Влез

View Full Version : може ли да останеш бременна ако спиш с момче но да му дадеш

nelity16
12-17-2010, 13:13
една моя приятелка мисли че може да забременее таи като е спала с приятела си но тай като е още девствена е дала от зад , и тои се изхвърлил в нея .. в момента момичето се притеснява супер многоо .. според вас може или не ??

kiki1991
12-17-2010, 13:21
хаха кво...тя си мисли че кат е сършил отзад може да забременне...мале по голяма глупост не бях чувала!!!Кажи на твойта приятелка че е супер зле..каде е тръгнала вообще да се е*е ...мале кви момичета имало...ужас!!!!!!!!

Lancelot
12-17-2010, 13:22
Абсолютно и напълно невъзможно е. Ако Приятелката ти е на твоята възраст....боже боже...

пс
От заглавието останах с впечатление, че търсиш начин да останеш бременна след секс О_o ужжжжаааассс

britzy
12-17-2010, 13:23
и хиляда теми да пуснеш я знаем тая твоята приятелка-по-тъпа нема накъде да ставаш

kiki1991
12-17-2010, 13:24
Абсолютно и напълно невъзможно е. Ако Приятелката ти е на твоята възраст....боже боже...

пс
От заглавието останах с впечатление, че търсиш начин да останеш бременна след секс О_o ужжжжаааассс

да ти виж заглавието какво е!!!5 пути да го прочетеш няма да разбереш за кфо става на въпрос!ужассс

rali4ka1
12-17-2010, 17:05
Да може да се забременее!!!Ако се стече и попадне на шундата и/ти напълно е възможно.Като не знете какво правите що изобщо го правите?Що си мислите че да правиш секс е модерно и като другите го правят и вие трябва да го правите?

britzy
12-17-2010, 17:54
и хиляда теми да пуснеш я знаем тая твоята приятелка-по-тъпа нема накъде да ставаш

radeberger
12-17-2010, 18:17
Не знае как се забременява и секс тръгнала да прави. Доста е тъпа. :)

ПП Не знам защо си мисля, че тази твоя "приятелка" си ти.

Stela94
12-17-2010, 18:21
хаха кво...тя си мисли че кат е сършил отзад може да забременне...мале по голяма глупост не бях чувала!!!Кажи на твойта приятелка че е супер зле..каде е тръгнала вообще да се е*е ...мале кви момичета имало...ужас!!!!!!!!

+++++
Аз мисля,че човек трябва да помисли малко преди да започне да пише каквото и да било!

kiki1991
12-17-2010, 18:32

+++++
Аз мисля,че човек трябва да помисли малко преди да започне да пише каквото и да било!

да,и преди да почне да прави секс..особено ако не знае как се забременява! :-D

Stela94
12-17-2010, 18:43

+++++

да,и преди да почне да прави секс..особено ако не знае как се забременява! :-D

То това е лошото да не знаеш как се прави бебе :D

ThisIsMe
12-17-2010, 18:44

Paramour
12-17-2010, 19:23
:shock:
На колко години сте бе :shock:
Айде кажи на приятелката си да почете малко преди да прави секс, а..

StolenBliss
12-17-2010, 20:04
Аз само искам да кажа, че заглавието ти кърти !!! Можеш да О_Oстанеш бременна в осми постоянен ако прекаляваш с макдоналдс-а. Дано да съм помогнала

amk933
12-17-2010, 20:24
Стига.

Това вече е върхът на борчето на невежеството, глупостта и простотията.

Ключ.

ПС: Разгадайте тези изключително сложени био-общокултурни въпроси и приложете отговора към въпроса на темата:

Има ли връзка между репродуктивната и отделителната система в човешкото тяло?
Стъпвали ли сме в час по биология повече от 3 пъти през последните 6 години?