PDA

View Full Version : Омръзва ли ви секса с един и същи човек ?

kiki1991
12-17-2010, 12:58
Въпроса е към хората който имат дълги връзки и най-вече сериозни?Омръзва ли ви да правите с един и същ човек секс,или напротив с времето ви става още по хуаво защото се опознали човека до себе си, както и той вас..и секса става още по-хував с времето.

Аз примено имам приятел от година..и въпреки че сега правим по рядко(1-2 пъти в седмицата)сега ми е мн по-хубаво от в началото...

Palpatin
12-17-2010, 13:06
На мен не ми омръзва.

kiki1991
12-17-2010, 13:06
На мен не ми омръзва.

а от колко време сте заедно и колко често правите:)

SolemnityOfDeath
12-17-2010, 13:14
Не мисля, че омръзва. Ако си държиш на човека до теб тази привързаност ще рефлектира и в секса, мисля.

Мен лично не ми е омръзвало.

MedSestrata
12-17-2010, 13:37
не никога, даже става все по-хубав. Добре е и да се разнообразява, за да се поддържа огъня :)

kalpazanka
12-17-2010, 13:41
Не омръзва, даже води до пристрастяване. :D Шегувам се. С времето се опознавате какво, по колко и как ви харесва, напасвате се и се научавате да разчитате сигналите, които изпраща партньорът.

DarkAngelOfHope
12-17-2010, 13:44
на мен не ми е омръзнало ... преди 2 месеца станаха 5 години от както правим секс :)

Gamedzilla
12-17-2010, 13:46
На мен не ми омръзва.

kiki1991
12-17-2010, 13:47
на мен не ми е омръзнало ... преди 2 месеца станаха 5 години от както правим секс :)

ехеее много време е това,а колко често правите:)

MedSestrata
12-17-2010, 13:50
няма значение колко често, важно е да е винаги с чувства и да е приятно и за двамата, а не да с еправи по задължение

kiki1991
12-17-2010, 13:56
няма значение колко често, важно е да е винаги с чувства и да е приятно и за двамата, а не да с еправи по задължение

не просто питам,защото при много хора както и при мне,се променя със времето,преди правех всеки ден,а сега 1-2 пъти в седмицата..затова ми е интересно да чувам мнения и отг

MedSestrata
12-17-2010, 14:01
Това, че е по-рядко, за мен не означава, че е някакъв вид омръзване. Може да се дължи на много неща. 1 месец може да го правите всеки ден, другия- по 1 път на седмица, но да е по-хубаво отколкото предните пъти.

annayordanova
12-17-2010, 14:28
На мен не ми омръзва
и едва ли ще ми омръзне

WTFBBQ
12-17-2010, 15:10
не знам,но сигурно зависи от човека с който го правиш

krem4et0
12-17-2010, 15:38
В началото правихме секс доста рядко поради липса на терен. През последните години стана и по-често, но откакто живеем заедно тази честота не се е увеличила. Понякога се случва 3-4 пъти седмично, а понякога и по 10 дни не правим. Не ми е омръзнало и не искам друг. Но знам какво мога да очаквам от него и от нашия секс. Няма начин. Изчерпваме се в някакъв момент откъм нови идеи.

_butterfly_
12-17-2010, 16:22
С опознамането и времето става все по-хубаво :)

bybz
12-17-2010, 16:29
Не ми омръзва :)
Надявам се да не ми омръзне...
:)
Защото обичам човека до себе си.
Преди го правехме доста по - често,
отколкото сега, но пък така е по - интересно.
Като стане работата и е още по - невероятно
от предишния път :oops:

Scouser
12-18-2010, 16:48
Абе, че омръзва, омръзва си. Не знам на вас как не ви омръзва, но когато ми омръзне пробвам нови идеи, ала бала. Просто разнообразявам и сичко си е 6. 8)

Shia
12-18-2010, 18:09
Прави се повечко секс в началото,защото бързате да научите на кого какво му харесва,защото е нов човек(или първи-варира) и искате да го "опитате" повече.След време като си паснете и знаете кой какво обича,може да го правите един път седмично,ама сескът ще е ЕДИН път,защото се знае как можеш да доставиш удоволствие на другия,опознал си го.

DarkAngelOfHope
12-19-2010, 08:06

ехеее много време е това,а колко често правите:)

Ами на последък по рядко, в началото като се запознахме - всеки ден (или всеки път като се видим, което си беше всеки ден с малки изключения :)), но сега не правим секс по рядко защото сме си омръзнали :) тя учи в друг град, виждаме се по рядко сега (нищо че живеем вече заедно). Аз до скоро работех на 2 места и така ми се събираха доста часове и това оказва влияние. Като цяло търсим разнообразието, купувам й секс играчки които да включваме ... и така :)

KiLLeR_InSTiNkT
12-21-2010, 12:28
Не, с времето става все по-хубаво, а и с повече фантазия няма как да ми омръзне :)

tanch3t093
12-21-2010, 13:01
не никога, даже става все по-хубав. Добре е и да се разнообразява, за да се поддържа огъня :)
Точно така. Просто партнъорите, които са повече време заедно са могле достатъчно добре да опознаят телата си и на кой какво му харесва най-много. С времето вече знаят как да доставят истинското удоволствие на половинката си.

SunShinePearl
12-21-2010, 14:44
Не мисля, че омръзва. Ако си държиш на човека до теб тази привързаност ще рефлектира и в секса, мисля.

Мен лично не ми е омръзвало.
И на мен така със сегашния ми приятел имам чувството че колкото повече време сме заедно толкова по-хубаво ни става.Поне при мен е така опознавам го знам какво му харесва,и си ние супер

bitchwolf
12-21-2010, 14:54
Няма начин да ми омръзне-поне до сега не ми се е случвало. :)

Kokoskata
12-22-2010, 12:19
И на мен не ми е омръзвало. С приятеля ми сме заедно от 5 години и за това време никога не ми е омръзвало да съм с него. Даже ни е по-добре - освен че знаем кой какво обича, винаги мога да му кажа ако искам нещо ново. Според мен ако двама души се обичат истински, никога няма да си омръзнат.

waterboy
12-22-2010, 22:43
повачето мнения които прочетох са се едно слушам приятелката ми :P след 3 месеца правиме 3 години и да ви кажа ми омръзва.. никога не сам и изневерявал и няма и да и изневеря но ми се прави секс с други жени е така за по 1 път но нямам смелост защото я обичам а и знам какъв човек е и какво прави за мене ще се чуствам много кофти след това.. относно нея тя постояно си иска секс иска да сме заедно непрекъснато и т.н учудвам и се за 3 години 1 път не ми е казала не ми е до тебе или нещо такова а аз като сме 3-4 дни постояно заедно на 5-тиа ден откачам вече..

iLovePussyJuice
12-22-2010, 23:15
аз нещо не съм много много по дългите връзки (нещо не се получава просто xD) ....таа следователно нямам такъв проблем :)

kiki1991
12-23-2010, 04:13
повачето мнения които прочетох са се едно слушам приятелката ми :P след 3 месеца правиме 3 години и да ви кажа ми омръзва.. никога не сам и изневерявал и няма и да и изневеря но ми се прави секс с други жени е така за по 1 път но нямам смелост защото я обичам а и знам какъв човек е и какво прави за мене ще се чуствам много кофти след това.. относно нея тя постояно си иска секс иска да сме заедно непрекъснато и т.н учудвам и се за 3 години 1 път не ми е казала не ми е до тебе или нещо такова а аз като сме 3-4 дни постояно заедно на 5-тиа ден откачам вече..

А какво точно ти е омръзнало секса или нещо в него?Явно твоята приятелка е като мен,и бади сигорен че много те обича щом иска да сте заедно постоянно-само по това може да съдиш.

krem4et0
12-23-2010, 07:28
waterboy, а как ще живееш с жена един ден?
И аз мислех, че ще си писнем като сме постоянно заедно, но снощи се прибрах преди него и се мъчих да заспя сума ти време без да е до мен. Е, не мога вече! Нямам търпение да си дойде, да се видим, да прекараме 1-2-2 дни заедно без да ходи на работа/лекции. И не да правим секс. Просто да мълчим заедно...
А иначе никога не съм правила всеки ден секс. Изключвам една 5 дневна почивка, но тогава нещо ни беше станало...
Но с опасение забелязвам, че напоследък сексът е много нарядко...Зимно време хич не ми е до това. Искам на топло под юргана в прегръдките му...Ех, че се размечтах:)

diana199406
12-23-2010, 17:38
Не ми е омръзнало.И не мисля,че ако обичаш някого,сексът с него ще ти омръзне- ако има любов само емоционалното удоволствие е достатъчно понякога.А и хората са измислили секс-играчки, ролеви игри и цяла книга с различни пози, така че винаги има начин да се внесе разнообразие. :)

Напълно съм съгласна.Ако обичаш силно и истински няма как да ти омъзне сексът...

nikitka_
12-23-2010, 19:09
..

yupaa03
12-23-2010, 22:19
Същата работа съм и аз - какво излиза? На жените им става по-хубаво, защото се опознаваме, а нас точно обратното. Не че секса с човек, който си опознал добре не е по-качествен, ама просто изчезва тръпката. Тръпката от това да й разтвориш краката и да не знаеш какво точно ще видиш ( това може и доста грешно да се разбере :D ), тая тръпка изчезва. А иначе секса като секс е по-добър

letmetellyou
12-24-2010, 08:21
Твърдо не. Даже напротив- всеки път ми харесва все повече от предишния :)

scanadal
12-24-2010, 08:24
Така е,не мога да му се наситя все още :-)

kiki1991
12-24-2010, 10:16
Така е,не мога да му се наситя все още :-)

а от колко време сте заедно?че не можеш?

MakeMeLaugh
12-24-2010, 10:29
Не. :)
Има ли разнообразие - угаждате ли си един на друг със сексуалните си/му желания, съобразявате ли се с него/нея и той с вас, вкарвате ли различни места, пози, сескуални играчки, роли, вкарвате ли нови неща, и правите ли го с желание, а не само да мине номера не омръзва. Даже напротив, повече ти се иска пак и пак, и пак :P