- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омръзва ли ви секса с един и същи човек ?
Въпроса е към хората който имат дълги връзки и най-вече сериозни?Омръзва ли ви да правите с един и същ човек секс,или напротив с времето ви става още по хуаво защото се опознали човека до себе си, както и той вас..и секса става още по-хував с времето.
Аз примено имам приятел от година..и въпреки че сега правим по рядко(1-2 пъти в седмицата)сега ми е мн по-хубаво от в началото...
На мен не ми омръзва.
а от колко време сте заедно и колко често правитеПървоначално написано от Palpatin
![]()
Не мисля, че омръзва. Ако си държиш на човека до теб тази привързаност ще рефлектира и в секса, мисля.
Мен лично не ми е омръзвало.
не никога, даже става все по-хубав. Добре е и да се разнообразява, за да се поддържа огъня![]()
Не омръзва, даже води до пристрастяване.Шегувам се. С времето се опознавате какво, по колко и как ви харесва, напасвате се и се научавате да разчитате сигналите, които изпраща партньорът.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
на мен не ми е омръзнало ... преди 2 месеца станаха 5 години от както правим секс![]()
Първоначално написано от Palpatin
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
ехеее много време е това,а колко често правитеПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
няма значение колко често, важно е да е винаги с чувства и да е приятно и за двамата, а не да с еправи по задължение
не просто питам,защото при много хора както и при мне,се променя със времето,преди правех всеки ден,а сега 1-2 пъти в седмицата..затова ми е интересно да чувам мнения и отгПървоначално написано от MedSestrata
Това, че е по-рядко, за мен не означава, че е някакъв вид омръзване. Може да се дължи на много неща. 1 месец може да го правите всеки ден, другия- по 1 път на седмица, но да е по-хубаво отколкото предните пъти.
не знам,но сигурно зависи от човека с който го правиш
хилав софийски дришлио
В началото правихме секс доста рядко поради липса на терен. През последните години стана и по-често, но откакто живеем заедно тази честота не се е увеличила. Понякога се случва 3-4 пъти седмично, а понякога и по 10 дни не правим. Не ми е омръзнало и не искам друг. Но знам какво мога да очаквам от него и от нашия секс. Няма начин. Изчерпваме се в някакъв момент откъм нови идеи.
Абе, че омръзва, омръзва си. Не знам на вас как не ви омръзва, но когато ми омръзне пробвам нови идеи, ала бала. Просто разнообразявам и сичко си е 6.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Прави се повечко секс в началото,защото бързате да научите на кого какво му харесва,защото е нов човек(или първи-варира) и искате да го "опитате" повече.След време като си паснете и знаете кой какво обича,може да го правите един път седмично,ама сескът ще е ЕДИН път,защото се знае как можеш да доставиш удоволствие на другия,опознал си го.
Ами на последък по рядко, в началото като се запознахме - всеки ден (или всеки път като се видим, което си беше всеки ден с малки изключенияПървоначално написано от kiki1991
), но сега не правим секс по рядко защото сме си омръзнали
тя учи в друг град, виждаме се по рядко сега (нищо че живеем вече заедно). Аз до скоро работех на 2 места и така ми се събираха доста часове и това оказва влияние. Като цяло търсим разнообразието, купувам й секс играчки които да включваме ... и така
![]()
Не, с времето става все по-хубаво, а и с повече фантазия няма как да ми омръзне![]()
Точно така. Просто партнъорите, които са повече време заедно са могле достатъчно добре да опознаят телата си и на кой какво му харесва най-много. С времето вече знаят как да доставят истинското удоволствие на половинката си.Първоначално написано от MedSestrata
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И на мен така със сегашния ми приятел имам чувството че колкото повече време сме заедно толкова по-хубаво ни става.Поне при мен е така опознавам го знам какво му харесва,и си ние суперПървоначално написано от SolemnityOfDeath
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Няма начин да ми омръзне-поне до сега не ми се е случвало.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И на мен не ми е омръзвало. С приятеля ми сме заедно от 5 години и за това време никога не ми е омръзвало да съм с него. Даже ни е по-добре - освен че знаем кой какво обича, винаги мога да му кажа ако искам нещо ново. Според мен ако двама души се обичат истински, никога няма да си омръзнат.