View Full Version : Лоша миризма
amazingwoman
12-19-2010, 19:35
Здравейте!
От известно време имам нов приятел и много му мирише члена,атой много обича да му духам. Аз му споделих, че много му мирише, но той само ми се сърди. В последно време мирише дори повече и на мен ми става лошо от миризмата вече направо не се трае.Кажете какво да правя?
radeberger
12-19-2010, 19:53
Кажи му, че е хубаво евентуално да се къпе.
amazingwoman
12-19-2010, 19:57
Той се къпе веднъж на две седмици, което мисля, че е нормално.
ScarletBite
12-19-2010, 19:58
Поставяш нещата така: ако иска свирки, или си купува някакъв интимен душ-гел и спазва нормална интимна хигиена, или ще му духаш с онези ароматизирани кондоми на Дюрекс.
Последното звучи тъпо, но е вариант.
Ей стига сте пълнили форума с глупостите си! :-x веднъж на 2 сецмици нормално- объркала си се бе момиче - 2 пъти годишно му стига
bebchoOoOoOo
12-19-2010, 20:07
:lol: Тука вече се оля :lol: Oт това си пролича, че темата е фейк :D :D
amazingwoman
12-19-2010, 20:11
:lol: Тука вече се оля :lol: Oт това си пролича, че темата е фейк :D :D
Не разбирам какво означава фейк.
Не виждам с какво съм се оляла. Не виждам какво странно и аз се къпя по 1-2 пъти на две седмици. Просто като се прибера не ми се занимава.
При всички случаи личната хигиена е изключително важна. Особено, ако сте се сетили за орална любов. Не знам доколко е сериозно това за двете седмици, както и констатацията "не ми се занимава". Най-просто казано: как очаквате да не воните(това е точната дума за лош мирис), когато сте нечистоплътни?! Ще го кажа и по друг начин, за да схванете, колко е неприятно. Вонята се дължи на действие на микроорганизми(по-точно бактерии), предизвикващи гниене на органична материя - всички онези течности, които изтичат от "онова" място. Сега си помислете дали бихте сложили в устата си парче мърша... Приблизително за това става дума... Преди секс-задължително душ. След него-също. В останалото време-ежедневен душ. Не е нужно да излеете 1 тон вода, просто се измийте със сапун или шампоан за тяло. Косата се мие 2 пъти седмично. "Не ми се занимава" ви прави да бъдете възприемани като порове...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ами за ваш късмет идва Нова година, гледай да го хванеш тъкмо излязъл от банята за ежемесечната си баня, грабвай му още свитичкия пенис и се наслади на аромат на лавандула и лимон (примерно) :grin: :grin: :razz:
amazingwoman
12-19-2010, 21:05
Вие почнахте да ми се подигравате. Не виждам какво лошо има в нашата хигиена и това, че се къпем на две седмици. Ползваме мокри кърпички и мисля, че е достатъчно хигиенично. Поне на мен успява да ми прикрие миризмата.