нея и я покани на кафе ... Може да си вкарваш някакви филми просто :?

MilanowPz
12-15-2010, 15:38
кфо като си 10 клас... тя мое да е с мислене на 5 клас ;)
и като гледам.. май е така..

а ти не стой като пън.... ами направи нещо.. заговори я и така :)

OoTequilaoO
12-15-2010, 15:46
Според мен е срамежлива и незнае какво да прави и се доверява на приятелките си, а и може смехът също така да бъде подигравателен. С две думи върши - лапешки работи :shock:

MiMcHeToOo
12-15-2010, 15:58
По-скоро е забелязала, че проявяваш интерес към нея. От там са кикотенията и шушуканията с приятелките. Закача се с другото момче пред теб, за да види реакцията ти. Лапешки работи.

Абсолютно съм съгласна! :)

SchoolSucks
12-15-2010, 16:13
Не, нищо не иска от теб, по-скоро само ти искаш нещо от нея! 8-) Естествено е, ако някой впери поглед в теб да го изгледаш и ти. А и умишлено я следиш, така че нима очакваш, че няма да те забележи? Или имай смелост да я заговориш, или още малко зяпане и ще си развалиш шансовете. :)