View Full Version : Колко пъти седмично се къпите?
Може да ви се стори тъпа темата, но ми е интересно сега, през зимните месеци, колко често си взимате душ. Темата идва и от това, че родителите ми често ми правят забележка от рода на "Зимата хората се къпят 2 пъти, а ти - всеки ден (преувеличават тук, ама то кой не преувеличава)", докато при мене нещата стоят на 4 пъти - вторник сутрин, преди да тръгна на даскало; четвъртък следобед, когато се върна от даскало; събота сутрин преди да изляза навън с приятели и неделя късно вечер точно преди лягане - и това било много често. Общо взето се къпя по такъв график, какъвто изброих :D При вас как стоят нещата - колко често влизате в банята през студените зимни месеци?
Надявам се да се получи интересна тема. :) Бих добавил и въпроса какво обичате да правите под душа, ама това пожелание .. обичате да си пеете ли, да мислите за някакви свои работи или нещо друго? За себе си бих могъл да кажа, че когато вляза в банята обичам да размишлявам сам със себе си за това, което ми се е случило .. някак си успокояващо ми действа. А и ако опитам да пея често някой от нашите ми прави забележка "Много фалшиво пееш, пробвай с някоя друга песен" :D
TheBeliever
12-19-2010, 15:08
Нямам график... Но душ си взимам почти всеки ден, може би през ден ако съм изморена и много ми се спи.
Относно какво правя по душа... общо взето нищо необичайно, нито пея, нито размишлявам. Даже напротив, старая се да не мисля за нищо и да релаксирам под горещата водна струя.
radeberger
12-19-2010, 15:12
Взимам си душ всеки ден без значение от сезона. Косата си я мия през ден.
Като съм под душа обичам да не си мисля за нищо.
ll40o4yYll
12-19-2010, 15:26
- Амм взимам душ всеки ден...иначе косата само неделя, вторник, четвъртък и събота
- Когато съм по душа обичам да си размишлявам какво ми се е случило през деня 'еи такива ми ти работи' :D
MegiBoOm
12-19-2010, 15:41
Ами всеки ден се мия....
А с косата се къпя два-три пъти :)
chemist9009
12-19-2010, 15:42
Всеки ден...понякога се налага 2 пъти на ден :D
ludiqtzubar96
12-19-2010, 16:11
Понеделник -след даскало.
Сряда-след даскало
Петък-след даскало
Събота- тогава се къпя след тренировка.
mArMaLaDkA
12-19-2010, 16:51
Направо съм втрещена от хигиенните навици на някои от вас. :shock:
Няма зима, няма лято, няма графици и схеми - тва си е хигиена, ебати. Задължително си взимам ПОНЕ 2 пъти душ през деня. Косата си я мия, когато я почувствам мръсна, т.е на два дни, рядко издържам до три.
И да, нещата стояха по същия начин, дори когато ми бяха спрели топлата вода за около седмица.
Всеки ден и тяло и коса(момче съм) без значение дали е 40 градуса или -40.Ако е много студено 5 минути преди да вляза си пускам само топлата вода да се загрее и тогава влизам 8-)
Greennight
12-19-2010, 17:06
Между 3 и 10 пъти,зависи.
Няма зима, няма лято, няма графици и схеми - тва си е хигиена, ебати. Задължително си взимам ПОНЕ 2 пъти душ през деня. Косата си я мия, когато я почувствам мръсна, т.е на два дни, рядко издържам до три.
И да, нещата стояха по същия начин, дори когато ми бяха спрели топлата вода за около седмица.
Това не е ли прекалено ? То хигиена .. да хубаво, ама по 2 пъти всеки ден си се превръща в мания направо :shock: А и ми е чудно родителите ти не ти ли правят някаква забележка, то това върти доста ток от бойлера и отделно вода ...
mArMaLaDkA
12-19-2010, 17:34
Каква ти мания, нарича се чистоплътност! :lol:
Вкъщи не сме с бойлер. :) РодителЯТ ми не ми прави забележки, за каквото и да било, камо ли за нещо такова.
zlatit0o
12-19-2010, 18:08
Всеки ден тялото а косата 1 или 2 пъти седмично.
Няма лято, няма зима! Когато и да се наложи да изляза си взимам душ! Ако се наложи 3 пъти да изляза през деня 3 пъти ще си взема душ!
абсолютно всеки ден косата и тялото
:)
Душ си взимам всеки ден. Ако не съм се изкъпала през деня, вечер направо не мога да заспя, защото се чувствам като гъз. А дали е пролет,лято,есен или зима - това изобщо не ме вълнува. Косата си я мия през ден.
thecreator
12-19-2010, 18:54
Всеки ден тялото и 2 пъти в седмицата косата :)
PullMeCloser
12-19-2010, 20:57
Някои потребители имат покъртителна 'хигиена'... Ужас.
Всеки ден си вземам душ поне по два пъти,а косата си я мия всеки ден(не е много добре за косата,знам,но така е свикнала,че и аз,и няма начин да изтърпя).Не се ли изкъпя поне по два пъти на ден,не съм човек.Дори когато е спирала водата,съм намирала начин.Ужасно е,като се има в предвид,че кисна поне по половин-един час за душ. :D Не сме с бойлер,което е супер.
sweetyygirl
12-19-2010, 21:13
Това не е ли прекалено ? То хигиена .. да хубаво, ама по 2 пъти всеки ден си се превръща в мания направо :shock: А и ми е чудно родителите ти не ти ли правят някаква забележка, то това върти доста ток от бойлера и отделно вода ...
Напълно нормално си е да се къпеш по 1-2 пъти всеки ден. Това за манията щеше да е вярно ако се къпеше по 20 пъти примерно :D
А онези, които си мислят, че сега като е зима и хайде няма да се къпем, че не сме се изцапали или е много студено, при тях е просто въпрос на възпитание. Хигиенните навици са задължителни особено сега, когато всеки от нас расте и се развива. А представете си ако отсега не се къпем какво остава като пораснем и сме още по-заети... :?
Аз също се къпя по 1-2 пъти дневно, а косата през 2-3 дни, щото от тая шапка през зимата косата още по-често се омазнява :(
А като съм под душа предпочитам да не мисля за нищо и само да си релаксирам в топлата баня, под топлата водна струя :---)
sladurka122
12-20-2010, 19:11
Всеки ден тялото, а косата 2 / 3 пъти. Косата ми е суха и ако я мия ми се омазнява.
bonbonche123
12-20-2010, 19:20
без график, но и мойте ги правят тия номера.... Това обаче не ми пречи да се къп я секи ден...че и по два пъти ако трябва :D :D 8) 8)
wildheart
12-20-2010, 19:33
3 пъти в годината - на 30 юни, 15. септември и на Банго Васил :D :D
А иначе по принцип всеки ден :)
SummerSmile
12-20-2010, 23:06
Взимам си душ всяка сутрин преди училище. Отново се подмивам преди секс вечерта и след секс си взимам душ отново. Към 14 хубави душа на седмица и 7/10 кратки.
Всеки ден без петък и събота (ако не се налага).
rosencetooo
12-21-2010, 06:11
Всеки ден си взимам душ :) Независимо от сезона.Косата си я мия 3 пъти седмично :P
brokeninside13
12-21-2010, 07:31
Тялото всеки ден, а косата 3-4 пъти.
Vikito0o
12-21-2010, 14:16
Косата през дена,а тялото 1 път на ден
През лятото - 3/4 пъти НА ДЕН си хвърлям душ. Косата - 2/3 пъти в седмица.
През зимата макс 1 път на ден, защото съм страшно болнав. :(
Sisito941
12-21-2010, 15:20
Няма значение сезона-през ден се къпя..
Те и нашите се карат,че точа бойлера,ама пък няма и да тръгна мръсна на училище или където и да било..не си се представям просто.. :-o
mlakniwe2
12-21-2010, 15:21
3-4(през ден)
karamelcheto92
12-21-2010, 18:49
Душ всеки ден а тялото и косата 2 пъти седмично
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-22-2010, 03:32
всеки ден сутринта :D ... понякога и вечерта се къпя :D ... а косата си я мия 2 - 3 пъти на седмица иначе се омазнява ако е по често :(
nikitka_
12-22-2010, 08:45
..
PredrusalotoZaiche
12-22-2010, 09:34
+
Душ си взимам всеки ден ,понякога и по два пъти ако излизам .. а косата през 2-3 дена ...
DeVilTerroR
12-22-2010, 13:19
Всеки ден ! Само понякога, когато не съм излизал от вкъщи може да пропусна, но това само зимата. Лятото по 1-2 пъти на ден !
danibebi
12-22-2010, 15:54
Тялото всеки ден. Понякога и по два пъти на ден. Косата 2 или 3 пъти седмично.
hotxxmess
12-22-2010, 16:24
всеки ден, а косата си я мия 2-3 седмично ..
ForzaFelipe
12-22-2010, 18:28
Къпя се всеки ден като през ден,макс 2 си мия косата.
В банята си мисля само за глупости,смисъл кой ме е ядосал,кой кво ми е казал,кво ще правя на класното :D :D :razz:
tanch3t093
12-22-2010, 20:27
Душ си взимам поне 2 пъти на ден,а косата.. 2-3 пъти седмично. И аз така
indigo0lady
12-23-2010, 10:04
Всяка вечер си взимам душ с косата.
someonerandom
12-23-2010, 16:31
Всеки ден,само ако ще си спя в нас цял ден пропускам.Случва се и по 2 пъти на ден,ако съм бил нанякъде и вечерта пак ще излизам,а съм изпотен или нещо такова.
babyy123
12-23-2010, 17:24
Всеки ден се къпя с косата и тялото
WaterLilly
12-23-2010, 18:08
Всеки ден душ, а косата през 2-3 дни.
lifelesscorpse
12-23-2010, 18:53
Всеки ден се къпя, а косата - 2-3 пъти седмично. По-честото миене на косата не ми влияе добре. Не си правя график кога да се къпя. Само от време навреме ми правят леки забележки, че много вода съм харчила, но я обожавам и няма как да стоя за по 10 минути.
Me4encety
12-23-2010, 19:22
значи всеки ден сутрин преди даскало(не винаги защото ми се случва да се успя),на обяд след тренировки,вечерта.косата я мия 2-3 пъти седмично,ами се случва понякога просто да стана посред нощ и да се потопя във ваната.
awesomesheepy
12-24-2010, 19:51
3-4 пъти
Душ взимам всяка вечер а главата си я къпя 3 пъти в седмицата! Аз немога да си представя някой който да не се къпе поне на 2 дни! :shock:
Душ си взимам всеки ден,иначе зимата косата я мия 2 3 пъти в седмицата.. под душа като съм обичам да си усиля музиката и да си слушам докато се давя :D
pilencaaa
01-01-2011, 19:09
Душ всеки ден по два пъти , косата 2-3 пъти седмично..
Не мога да си представя да отидя на даскало без да съм се изчипкала или да си легна без душ ... :? :?
Един-два пъти в седмица. зимата е студеено и необичам да ми е студено :? :booooomb:
twilightkid
01-02-2011, 08:44
Не мога да разбера как се къпете по 1-2 пъти в седмицата :shock: .. Направо се стъписах, като прочетох коментарите ..
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН ! Взимам душ. Не обичам миризмата на пот, не обичам нечистоплътни хора, или които се пръскат с парфюм, вместо да се изкъпят, когато се изпотят.. :lol: Направо е ужасно.. и от чиста гледна точка на добра хигиена, човек трябва ВСЕКИ ДЕН да измива тялото си.. Не мога да си представя да си легна мръсна и некъпана :? ..
14 :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol:
7 пъти в седмицата и косата и тялото. :)
mynichka
01-03-2011, 16:04
тялото всеки ден, косата през два дена
Jus7DreamBoy
01-03-2011, 17:08
По празници най често по велик ден или когато завали дъжд заставам под някой чучур или улук и почва Ох Баня ох КЕФ ...
BobiGalabov
01-03-2011, 18:00
По принцип всеки ден обаче ми се е случвало толкова да ми се спи или да се успя че забравям наистина. А за какво си мисля най-различно, но не обичам да стоя във ваната защото чисто и просто ми е скучно :D :D
Тяло - всеки ден.
Коса - 2/3 пъти в седмицата.
devilmartin
01-03-2011, 19:04
почти всеки ден но нямам точен график
mitkoyyy
01-03-2011, 19:18
Всеки ден, ако спортувам нещо се случва и два пъти ;0
Тялото всеки ден, косата през ден.
Всеки ден. Понякога пропускам. Лятото задължително всеки ден
- Амм взимам душ всеки ден...иначе косата само неделя, вторник, четвъртък и събота
- Когато съм по душа обичам да си размишлявам какво ми се е случило през деня 'еи такива ми ти работи' :D
:)
anonymous0guy
01-04-2011, 14:24
Зависи, случвало ми се е и 10 пъти да се изкъпя, и 2 пъти ми се е случвало. От сезон, от това, от онова, абе от всичко си зависи. Иначе, специално през зимата, по около 3-4-5 пъти / седмично : )
blue_ice
01-06-2011, 15:11
с косата 2 пъти седмично - сряда и неделя, въпреки че напоследък доста бързо се омазнява, а не искам по-често, защото знам, че не е полезно за косата
Минимум 5 пъти на седмица се къпя. Иначе се вмирисвам на умрял пор xD (Това беше шега естествено. Просто не чувствам добре :)) Максимум към 8-9 пъти :)
Е много ясно, че всеки ден.Въпрос на хигиена.Мия си тялото и косата всеки ден :)
justonegirl123
01-07-2011, 19:07
Тялото всяка сутрин и вечер,а косата-през ден,два :)
И косата и тялото всеки ден, знам , че не е правилно да си миеш косата всеки ден, ама не мога да си легна иначе
againstyou
01-23-2011, 13:37
Ами всеки ден се мия....
А с косата се къпя два-три пъти :)+1
еми взимата по 1 път на ден понякога 2 пъти, а лятото ... ми се е случвало и по 5-6 пъти да се купа
TheTiger
01-24-2011, 06:53
Миналата седмица даже ми се случи като се прибрах във Варна за изпит вечерта да няма топла вода и да се изкъпя със студена, топлата вода дойде след половин час и пак влязох да се изкъпя :D
Иначе графици нямам -> в зависимост от плановете ми за деня, ако съм решил да ходя на кафе с някое момиче, винаги преди кафето се кисна дори и навън да е -25 градуса, но ако съм с авери може и 3-4 часа преди това, но най-често се къпя веднага след тренировка :)
Ако сезона е топъл - сутрин и след тренировка :)
Ся ме питайте и кога си сменям бельото :shock:
DieselBlood
01-24-2011, 16:26
Косата я мия 2-3 пъти на седмица,защото ми е много мазна и гледам да внимавам малко с нея.А тялото всеки ден.Няма лято,няма зима.
Kobayashi
01-25-2011, 12:28
Всеки ден си взимам душ,а косата през ден.
BaffaLsc
01-25-2011, 13:27
Няма ден , в който да не взимам душ.. иначе с косата - два пъти седмично..
LaChupacabra
01-25-2011, 13:30
и аз така...
unknown0inlowe
01-25-2011, 14:14
Всеки ден душ а иначе косата 3 пъти в седмицата 8)
SceneGirl
01-25-2011, 14:17
Душ си взимам всеки ден.А косата 4 пъти седмично.
chemist9009
01-25-2011, 15:32
Всеки ден 8) 8)
Веднъж-два пъти в седмица.
а лятото.през два дена не искам да знам как се чувстват хората около тебе на 2рия ден през лятото ... 8)
ImmortalSportFreak
01-25-2011, 22:32
Всеки ден...понякога се налага 2 пъти на ден :D++
А косата 2-3 пъти седмично.
n3zabrawiimaa
01-26-2011, 06:40
а лятото.през два дена
Честно ли говориш? През лятото се къпя даже 2-3 пъти НА ДЕН !! При всеки удобен момент влизам да си взема душ.. Ненене.. не е честно да си толкова миризлива.. после ние сме били миришели, хах.. ние се къпем поне. ;))))
А зимата.. сутрин и вечер и майка постоянно ми се кара, че съм щяла да изстина, за това някой път само вечер.
всеки ден,а лятото често се случва и по 2 пъти на ден
xXmagisXx
01-26-2011, 07:51
Не мога да разбера как се къпете по 1-2 пъти в седмицата :shock: .. Направо се стъписах, като прочетох коментарите ..
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН ! Взимам душ. Не обичам миризмата на пот, не обичам нечистоплътни хора, или които се пръскат с парфюм, вместо да се изкъпят, когато се изпотят.. :lol: Направо е ужасно.. и от чиста гледна точка на добра хигиена, човек трябва ВСЕКИ ДЕН да измива тялото си.. Не мога да си представя да си легна мръсна и некъпана :? ..
Dimchobg
01-26-2011, 12:30
Ами значи аз по четири пъти в седмицата нямам график щот понякога не ми остава време и ми се налага да го отложа но ако ще излизам някъде с приятели(особено ако идват някои мацки от класа) просто няма как да не се изкъпя :D :D :D :D
а лятото.през два дена
Честно ли говориш? През лятото се къпя даже 2-3 пъти НА ДЕН !! При всеки удобен момент влизам да си взема душ.. Ненене.. не е честно да си толкова миризлива.. после ние сме били миришели, хах.. ние се къпем поне. ;))))
А зимата.. сутрин и вечер и майка постоянно ми се кара, че съм щяла да изстина, за това някой път само вечер.
Аз да ти държа сметка кога се къпеш??????
Ще се къпя когато си искам! и неможе да казваш че мириша като не ме познаваш нито си ме виждала!
Зимата на ден по 1 път, а лятото 2-3-4 зависи.. Косата си я мия през 2пъти в седмицата :)
ggirl4eto15
01-26-2011, 20:50
Взимам си душ всеки ден без значение от сезона. Косата си я мия през ден.
Като съм под душа обичам да не си мисля за нищо.
i az :P :D
Kallyn4eto
01-26-2011, 21:17
всеки ден си взимам душ, но си връзвам косата и не я мокра...нея я мия 2-3 седмично :D
всеки ден си взимам душ, но си връзвам косата и не я мокра...нея я мия 2-3 седмично :D
през ден си мия косата иначе си взимам душ всеки ден
Еми както казват вашите "Зима е" САМО В НЕДЕЛЯ :lol: :lol: :?
През ден.Хигиената е много важна. \:D/
а лятото.през два дена
Аз да ти държа сметка кога се къпеш??????
Ще се къпя когато си искам! и неможе да казваш че мириша като не ме познаваш нито си ме виждала!
Защо хабиш водата бе момиче? Спри да се къпеш... :D Може и рейтинга да се вдигне :lol:
ch0c0late44
01-28-2011, 15:50
Всеки ден си мия тялото.
Косата някъде 2 пъти в седмицата.
prettyIdeath
01-29-2011, 08:37
Мисля че няма никакво значение от сезона, и не би трябвало да има. Личната хигиена е много важна.
Възрастните винаги правят забележки (като казвам възрастни имам предвид баба и дядо). Родителите ми много държат на хигиената и са ме научили от малка, всеки ден, задължително, а косата по рядко. Но пък зависи от косата... ако е мазна няма как да не я измиеш всеки ден...
Всичко е въпрос а личен избор ;)
bubkaa93
01-31-2011, 13:39
всеки божи ден се къпя :-D
bubkaa93
01-31-2011, 13:40
всеки божи ден се къпя :-D
mimeto999
01-31-2011, 19:51
Ами аз попринцип се къпя всеки ден,а косата през ден и си мисля какво ли ще правя следващия.Лятото се къпя всеки ден+косата,но някой път дори се налага по 2 пъти
sabaton94
01-31-2011, 22:08
Каква ти мания, нарича се чистоплътност! :lol:
Вкъщи не сме с бойлер. :) РодителЯТ ми не ми прави забележки, за каквото и да било, камо ли за нещо такова.
Аха, значи аз като се къпя веднъж дневно, а не 2 пъти съм по-нечистоплътен от тебе? Никой няма да ти даде награда като се изкарваш голяма хигиенистка...
Obsession
02-01-2011, 15:12
Всеки ден вземам душ, а косата си мия през един-два дни. И винаги стоя в банята колкото е възможно по-дълго. Откакто съм студентка това е единственото време, когато съм напълно сама и горещата вода сякаш ми прочиства мислите.
chanel01
02-02-2011, 14:32
Всеки ден по 2 пъти
Всеки ден си взимам душ,а косата я мия 2-3 пъти седмично..
mitzubi6i
02-02-2011, 20:43
Може да ви се стори тъпа темата, но ми е интересно сега, през зимните месеци, колко често си взимате душ. Темата идва и от това, че родителите ми често ми правят забележка от рода на "Зимата хората се къпят 2 пъти, а ти - всеки ден (преувеличават тук, ама то кой не преувеличава)", докато при мене нещата стоят на 4 пъти - вторник сутрин, преди да тръгна на даскало; четвъртък следобед, когато се върна от даскало; събота сутрин преди да изляза навън с приятели и неделя късно вечер точно преди лягане - и това било много често. Общо взето се къпя по такъв график, какъвто изброих :D При вас как стоят нещата - колко често влизате в банята през студените зимни месеци?
Надявам се да се получи интересна тема. :) Бих добавил и въпроса какво обичате да правите под душа, ама това пожелание .. обичате да си пеете ли, да мислите за някакви свои работи или нещо друго? За себе си бих могъл да кажа, че когато вляза в банята обичам да размишлявам сам със себе си за това, което ми се е случило .. някак си успокояващо ми действа. А и ако опитам да пея често някой от нашите ми прави забележка "Много фалшиво пееш, пробвай с някоя друга песен" :D
Не е много хубаво да се къпеш сутрин през зимата. Това е най-лесния начин да си докараш някоя настинка.
А по темата: Зимата се къпя през ден, а лятото всеки ден.
snekity94
02-04-2011, 03:00
през няколко дена
+ 1 :P
Infection
02-04-2011, 07:16
И аз всеки ден се къпя освежавам се!!!
Лятото се къпя сутрин и късно вечерта!!
Косата я мия през ден!!!
Cherwenokoska
02-04-2011, 07:51
Къпя се всеки ден, а косата я мия през 2 дена..
fUcKsMiLe
02-04-2011, 11:40
Всеки ден поне по 1 път душ.
Косата 2-3 пъти на седмица.
Лятото вися със часове в банята..буквално, не мога да изляза.. е то в тая жега няма как.. ;д 8-)
Обичам да си пея, танцувам :D , да се оглеждам в огледалото или да си говоря сама, а и да размишлявам над това което се е случило през деня ;д.. 8-)
SmAllViILee
02-27-2011, 13:19
4 5 на седмица.. и всеки ден през лятото
Къпя се всеки ден, и тялото, и косата задължително.
Лятото по 2 пъти, зависи, мога и повече.
Къпане мога да пропусна само ако например съм си поспала половината ден ( 8-) )и не съм правила нищо прес останалата част от деня, или вечер от непреодолимо желание за сън, но това веднага се наваксва на другата сутрин. :lol:
Къпя се всеки ден, и тялото, и косата задължително.
Лятото по 2 пъти, зависи, мога и повече.
Къпане мога да пропусна само ако например съм си поспала половината ден ( 8-) )и не съм правила нищо прес останалата част от деня, или вечер от непреодолимо желание за сън, но това веднага се наваксва на другата сутрин. :lol:
Всеки ден... някой път дори 2 пъти на ден зависи от това какво съм правил... :)
Душ си взимам всеки ден, а косата си я мия 2 пъти седмично. Толкова ми стига.
miq se 1-2 puti na den a s kosata prez 2 dni
6-7-8 пъти на седмица. Преди май бях писал в тази тема, но тогава бях по разхайтен 8-)
Всеки ден се къпя, неможе без да взема душ.
SHEsaREBELxxx
03-02-2011, 10:59
Ами през ден, а косата през 2 или три дена
Fiction7577
03-02-2011, 12:34
Косата 2 или 3 пъти седмично, зависи. А що се отнася до едно взимане на душ - всеки ден.