Влез

View Full Version : светкавично отслабване

akinom
12-20-2010, 13:48
Хи.. ^^
Знам за интензивните тренировки и ограничения..
Но ако някой може да ми каже нещо по- конкретно, като часове, от какво по- точно трябва да се ограничавам.. и така
Та, целта ми е да смъкна близо 10 кг за 2-3 седмици?!
Аз съм се решила сама към тази стъпка, така че
МОЛЯ, ,, доброжелателиTE '' да не пишат.. имам си нужната мотивация и воля, само искам едно разяснение, как най- точно и правилно да смъкна кг за това кратко време.

scrooper
12-20-2010, 13:54
Значи, ако не си затлъстяла, дори и да не ядеш нищо и да спортуваш по няколко часа на ден, надали ще отслабнеш 10 кг. за толкова време. Този "режим", който ти посочих, може да ти донесе желания резултат след поне месец, ако дотогава не си в болница.
Иначе, ако искаш максимално бързо отслабване с по- малък риск от свършване в болницата- почваш някаква гадна диета от сорта на 1 ден ,10 яйца, 2 ден- 15 зеленчука и такива простотии.
А ако искаш да не си прецакваш организма и след няколко месеца да не пищиш, че си си върнала всичко- ще трябва търпеливо да преследваш целта си.

bloodyF
12-20-2010, 13:55
точно и правилно няма...
първи вариант..яж само зеленуци и то не в големи количества...можеш да припаднеш някой и друг път ама нали го искаш..
втори вариант..яж само яйца ( не повече от 5-6 на седмица), зеленчуци, мляко(обезмаслено) и ходи на фитнес през ден,.

вторият е "по-полезен"

не препоръчвам нито единия от двата ама нали каза, че искаш някакъв съвет..

ri41
12-20-2010, 14:20
а да не мислиш, че тези 10 кг свалени за нула време ще са мазнини, това ще са отпадни вещества от организма, мускул и вода, ако искаш обаче за душевно спокойствие кантарчето да ти показва 10 кила по-малко давай :wink:

AdrenaliNa
12-20-2010, 14:35
егати йо-йо ефекта ще има такава диета :-o
по-добре се ограничавай и се движи :)

n3zabrawiimaa
12-21-2010, 07:34
Моля те, НЕДЕЙ !!
Преди няколко дена едно момиче на 14 починало, защото отслабнало с 13кг за 1 седмица или месец беше, непомня..
Плюс това ако до сега си яла много сладко, организма ти е свикнал и се храни с това. Ако го спреш, няма да има с какво да се храни и... бам..

WaterLilly
12-21-2010, 07:49
Целта ти е невъзможна и "доброжелателите" наистина искат да ти помогнат. С такова отслабване ти се появяват стрии, изтощава се организмът, а после всички килограми ще ти се върнат. Щом имаш воля и желание, отслабни бавно и здравословно. :)

divacheee
12-21-2010, 08:05
Поне кажи колко килограма си ... ако си 80 и искаш да махнеш 10 не е невъзможно .. но ако си 60 и искаш да свалиш 10 -ще е много трудно, да не кажа невъзможно .. И гаранция, че след месец ще си възвърнеш килограмите ..

За храни - както казаха по -горе - зеленчуци, млечни продукти, пилешко месо, риба .. яйца

Има и друго, което ще даде резултат но е адски нездравословно и ще си изтощиш организма ... само кисело мляко и варени яйца (само белтъка)

Писна ми да повтарям всеки път едно и също .. като искате да си съсипвате организма - правете го !!!! Сами ако не мислите за здравето си няма кой друг да го направи !!!

oTPoBHa
12-21-2010, 08:34
ahahahahahahahahaahahahahahahahhahaa
Я СЕ УСПОКОЙ МАЛКО БЕ
На мен ми отне около година да сваля някакви си 7 килограма (тежах 56-7 при височина около 1.60) а ти ми разпрааш 10 кила за 2-3 седмици :lol: :lol: :lol: :lol:
Кой ти проми мозъчето с тая неверна информация бе, девойко?
Я се успокой и слез на земята :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(п.с. говоря за здравословно отслабване...)

FuckingFreak
12-21-2010, 08:58
"Точно и правилно" няма как да смъкнеш такива кг за това време. От месец и нещо съм на здравословно хранене (или диета, онова с 4те дни и на 29-тия само вода) и си спортувам 3 или 4 пъти в седмицата, като си бягам на пътечката и си правя коремни и лицеви. За този месец съм свалила точно 3 килограма и кво ? Голем праз му викат хората. На външен вид съм си същата скумрия ( друго не ми роди главата :lol: ) само дето съм залъгала кантара. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ колко килограма си, а как изглеждаш. Има момичета, които имат само паласки и големи бедра и това да, има значение килограмите, но ако навсякъде си си по-едра и всичко ти е разпределено равномерно няма никакво значение. И както казаха преди мен - ако имаш какво да сваляш ти и без строга диета и с малко упражнения ще си ги свалиш. Ако пък искаш да се стегнеш, не виждам защо трябва да намаляваш яденето (разбира се, като изключим тестено, газирано, пърженo and so on) просто физическо натоварване му е майката. Искам само да знам килограмите и височината ти, защото знаеш ли тези 10 кг (за теб може би нищожни) колко са много за нормално телесложение и как могат да ти прее*ат организма завинаги..

Rebirthing
12-21-2010, 09:44
Здравей, първо кажи килограмите, височината и годините си и как си се хранила до сега, най-вече с какво ?
Десет килограма за 2-3 седмици са твърде много освен ако не си ужасно затлъстяла. Първо ще ти кажа, че ако сега свалиш толкова килограми с диета и после минеш към стария си режим на хранене, ще си възвърнеш изгубеното тегло много лесно. Просто трябва да преминеш към по-здравословно хранене.
Нещата от които трябва да се ограничаваш може да ти се сторят доста. Откажи ресторантите за бързо хранене като McDonalds, KFC, Subway и подобни. Намали пърженото и печеното, както и газираните напитки. Ограничи и до колкото е възможно и тестените продукти от бяло брашно, като ги замениш с такива от пълнозърнесто брашно. Намали бялата рафинирана захар и солта.
Наблягай на плодовете и зеленчуците предимно в сурово състояние, както и на прясно изцедените сокове и билковите чайове. Месо яж не повече от 2-3 пъти в седмицата, наблягайки най-вече на бялото крехко месо, като пуешкото и пилешкото. От морските храни, консумирай най-вече океанска риба и морски дарове. От млечните, киселото мляко е за предпочитане пред прясното. Не се подлъгвай да ядеш нискомаслени млечни продукти и продукти с етикет "диетично", това са пълни глупости, пък и са вредни в повечето случай . Не забравяй да приемаш много течности ! Препоръчвам ти също така една хранителна добавка, казва се спирулина, това е микро-водорасло с изключителни хранителни стойности, помага за много неща, включително за редуциране на теглото, може да потърсиш инфо в гугъл :).
Та, горе-долу това е. Късмет с отслабването ;) .

oTPoBHa
12-21-2010, 10:01
Здравей, първо кажи килограмите, височината и годините си и как си се хранила до сега, най-вече с какво ?
Десет килограма за 2-3 седмици са твърде много освен ако не си ужасно затлъстяла. Първо ще ти кажа, че ако сега свалиш толкова килограми с диета и после минеш към стария си режим на хранене, ще си възвърнеш изгубеното тегло много лесно. Просто трябва да преминеш към по-здравословно хранене.
Нещата от които трябва да се ограничаваш може да ти се сторят доста. Откажи ресторантите за бързо хранене като McDonalds, KFC, Subway и подобни. Намали пърженото и печеното, както и газираните напитки. Ограничи и до колкото е възможно и тестените продукти от бяло брашно, като ги замениш с такива от пълнозърнесто брашно. Намали бялата рафинирана захар и солта.
Наблягай на плодовете и зеленчуците предимно в сурово състояние, както и на прясно изцедените сокове и билковите чайове. Месо яж не повече от 2-3 пъти в седмицата, наблягайки най-вече на бялото крехко месо, като пуешкото и пилешкото. От морските храни, консумирай най-вече океанска риба и морски дарове. От млечните, киселото мляко е за предпочитане пред прясното. Не се подлъгвай да ядеш нискомаслени млечни продукти и продукти с етикет "диетично", това са пълни глупости, пък и са вредни в повечето случай . Не забравяй да приемаш много течности ! Препоръчвам ти също така една хранителна добавка, казва се спирулина, това е микро-водорасло с изключителни хранителни стойности, помага за много неща, включително за редуциране на теглото, може да потърсиш инфо в гугъл :).
Та, горе-долу това е. Късмет с отслабването ;) .

Това е прекрасна диета, но е добре да се каже, че не е начин за сваляне на 10 килограма за две седмици, че авторката да не вземе да пробва... Месото даже е хубаво да се откаже напълно както по време на диетата, така и след нея... :) Вегетарианството, освен че е хуманно от гледна точка на това, че не участваш в бруталното убиване на животните в кланиците е и много здравословен начин за поддържане на фигурата. Просто метаболизма се забързва и освен че не трупаш килограми, можеш да ядеш от каквото си искаш и по колкото си искаш. Но и не трябва да се пренебрегнат плодовете, зеленчуците, ядките, готвените храни, които да преобладават в менюто, за да има и полезни вещества за организма.
Вегетарианството си е пълен чук... който се зариби, няма да сбърка ;)

akinom
12-21-2010, 11:09
ahahahahahahahahaahahahahahahahhahaa
Я СЕ УСПОКОЙ МАЛКО БЕ
На мен ми отне около година да сваля някакви си 7 килограма (тежах 56-7 при височина около 1.60) а ти ми разпрааш 10 кила за 2-3 седмици :lol: :lol: :lol: :lol:
Кой ти проми мозъчето с тая неверна информация бе, девойко?
Я се успокой и слез на земята :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
п.с. говоря за здравословно отслабване...)

Ти се успокой, какъв е тоя бурен смях?!
Говориш за здравословното отслабване, а аз съм казала че не искам. И не ми се смей! Знам какво е да свалиш 10 кг за 3 седмици. Това са 21 дни.. аз бързо свалям, а и съм споменлаа някои методи, от които можеш да си направиш извода ,, колко здравословно '' искам да е.. Също съм наясно с метаболизма си и съм сваляла с глад за 4 дена 3 кг..

Rebirthing, понеже преди години в този форум ми се носеше славата на анорексичка.. не искам да си помисли някой, че съм лъгала! Тогава наистина бях в окаяно състояние, но се оправих.. ,, оправих чч до толкова, че сега не мога да се позная.. викат ми хипопотам дори.. баааа
Аз все още имам мислене на слаб човек и като ми казаха, че една дебелана е по- слаба от мен щях да откача,... изпаднах в някакви невъобразими кризи..
Та.. 2006 зимата- 162.- 76кг 2007 пролет/ лято- 1.64- 52 кг.. 2008 бях стигнала до 70кг, това ме подтикна и до 2009 към края.. въртеше се кантара около 38- 44 кг.. но майка ми се уплаши и осъзна на къде отиват нещата та сега.. фрапантните 90кг олеле </3 на 1.70м. Нямам думи, мразя се!!! Срам ме е и да пиша.. още по- скапаното е че винаги АМА ВИНАГИ.. съм била на режими дори сега на тези килограми пак се старая да отбягвам разни неща.. като хляб, сладко.. оо от кога не съм яла сладко.. и се гордея! Но пък.. едри кокали, височината, тлъстинките като добавим.. радвам се поне че не ми личат, много хора мислят че съм 65- 70 .. но това пак си е дебело ( а представете си като не ми личат.. как съм била на 54, да не говорим за 38 кг.... )
Да... не се тъпча, ако така мога да ти отговоря за режимите.. а и ако се чудите как съм стигнала до толкова фрапиращи килограми... БУЛИМИЯ.. ба тиииииииииии!!! Много бях тъпа тогава и хем виждах че пълнея, хем отново се тъоках и айде.. в тоалетнаат!
хм.. режимът е интересен, мога да го пробвам след като сваля тези 10 кг.. защото просто ми трябват бързо! А от къде мога да ти имам доверие? Ти някога спазвала ли си този режим.. и какви резултати си постигнала?

Хора, аз само питах за конкретни правила ако може така да се каже.. какво да избягвам, кое да приемамам и така..

akinom
12-21-2010, 11:14
знам че глад му е майката..

n3zabrawiimaa
12-21-2010, 11:25
знам че глад му е майката..

в НИКАКЪВ случей !!
не глад, а правилно хранене ! Което означава да не се лишаваш от нищо и да се храниш здравословно!
+
ФИТНЕС!

gLypChenCee
12-21-2010, 11:30
Тая па с глад... с глад ще постигнеш ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! :?
Ще се получи йо-йо ефект... и ще си развалиш организма..
може да си докараш гастрит иили по - лошо -.- ЯЗВА! Ако искаш да се осъкатиш и да се гълташ с хапчета през един час и да имаш невероятни болки.. ДАВАЙ ТОВА Е НАЧИНА! Аз имам сума си време гастрит и се друсам със всевъзможни хапове.. и ставам по - зле! .. На път съм да имам язва. И какво като отслабнах с 5-6 кг. като сега са двойни? ;х. На всичкото отгоре и болка си причиних .. гладуването не е шега работа! Яж умерено, има хиляди полезни диети в интернет ... САМО НЕ ГЛАДУВАЙ! :X Съветвам те като един пострадал от това човек .. :smt095

akinom
12-21-2010, 11:35
Знам.. не се изразих правилно.. под глад имам в предвид лишения, а не тотално гладуване

gLypChenCee
12-21-2010, 11:41
Защо е нужно да се лишаваш? :-o
http://www.dieti-otslabvane.com/90-дневна_диета_за_максимално_ отслабване
В 90 дневната диета примерно... е позволено да си хапваш от всичко...
в рамките на нормалното, разбира се. И защо ти е точно за 2 седмици да отслабнеш точно 10 кила? :? Заради някой пубер дето ти е казал, че си слон ? -.- Ти слон виждала ли си, та ми разправяш 1.70 - 90 кила... Да, над нормата е... но има и такива където са 1.60 и тежат 100 + ;)
Представи си разликата. И аз съм с големи и тежки кокалЕ, и точно заради няк'ви тъпаци [с извинение] си съсипах системата и сега ще страдам дълго -.-. Колкото отслабнеш - толкова... кво се впрягаш.. :booooomb:

silviq8888
12-21-2010, 11:47
При тази височина и тези килограми ще свалиш 10 кг за 3 седмици то е ясно! Нужна ти е само воля!! Аз преди време правих 90-дневната и за 28-9 дни свалих 7 кг! Така че опитай с нея първо мисля че е добър вариянт! А и много интересно как ти дават 65-70 кг при положение че си 90 :lol: :lol: :lol: :? :?

Baby_b
12-21-2010, 11:48
1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html

Моите съученички мн често си я подхвърляха тая диета, при тях имаше ефект, аз лично не съм пробвала.

Rebirthing
12-21-2010, 12:34
Това е прекрасна диета, но е добре да се каже, че не е начин за сваляне на 10 килограма за две седмици, че авторката да не вземе да пробва... Месото даже е хубаво да се откаже напълно както по време на диетата, така и след нея... :) Вегетарианството, освен че е хуманно от гледна точка на това, че не участваш в бруталното убиване на животните в кланиците е и много здравословен начин за поддържане на фигурата. Просто метаболизма се забързва и освен че не трупаш килограми, можеш да ядеш от каквото си искаш и по колкото си искаш. Но и не трябва да се пренебрегнат плодовете, зеленчуците, ядките, готвените храни, които да преобладават в менюто, за да има и полезни вещества за организма.

Ами аз лично не консумирам никакви животински продукти, но гледам да не го пропагандирам във форума тъй като на доста хора няма да им допадне.

akinom аз по принцип се храня по този начин който съм написала (като изключа месото и млечни де) въпреки, че нямам нужда да свалям килограми, но това хранене определено редуцира и запазва килограмите при хора с наднормено тегло.

За бързо сваляне на килограми ти препоръчвам следното: http://www.zemianazaem.com/archives/70 но имай предвид, че зимата не е много подходящ период за това. Иначе съм го правила по принцип с цел пречистване, но действа безотказно и за сваляне на килограми. Може да пробваш и Лунната диета също така.

akinom
12-21-2010, 13:08
При тази височина и тези килограми ще свалиш 10 кг за 3 седмици то е ясно! Нужна ти е само воля!! Аз преди време правих 90-дневната и за 28-9 дни свалих 7 кг! Така че опитай с нея първо мисля че е добър вариянт! А и много интересно как ти дават 65-70 кг при положение че си 90 :lol: :lol: :lol: :? :?

има си хора с по- тежък кокал.. от една страна е хубаво, от друга не..
и мерси за всички коментари! :)
Вече напълно се ориентирах...

FuckingFreak
12-21-2010, 19:15
Ми като си се тъпчела и след това си повръщала в тоалетната не смяташ ли че това може би е болест, че нормалните хора НЕ го правят, че трябва да потърсиш специалист А? Всъщност живота си е твой, темата си е твоя, ако искаш изяш цялата храна на света, ако искаш умри от глад, по - щастлива няма да ме направиш, но при положение че сама знаеш от кое да се лишаваш, знаеш че се тъпчеш и пълнееш, знаеш че така няма да изваеш фигура, че по - слаба и красива няма да станеш и опрделено това не е здравословно или диетично хранене ние тук НЯМА как да ти помогнем. Съжалявам ама има едно изказване на един даскал дето много ме кефи, а именно " С фуния не наливам!! "
Съжалявам, ако ти се струвам крайна, но ти ако наистина си с такива височина и мерки ще свалиш килограмите само от 25 минути тичане на ден примерно и коремни преси или там упражнения за дадени области.

LoveHurT
12-21-2010, 20:51
За бързи резултати е протеиновата диета на не така безизвестния П. Дюкан.
Една позната за 4/5седмици свали доста, то беше кеф, беше чудо.. та от толкова радост се самозабрави, взе да си се нагажда както преди и ги върна, че и в повече /като при всички други диети/ с предтекста "бързо се свалят тея кг, пък от един път няма да стане нищо" да ама днес един път, утре още един и така..
..та ако я правиш и свалиш някакви кг не се отчайвай от периода, в който ще спреш да сваляш, тогава просто задържаш бързо свалените кг в началото:)) Намери си занимание, гледай филми, чети нещо мотивиращо, гледай и да не се задържаш много вкъщи, че постоянно има да мислиш за храна или пък, ако не си гладна няма да спреш да се качваш на кантара да следиш има ли минуси и като видиш, че няма нищо или пък се появи + от водата, с която трябва да се наливаш тотално ще ти се убие голямото желание.
Сега си изкарай празниците както трябва, грехота е да не седнеш на масата със семейството в такива дни, а след това ден, два разтовари с леки храни и започвай:)
Ако.. и се надявам да имаш положителни резултати веднага да се похвалиш.
Успех.

oTPoBHa
12-21-2010, 21:01

Ами аз лично не консумирам никакви животински продукти, но гледам да не го пропагандирам във форума тъй като на доста хора няма да им допадне.

akinom аз по принцип се храня по този начин който съм написала (като изключа месото и млечни де) въпреки, че нямам нужда да свалям килограми, но това хранене определено редуцира и запазва килограмите при хора с наднормено тегло.

За бързо сваляне на килограми ти препоръчвам следното: http://www.zemianazaem.com/archives/70 но имай предвид, че зимата не е много подходящ период за това. Иначе съм го правила по принцип с цел пречистване, но действа безотказно и за сваляне на килограми. Може да пробваш и Лунната диета също така.

Не пропагандирам... Очевидно, за да пусне тема, момичето има проблеми с теглото и просто я съветвам кво да напраи, а не коментирам постовете на другите...

Rebirthing
12-22-2010, 09:30
Не пропагандирам... Очевидно, за да пусне тема, момичето има проблеми с теглото и просто я съветвам кво да напраи, а не коментирам постовете
на другите...

Да де :D въпроса е, че ако напиша "спри месото", 50 човека ще ми се нахвърлят колко "нездравословно" било това. Иначе в действителност без животински протеини се слабее значително по-осезаемо.

Още нещо...НЕ препоръчвам диетата на Дюкан, още като четях режима щях да припадна :shock: има хора на които изобщо не им е понесло добре, а и това е тийн форум, не знам как на един млад организъм би му понесло добре. Особено ударния период е просто отвратителен !

Като по-лек вариант на Дюкан е следната диета: http://dieti.rozali.com/dieti-zvezdi/p512.html

ri41
12-22-2010, 12:46
Rebirthing ако това за по-бързото отслабване без животински протеини е вярно, веднага спирам дори и пилешкото, изобщо не умирам за месо, ама като няма какво друго да се яде, ще си позволявам мляко и яйца обаче :)

katericArofl
12-22-2010, 12:48
абе кво да ти каже кат си е наумила, че е вредно да се яде месо 8-) ( не се сърди)

Greennight
12-22-2010, 13:05
Що пък да не е възможно да се свалят ? 2-3 седмици,тва ти е близо месец.Най-важното е да спортуваш много.Мани ги кво ти говорят,че трябва да ядеш месо 2-3 пъти в седмицата.Месо трябва да ядеш поне 3 пъти седмично и риба 1 път,доктори са го казали.Яйца също е хубаво да се ядат,щото са белтък.Наблягай и на зеленчуците,но не яж много плодове,защото са много богати на въглехидрати.Другото ти го казаха,че не трябва да ядеш боклуци и такива неща.И все пак според мен не е най-удачното време да започваш диета 2 дни преди Коледа....,но ти си знаеш :) И спортувай казах 8-)

Greennight
12-22-2010, 13:12
Ало тие диети на Дюкян,Микян не ми ги хвалете ве хаха.Сещаш ли се,че ако ядеш само зеленчуци ще отслабнеш-Да,не го отричам,но ще отслабнеш по-бавно,щото няма да имаш никва сила да спортуваш.Иначе като ядеш по 1 омлет за закуска хем ще отслабнеш по-бързо,хем ще си със стегната кожа,хем няма да гладуваш,ти избирай 8)

Rebirthing
12-22-2010, 14:42
Ако обичате, темата не е "за" или "против" яденето на месо, така, че не нападайте. Момичето пита за съвет, съответно съм и написала примерен режим.
Месо се яде макс 3 пъти в седмицата, това показват най-новите проучвания. Риба се яде също 2 пъти в седмицата. Всичкия протеин от месото и рибата, може да се набави чрез морските дарове който са много подходящи за диета, защото са нискокалорични и се усвояват значително по-лесно, повече инфо тук: http://dieti.rozali.com/hranene/p13316.html.
Твърде многото протеин е вреден, за това и диети като Дюкан, не са препоръчителни.

MeLikesPie
12-22-2010, 19:52
Извинявай ама ти си луда...
След като ниските тегла ти стават все по-ниски, то нищо чудно тва да ти е последната диета...
След като си имала булимия (тва е некоректно да се каже ама карай), защо смяташ че сега не е пак налудничева идея???

ПС: хубаво е да имаш дебел кокъл защото е по-здрав, а на гаджетата не им пука кво вика кантара а как изглеждаш.

blueberryyy
12-22-2010, 21:40
Вегетарианството си е пълен чук... който се зариби, няма да сбърка ;) [/quote]

След пет,максимум десет години ,като започнеш да си събираш зъбките в шепичка,ела пак ми говори за вегетарианство ;)
Да,определено отслабването става по-лесно,но вегетарианството не е вариант,не и ако държите на здравето си.
А към авторката...най-добре да хванеш майка ти под ръчичка и да се консултирате с лекар,защото ,по това,което прочетох,определено не сме ние хората,които да ти определят режима на хранене...

oTPoBHa
12-23-2010, 07:03

След пет,максимум десет години ,като започнеш да си събираш зъбките в шепичка,ела пак ми говори за вегетарианство ;)
Да,определено отслабването става по-лесно,но вегетарианството не е вариант,не и ако държите на здравето си.
А към авторката...най-добре да хванеш майка ти под ръчичка и да се консултирате с лекар,защото ,по това,което прочетох,определено не сме ние хората,които да ти определят режима на хранене...[/quote]

:razz: :razz: :razz: тва пък какъв аргумент беше...
Виж, не искам да спамя, ако имаш нещо да ми кажеш за вегетариаството, пиши ми едно ЛС и си изкажи мнението, много ми е любопитно тва пък за опадането на зъбите откъде ти хрумна :) Ще ми е интересно да си поговорим :) Хайде доскоро :)

Rebirthing
12-23-2010, 09:17
Ало, тук не е темата за вегетарианството ?!
blueberryyy, не ям месо много повече от 5 или 10 години и "зъбките" ми са в перфектно състояние. Не говори без изобщо да си осведомена по темата !
Ебати спама става...авторката може да си яде каквото поиска, ако иска може да се вслушва в мненията, ако не иска, хубаво тогава !

blueberryyy
12-23-2010, 10:26
Rebirthing и там другите вегетарианци,спокойно,има време ;) Прекрасно осведомена съм си по темата,по простата причина ,че доскоро вадех същите заблудени разсъждения като вас .Ама сте прави за едно де,няма смисъл да се спори,всеки сам си преценява.Не си казах мнението,за да спорим,а просто го казах,защото затова са форумите ,това е...Хайде,със здраве :)

Infinity
12-23-2010, 10:34
Rebirthing забелязала съм , че стане ли въпрос за вегетарианство -за\против супер много се впрягаш, веднага започваш да вадиш много компетентни мнения , в които обаче никой не е задължен да се вслуша.
Всеки си има някаква позиция , която много ясно , че ще защитава.
Няма смисъл да се спори , пък и доскоро имаше специална тема за това , в която се видя , че до всеобщо съгласие не е възможно да се достигне.

По темата :
Доста време вече е минало от пускането на темата и ще бъде интересно, ако авторката сподели как върви отслабването й , след толкова безумни писания ? :-o :)

akinom
12-23-2010, 11:16
върви и то много добре.. ^^
Карам го на 2 млека на ден или на салати.. за сега няма проблеми, дънките ми падат.. дано да продължи все така : ))

LaChupacabra
12-23-2010, 12:40
само не разбрах преди си била анорексичка а сега си 90кг така ли?
10кг за 2-3 седмици това е абсурд...
1.ще ти се появят ужасни стрии
2.на 99% съм убедена ,че ще има йо-йо ефект
3.и още много причини поради който да го правиш...

знаеш ли,че преди месец мисля едно 14 годишно момиче умря защото е била на диета 1 месец-глаувала е нон-стоп.

http://dnes.dir.bg/news/meningit-7602666

просто отслабвай полека и равномерно..сега е зима..има много време докато дойде сезона за тениски и къси панталонки..просто не яж боклуци като чипсове,снаксове зайо байовци,вафли,кроасани,пиц и тем подожбни..и с това изчерпваме 70 % от храните...яж здравословно- черен хляб примерно,краставици,домати[не е добра идея посред зима да се тъпчеш с ГМО-та ама..],риба или каквото и да друго месо...като ти се дояде нещо сладко-изяж някоя мандарина или ябълка...лятото е хубаво да се яде и варена царевица...НЕ ГЛАДУВАЙ!ЯЖ ЗДРАВОСЛОВНО!а за спорта..просто не трнирай до припадък...има много приятни начини-скачане на въже[наистина помага но трябва всеки ден да се скача]каране на колело,тичане,коремни преси и какво ли още не..но НЕ ОТСЛАБВАЙ ТАКА ДРАСТИЧНО...както казах по-нагоре зима е...дори да отслабнеш няма да е много видно когато си се навлякла с зимното яке и 87689876 блузи...има време до лятото така,че си постави примерно срок от 6 месеца- до юни да отслабнеш но не с 10 кг[наистина са много] а с 5-6 примерно...

bloodyF
12-23-2010, 17:07
върви и то много добре.. ^^
Карам го на 2 млека на ден или на салати.. за сега няма проблеми, дънките ми падат.. дано да продължи все така : ))

човек, от личен опит го казвам, като не ядеш толкова време и после почнеш дори постепенно да се захранваш ще качваш всичко по 2 и по 3 ..сега ако си 90 и да кажем смъкнеш с продължителна 2-3 месечна диета със захранване!! 20 килограма после можеш (дори съм убедена) да върнеш поне половината..

почни да ядеш примерно сутрин : 1 филийка черен хляб с кашкавал
между:половин портокал
обяд:салата
между:мляко
вечеря:супа,половин портокал

това е по-здравословното според мен....и отговаря на описанието ти, не е много, но е по-добре от 2 млека.. :Х

WaterLilly
12-23-2010, 17:42
С килата, с които си сега, дори и съвсем нормално да си ядеш (т.е. без да се тъпчеш) и да избягваш мазно и тестено, от само себе си ще ги свалиш. Не ти трябват такива драстични ограничения.

И се мажи с бебешко олио за стриите.

oTPoBHa
12-23-2010, 20:23
Момиче, ти си изключително глупава!
Ще ти падат дънките, накрая и ти ще се строполиш някъде, защото ще ти стане лошо от глад и ще ти прималее.. да видим дали няма да се стреснеш тогава.. За да искаш да отслабваш толкова драстично, имаш манипулативна психика - поддала си се на илюзиите по модните списания, по улиците, ако щеш и манекените от витрините.. Ще се разболееш, сериозно ти казвам. След като сама искаш да си трупаш болестите, смело напред. Тебе не те ебе за собственото ти тяло ебати. Не притежаваш умението да си харесваш тялото такова, каквото е. Не знам, дано ти е останал малко мозък в главата да се опомниш докато е време. Успех ти желая...

silviq8888
12-24-2010, 06:14
Към авторката след като казваш , че майка ти е хванала булимията или анорексия или там какво си имала , когато си почнала много да пълнееш не се ли е усетила , че това отново ще те комплексира защото най - често момиченцата на тази възраст правят тези диети, които хич не са полезни. Дори и да изключим това , че ти не искаш да е полезна от собствен опит ти казвам , че с тази диета ще свалиш но после отново ще ги качиш! Дори и да се ограничаваш идва време когато няма да можеш да издържиш!Аз съм висока 1,65 см и преди тежах 70 кг свалих ги на 60кг с подобни диети и за няма 1 месец след това ги качих, че и отгоре 2 кг. После започнах с разделно хранене и 90 дневната и нормализирах теглото си (е има още на къде но след празниците) . Затова започни някаква реална диета , а не самоволно избиране на неподходящи за възраста ти. Пък и майка ти защо не те отведе на диетолог 90 кг са страшно много камоли за момиче! Успех и много внимавай със здравето! :) :) :)

Nakadah
12-24-2010, 06:22
УУУУУУУУУУУспех!

ri41
12-24-2010, 06:28
пък да не говорим, без спорт или упражнения, ще заприличаш на желе със стрии и целулит, ужасно ще е, според мен ако си 90 кила сега, нз височината, но мисля, че 50 кг или 55 са идеални, това са 40 излишни кг, може да го свалиш за 8 месеца, по 5 кила на месец, 100 пъти по-здравословно, без гладуване и сигурни кила, после и да се отпуснеш с храненето няма да качиш бързо, от опит ти казвам, свалих бавно, после що ядене не падна, но не си върнах всички кила, внимавай какво правиш, ще съжаляваш, ще научиш организма си на глад и после малко да хапнеш и ще ти се лепи