Влез

View Full Version : Как да стане..

shhhhhh
12-17-2010, 19:21
Добър вечер.
На кратко моят проблем е следния: С едно момче съм от година,дори и повече. Обаче напоследък вече усещам някои промени в него. Като се абстрахираме от всичко останало,освен от думите,които ми казва някой път. По-точно думите с които се изпуска. По тях ясно си личи,че този човек просто вече не е достатъчно щастлив с мен. Вече не знам какво да правя.. Давам всичко от себе си,обаче явно проблема си е в мен.. Не знам какво повече трябва да направя. Живея в постоянен стрес и постоянно съм със сълзи на очите.. и не защото той не ме прави щастлив, напротив, хубаво ми е с него.. и то много. Станала съм нервно кълбо,защото ме е страх да не го изгубя.. постоянно обмислям всяко мое действие и дума от страх да не го изгубя или нараня. Нон стоп се засягам и от най-малкото , като дете.Започвам да го обмислям и да се чудя и мая,защо е станало еди си как и дали причината за това не се крие в мен.
Не знам болна ли съм,каква съм. Искам да съм с този човек и наистина много го обичам, не искам да го изгубя. Какво да направя,за да спра да мисля нон стоп,че ще го изгубя и че греша.. как да си избия тези неща от главата ? Носят ми само проблеми и скандали с него,нищо хубаво.
Благодаря предварително.

MedSestrata
12-17-2010, 19:28
Просто говори с него, че се чувстваш така, че сте се отчуждили и ако той иска да сте заедно завбъдеще, трябва да намерите начин да преудолеете това. Не го мисли толкова, жените повечето и почти всеки път мислят някакви неща, които нямат нищо общо с действителността. (включително и аз) Успех и спокойноо :-)

GLaDOS
12-17-2010, 19:41
++ Поговорете си и нещата ще се оправят !!! Обясни му как се чувстваш . По-добро решение според мен няма !

Brooklyn
12-17-2010, 19:46
пати айде стига ,обичкам те мнооого .. веднага си те познавам по почерка :-)

jghgh
12-17-2010, 19:48
О, Боже... супер гадно ми става като чета такива неща :(
Баси... няма вечни неща или пълно щастие.. :? :x

Наистина поговори с него, и той да е искрен с теб. Помоли го да е напълно честен с теб. Малко ли сте преживяли заедно, за да е неискрен. Искай от него да каже как се чувства.
По-добре, ако е изстинал, да те освободи от това страдание и депресия и да продлъжиш живота си. Надявам се, разбира се, просто да имате някакво сътресение, а не най-лошото, но все пак бъди готова за всякакъв развой на събитията.

И споко. Можеш и сама.
Никога не се предавай!
Ако той ти отвърне, че иска нещата да приключат (надявам се всичко да е идеално, разбира се), по-добре не стой с него, надявайки се да възпламениш нещо, и не поощярвай да е с теб само от съжаление, защото още повече ще се мъчиш.

Непременно поговорете обаче! Не може да живееш така, само да си премерваш думите и постъпките, да се държиш неестествено, да плачеш и т.н. ...
Ако чувствата изстиват, го пусни да си ходи, а не се мъчи като правиш всякакви постановки, за да му угодиш.

Успех! :-)
Имаш цялата ми подкрепа макар и виртуално.

Brooklyn
12-17-2010, 19:53
аз съм въпросното момче ,а това са неща които не са точно така и аз ще си поставя за цел да опровергая всяка една думичка и всеки един страх в нея ,шото не по - малко си я обичам и ценя

обещавам че ще изгладя тези неща ,и си поставям за цел да няма такива проблеми занапред

Обичам си те Криси :-)

мисля че темата е изчерпана ,лека вечер на всички :)

seeu2morow
12-17-2010, 20:05
ooo :) :)
по коледа стават чудесааа :)