View Full Version : Запек!Помогнете!!!
Знам,че това не е правилният раздел,но е наистина спешно.
Имам запек и не мога да се изходя вече 10 дни (понеже ям сухи храни ).Усещам тежест в стомаха,а не мога да се изходя и е ужасно.Купих си зелен чай ,който е с разхлабващо действие.Изпих един,защото пише ,че трябва да се пие по 1 на ден.
Минаха повече от 15/20 минути,но действие няма.Някой знае ли кога ще подейства? И ще ми навреди ли ,ако изпия още един.
Помогнете!Чувствам се ужасно :(
TheBeliever
12-15-2010, 12:32
Английска сол (много силно разхлабително). Има го в аптеките. Ще ти помогне по-бързо от зеления чай, но внимавай да не прекалиш, че после няма да можеш да излезеш от тоалетната.
Днес няма как да купя тази сол,доверих се на този чай.Ще има ли странично действие ако изпия още 1 ?
TheBeliever
12-15-2010, 12:40
Едва ли ще има странично действие. Но изчакай поне 2-3 часа. Ако и тогава няма подобрение пий още един.
Току-що изпих втора опаковка.След колко време ще подейства това чудо?Някой има ли представа? :(
Едва се търпя така.Пълна с боклуци се чувствам :(
Оправи си хранителния режим :shock:
Gamedzilla
12-15-2010, 15:06
Оправи си хранителния режим :shock:
+1
Има и едни шоколадчета, продават се в аптеките.
Не знам, защо си писал в този раздел, но все пак.
Не очаквай чая да те прокара бързо..и нищо няма да ти стане и 10 да изпиеш.
Ако искаш бърз резултат ти казаха решенията - английска сол или някакво друго фармацефтично разхлабително като Дуфалак например.
PinkMojo
12-15-2010, 19:48
а леле майко :D ако искаш бързо действие си пупи английска сол или шоколадчета Комфорт (има ги в супермаркетите), почни да пиеш повече вода и яж плодове и зеленчуц :)
bieberlover2
12-15-2010, 19:51
"Бавно се точи л*йното из тесния гъзззз, бърка човека помага си даже със пръсттттт" :booooomb:
TeenMroblemm
12-15-2010, 19:54
http://www.foundshit.com/pictures/funny/toilet-seat-belt.jpg
Just in case, man ;)
"Сери, сери, ако щеш гъза си съдери. Спокойно брой си ти лайната, които като прежда гъза ти къдрави нарежда" :smt023
miroslavjj0
12-16-2010, 11:45
Намажи си пръста с олио и си бръкни в гъза.
:smt023 :smt023 :smt023
mecho888
12-16-2010, 14:52
вземи си цигари, кола и баклава. Сериозно - колата е газирано, а цигарите отрова.
И ходи на лекар ако не те прокара до час след колата и цигарите.
Иначе според мен лъжеш. 10 дена - да бе да 8-)
Благодаря на хората,които ми отговориха сериозно.
Английската сол помогна,макар и съвсем малко.Сега съм по-добре.Темата може да се заключи.
kalpazanka
12-17-2010, 12:23
Заключвам.
"Талантите" да внимават!