Влез

View Full Version : Задържане--HELP

n3razum3n
12-15-2010, 21:17
Имам един проблем или не точно проблем.Значи като започнем да се натискаме с аверката ми случва ми се вече за трети път при малко по страстна игра и свършвам може би на десетата минута,а други пъти при секс 30-40 мин. издържам.Кажете ми някакъв начин за задържане защото като и кажа ще свърша тя нарочно продължава по силно ;d Пробвал съм да мисля за коренно различни неща,в известна степен помага или помагаше,защото на последък не знам нищо не ми действа :!: :!: :D

Bukmop
12-15-2010, 22:59
Имам един проблем или не точно проблем.Значи като започнем да се натискаме с аверката ми случва ми се вече за трети път при малко по страстна игра и свършвам може би на десетата минута,а други пъти при секс 30-40 мин. издържам.Кажете ми някакъв начин за задържане защото като и кажа ще свърша тя нарочно продължава по силно ;d Пробвал съм да мисля за коренно различни неща,в известна степен помага или помагаше,защото на последък не знам нищо не ми действа :!: :!: :D

От това което прочетох , разбирам че правите секс и 1вия път свършваш на 10 мин ..... работата е такава че момичето трябва да го приеме като комплимент (според мен ) защото те възбужда много (демек харесваш я) и бих ти казал "Йеби 10 мин после смени шапката с нова и продължаваааааааааааааай" :D :D

n3razum3n
12-16-2010, 14:16
Да де то,че има още 1-2 пъти има ама тъпото е,че първия път е кратичко и искам да удължа този период хах ако мога така да кажа :-D

Slawi92
12-16-2010, 15:51
Йеби 10мин ама якооо колко душа имаш :D