Влез

View Full Version : Кошмари.

asimerr
12-19-2010, 08:05
Тук предлагам секи да разказва свойте кошмари аэ лично имам много и сам ги запомнил много добре, но сега ми мързи да пиша.Ако модераторите сметнат темата за глупава нека я изтрият.

Greennight
12-19-2010, 11:11
Имал съм хиляди.Във всеки 3ти мой сън някой ме преследва в опит да ме убие...Само помня 1 път,когато някакъв клоун ме гонеше в някакъв завод с бутилка киселина в ръката и аз разбрах,че сънувам!Докато спя!И отидох при него бутнах го и се събудих 8-) Помня и други,но този беше най-интересен.

waterpolohero
12-19-2010, 11:48
амиии аз също съм имал доста кошмари , но тези който помня най-добре са с дракони или нещо подобно , които ме гонят наляво надясно и всеки път секунда преди да се гътна се будя 8) 8-) :D

zlatit0o
12-19-2010, 13:12
Спя непробудно :smt010 :lol:

AdrenaliNa
12-19-2010, 13:16
Спя непробудно :smt010 :lol:

и аз съм така почти винаги... и не сънувам нищо

fanpire
12-19-2010, 14:15
Един от наи-гадните ми кошмари беше,че живея някаде на плажа и идва цунами,аз зимам някво колело и почвам да го карам в противоположна посока на цунамито обаче то е много близко и чуството което изпитах по време на съня беше ужасно,нямах възможност да избягам и смъртта ме достигаше ... ии се събудих :grin:

Gnom
12-19-2010, 14:24
Хех единствения кошмар,за който се сещам е,че бягах през някаква гора нощем и ме гонеха вълци и накрая,когато реших,че съм избягал и се подпрях на едно дърво е един ме захапа за корема и ми изкара някоя вътрешност и се събудих... XD

bootyboy
12-19-2010, 17:10
доста е странен..гледам през прозореца доло пред моя вход съм си оставил компютърната маса, а отгоре ми е монитора(нз защо са там) слизам доло за да го прибера (монитора) за да не се намокри и него обаче го няма..почвам да разпитвам разни хора дали са го виждали..някой ми каза, на къде са тръгнали кръдците и помня, че майка ми и още някои отидоха по дире им, аз и още доста тълпа дето се бе събрала бяхме пред входа, в дълечината се играеше някакъв мач(знам че е странно), но аз гледах как самолет преминава и забелязах, че липсва единият му двигател..помислих си..оо не ще се разбие..започна да прави хаотични движения и аз виках само да не се разбие, а тълпата говореше нещо за падане, аз виках погледнете вие луди ли сте..знам, че се разби..после не си спомням точно какво стана, но помня, че преди да се събудя майка ми я бяха ранили онези които ми бяха откраднали монитора и аз казах, хайде да ги нападнем, а хората които бяха за да помогнат отговориха: много са бързи..това е последното нещо което помня

loca10
12-20-2010, 12:33
мм значи последният ми кошмар... в един лабиринт (зад блока, уау) се крих от едни малки джедайчета, които после ме намериха и ме убиха. следващия?

gandalfepi4
12-20-2010, 15:10
аз съм атеист и разбира се моят най-ужасен кошмар е:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4yBvvGi_2A

AdrenaliNa
12-20-2010, 15:17
аз съм атеист и разбира се моят най-ужасен кошмар е:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4yBvvGi_2A

:D горкия
аз съм сатанистка 8)

sladurka122
12-20-2010, 18:57
Еее, аз имам, но не много. Сега ме мързи да разказвам, но когото мога ще пиша.

Tempest
12-20-2010, 19:24
Имал съм хиляди.Във всеки 3ти мой сън някой ме преследва в опит да ме убие...Само помня 1 път,когато някакъв клоун ме гонеше в някакъв завод с бутилка киселина в ръката и аз разбрах,че сънувам!Докато спя!И отидох при него бутнах го и се събудих 8-) Помня и други,но този беше най-интересен.

мен са ме убивали.. прерязвали са ми гърлото.. йеа! Мноо яко чувство :D Иначе скоро не са ме гонили караконджули!

[B]a[N]D[i]T[k]a
12-22-2010, 03:48
вчера вечерта сънувах учителката ми по химия.... никога не съм имала тази учителка но чувам ужаснииииииии неща за нея ииии вчера вечерта я сънувах как ме проваля по химия и аз нали химия искам да уча и мн мн мн мн гадно ми стана :( ужас... жената егати кошмарите ми дава а 2те и очички не съм виждала...

Tempest
12-24-2010, 13:12
и как си я сънувала, като не си я виждала?

SmilezZz
12-24-2010, 14:33
Не сънувам често кошмари..
Преди 2-3 години може би сънувах,че баща ми е
починал и аз съм сама вкъщи,и той постоянно се
явява пред мене,бягам от една стая в друга,плача..
Този сън никога няма да го забравя..

LadyDy
12-24-2010, 19:02
Вече година и нещо сме разделени с момчето, което обичам..повече от всичко и често сънувам ...меко казано кошмари.. За мен са си кошмари, защото се измъчвам по тоя начин и насън. Дори се случва да се събудя със сълзи на очите... Онази вечер например сънувам, че се срещам с него и се прегърнахме много силно....и в тоя момент се будя, гушнала възглавницата......ебаси....на право ................живота е скапан, бе...