- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да останеш бременна ако спиш с момче но да му дадеш
една моя приятелка мисли че може да забременее таи като е спала с приятела си но тай като е още девствена е дала от зад , и тои се изхвърлил в нея .. в момента момичето се притеснява супер многоо .. според вас може или не ??
Не ми проваляй плановете, да не ти проваля живота...
хаха кво...тя си мисли че кат е сършил отзад може да забременне...мале по голяма глупост не бях чувала!!!Кажи на твойта приятелка че е супер зле..каде е тръгнала вообще да се е*е ...мале кви момичета имало...ужас!!!!!!!!
Абсолютно и напълно невъзможно е. Ако Приятелката ти е на твоята възраст....боже боже...
пс
От заглавието останах с впечатление, че търсиш начин да останеш бременна след секс О_o ужжжжаааассс
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
и хиляда теми да пуснеш я знаем тая твоята приятелка-по-тъпа нема накъде да ставаш
да ти виж заглавието какво е!!!5 пути да го прочетеш няма да разбереш за кфо става на въпрос!ужасссПървоначално написано от Lancelot
Да може да се забременее!!!Ако се стече и попадне на шундата и/ти напълно е възможно.Като не знете какво правите що изобщо го правите?Що си мислите че да правиш секс е модерно и като другите го правят и вие трябва да го правите?
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Първоначално написано от britzy
Не знае как се забременява и секс тръгнала да прави. Доста е тъпа.
ПП Не знам защо си мисля, че тази твоя "приятелка" си ти.
+++++Първоначално написано от kiki1991
Аз мисля,че човек трябва да помисли малко преди да започне да пише каквото и да било!
да,и преди да почне да прави секс..особено ако не знае как се забременява!Първоначално написано от Stela94
![]()
То това е лошото да не знаеш как се прави бебеПървоначално написано от kiki1991
![]()
Fashion and Styling
![]()
На колко години сте бе![]()
Айде кажи на приятелката си да почете малко преди да прави секс, а..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз само искам да кажа, че заглавието ти кърти !!! Можеш да О_Oстанеш бременна в осми постоянен ако прекаляваш с макдоналдс-а. Дано да съм помогнала
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Стига.
Това вече е върхът на борчето на невежеството, глупостта и простотията.
Ключ.
ПС: Разгадайте тези изключително сложени био-общокултурни въпроси и приложете отговора към въпроса на темата:
Има ли връзка между репродуктивната и отделителната система в човешкото тяло?
Стъпвали ли сме в час по биология повече от 3 пъти през последните 6 години?