View Full Version : Косми
Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре? :?
вземи ги махни и не питай повече, иначе при всеки е различно
mlakniwe2
12-22-2010, 15:37
Здравейте, аз съм момче на 14 и имам доста косми около "топките".. това нормално ли е понеже имам чувстово, че стават повече, а и има малко по нагоре? :?
ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става
ми желателно е да ги махнеш, но бръсненето е най-лошият метод за обескосмяване, но щом става думи за топки може би други начини ще са много болезнени така, ако искаш пробвай с кола маска, но няма да издържиш или с пинсета, но пак ще боли-топките по-може с бръснач, но около пениса или над в никакъв случай-само коа маска или ко няяш пари с пинсета, но бавно става
Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.
mlakniwe2
12-22-2010, 16:29
Защо пък не със самобрасначка ? Бръсна се навсякъде със нея ... но задължително след това напръсквам мястото със одиколон,спирт.
И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавам
И колко често го правиш? Едва ли 1 на месец-след бръснене космите стават по черни и дебели и ако си с много бяла кожа просто FAIL, а с кола маска стават по незабележими и светли и с месеци нямаш-толкова е противно това бръснене, аз добре че още не се бръсна, щоото нямам нужда, само лятото една кола маска на тялото и готово повече не се занимавам
Еми някъде на 2 седмици ... да стават по дебели и черни,но просто в момента няма как с кола маска и така :)
Destroyer89
12-22-2010, 20:24
Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay
Хаха вземай ножицата и почвай да кастриш клоните.... 8)
rali4ka1
12-22-2010, 20:30
Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay
Наистина е гейско да се обезкосмяваш на всякаде.Говоря за мъжете.Като видя накой "мъж" с обезкосмени крака или ръце и ми се доповръща още повече от тях.Май вече са малко Мъжете,повече са женчовци като тоя джъстин бобъра.Едни нежнички да те е страх да ги пипнеш че може да се счупат.
Наистина е гейско да се обезкосмяваш на всякаде.Говоря за мъжете.Като видя накой "мъж" с обезкосмени крака или ръце и ми се доповръща още повече от тях.Май вече са малко Мъжете,повече са женчовци като тоя джъстин бобъра.Едни нежнички да те е страх да ги пипнеш че може да се счупат.
Миличка, тук, кой ти говори за някой си Джъстин Бийбър на който те първа му растът :razz: по-жалко е когато някой на 25-26г.
И всички отговярят еднакво... :: Хигиенично!!!
:D :D
rali4ka1
12-22-2010, 20:43
Като цяло говоря.На бобъра сега му растът и прилича на момиченце.А тоя Ник от БСБ и на него ли сега растат?И той прилича на момиченце.Едни нежнички такива ужас.Всичките в моя клас такива путьовци.
DeVilTerroR
12-22-2010, 21:16
Удряй една контра без да ти пука :D
TheManTheLegend
12-22-2010, 21:31
Много итнересно че момичетата нямат угодия.
Едните "им се повръща" като видят обезкосмен мъж на другите "им се повръща" като видят космат :D
Е ние кво да правим?
Във всеки случай аз съм от тези, дето не си бръснат ръцете и краката де :D
rali4ka1
12-22-2010, 21:33
Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.
pepsiM91
12-22-2010, 23:04
ОТ малък ше те учи батко ти - ГНУСНО Е ДА ИМАШ КОСМИ КЪДЕТО И ДА Е, без косата и др.такива без които ако ги нямаш ще приличай на мълен тъпак..
iLovePussyJuice
12-22-2010, 23:20
Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.ти ли че ми кажеш бе :D
0y7ofCon7roL
12-23-2010, 08:45
Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени. Най- точно казано, ще добавя и мишниците разбира се :)
DeVilTerroR
12-23-2010, 09:56
Браво много големи мъже сте, като сте космати. Не мисля, че аз като съм ги махал навсякъде сте по-големи мъже от мен. Повечето жени обичат обезкосмени мъже. Спрете да живеете с тъпите си консервативни идеали и се върнете в 21 век !
toni_nemezis
12-23-2010, 10:03
Браво много големи мъже сте, като сте космати. Не мисля, че аз като съм ги махал навсякъде сте по-големи мъже от мен. Повечето жени обичат обезкосмени мъже. Спрете да живеете с тъпите си консервативни идеали и се върнете в 21 век !
Много си прав...Тва да не е 17 век,където за да си мъж требва да си, като урангутан... 8)
rali4ka1
12-23-2010, 10:04
Няма нищо мъжко в бръснати крака и ръце на мъжете.Да живея в 21 век.То както казах мъжете станаха по-нежни и от жените.Висите по козметичните салони повече и от нас.
mlakniwe2
12-23-2010, 10:09
как ще си бръснете мишниците-луди ли сте? Не си ли личи-аз там имам 5-6 косъма и ги махам с пинсета, а и да са повече пак така-бръсненето е супер гадно-особено мишници :-o инъче аз не обескосмявам навсякъде просто защото няям нужда още и съм малък-само някой зони :-o
Кво, искате да ми кажете, че като си махам космите, съм по-малко мъж от вас ли?
Аз пък все се чудя, какво удоволствие е това на жените, като мъж лежи върху тях, а от подмишниците му текат капки пот и смърди ужасно, стига бе... За краката и гърдите важи същото. Работя на няколко места и мога да ви кажа, че не е приятно да имаш косми навсякъде.
Същото важи и за вас, жените. Не ми е приятно да ви търся дупките и да се моля на господ да съм нацелил правилната, щото ви кефи да ви е мекичко в гащите и да смърди на ЦУМ...
0y7ofCon7roL
12-23-2010, 12:03
Абе кой ви говори че сте по малко мъже като си махкате космите на краката и ръцете бе, тука става въпрос че мааалко е прекалено
Кое е прекалено бе хора. Всеки сам избира да бъде какъвто си иска. Като ми е удобно без косми, ся п*дал ли ще съм? Като съм плувец и се изисква да съм без косми, пак ли ще съм такъв?
Я стига говорили глупости, било прекалено.
Това, че раличка незнае къде я сърби още, не значи, че всички трябва да са космати пръчове.
Има мъже, на които не им растат черни косми и не се забелязват, има мъже, на които им личат от 20 километра. Ся, ако ви трябва дюшек в кревата, ей го АЙКО къде е.
Айде направете една анкета или попитайте 50 приятелКИ: "С или БЕЗ косми" и вижте резултата.
Докъде пропаднахме мъжете, че почнахме и да се обезкосмяваме навякъде като жени. Единствените места, които трябва да се "пречистват" са подмишниците и ако водиш полов живот патарока. Всичко останало е fake and gay сорри ама гадно е.....може да фане6 въ6ки :-D :razz: ужасно е к---като се 4ука666 и попринципп не е хигиени4но
impulsar4e
12-23-2010, 20:19
И това го казва един 98 :lol:
Ина4е аз си бръсна оная работа, топките, мишниците и краката от време на време и съм си 6 :)
sweetyytweety
12-23-2010, 21:35
Няма нищо мъжко в бръснати крака и ръце на мъжете.Да живея в 21 век.То както казах мъжете станаха по-нежни и от жените.Висите по козметичните салони повече и от нас.
колко си зле само много малко мъже висят в козметични салони !!!! А тези които си ги махат защо да са гейове. Кое изглежда по добре космясал на всякъде или един поддържан мъж. Аз лично харесвам обезкосмени мъже. :) и не виждам гейско в това освен ако не се обличат като емота и някви фешънчета ;) но това е др тема
waterpolohero
12-23-2010, 22:45
Кво, искате да ми кажете, че като си махам космите, съм по-малко мъж от вас ли?
Аз пък все се чудя, какво удоволствие е това на жените, като мъж лежи върху тях, а от подмишниците му текат капки пот и смърди ужасно, стига бе... За краката и гърдите важи същото. Работя на няколко места и мога да ви кажа, че не е приятно да имаш косми навсякъде.
Същото важи и за вас, жените. Не ми е приятно да ви търся дупките и да се моля на господ да съм нацелил правилната, щото ви кефи да ви е мекичко в гащите и да смърди на ЦУМ...
ЕВАЛА ЕВАЛА :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :smt038 :smt041
pepsiM91
12-23-2010, 23:11
Познат работи от скоро в магазин за дрехи в Мол София и каза че от управата са го задължили да си обезкосмява ръцете, защото постоянно е по тениска и не било етично да показва косми..Нормално, когато работиш с клиенти трябва да имаш добра визия..да си гладко избръснат...да не ти е обрасла косата..оформяне на вежди..тен и т.н.
ПЦ:Пак познат пицар задължително всека седмица на кола маска на ръцете пак защото са го задължили..
К'во му е странното? :x
rali4ka1
12-24-2010, 06:08
колко си зле само много малко мъже висят в козметични салони !!!! А тези които си ги махат защо да са гейове. Кое изглежда по добре космясал на всякъде или един поддържан мъж. Аз лично харесвам обезкосмени мъже. :) и не виждам гейско в това освен ако не се обличат като емота и някви фешънчета ;) но това е др тема
Да супер мъжко е.Обезкосмен "мъж" от всякаде,тесни дънки и розова ризка.Все повече ги гледам такива.никой не е казал,че трябва да обрасли,но чак пък и да са кьосета,айде нема нужда.
Ха еми :) няма да споря, обаче на някои момчета им седи супер смешно да са обезкосмени :) Особено ако имат примерно МАЛКИ косъмчета по корема и лицето, и ръцете и краката им да са обезкосмени :D :D :D :D :D Нещо не се връзва :?
А пък ако си прави цялостна - на цялото тяло, ще е като бебе, няма да е мъж :) Ще е по обезкосмен и от момиче :)
mlakniwe2
12-24-2010, 09:22
Напълно нормално е в днешно време един мъж да е метросексуален-почти всички известни са такива, а и повечето мъже и момчета-няма нищо общо със сексуалната ориентация и тези мъже имат по-голям успех с жените
Метросексуалният мъж отговаря на повечето от следните белези:
- метросексуалният мъж се грижи за лицето, кожата, косата и тялото си
- метросексуалният мъж винаги се облича перфектно до най-малкия детайл
- метросексуалният мъж е модерен, той следи последните тенденции в модата
- метросексуалният мъж е галантен и нежен с жените, той се отнася към тях с уважение
- метросексуалният мъж е сексуално разкрепостен
- метросексуалният мъж е мечта за всяка жена и мразен от консервативните мъже, които го обявяват обикновено за гей
- метросексуалният мъж има висока обща култура
- метросексуалният мъж е интелигентен, има добра работа и кариера, тези които не работят имат големи амбиции и често още в ученическа възраст надминават като успехи връстниците си с извън-училищни дейности.
- метросексуалният мъж не парадира с това което е, той знае своята цена и няма нужда да го доказва със скъпи телефони, коли, часовници
това е съвсем нормално :(
kiki1991
12-24-2010, 10:15
Ха еми :) няма да споря, обаче на някои момчета им седи супер смешно да са обезкосмени :) Особено ако имат примерно МАЛКИ косъмчета по корема и лицето, и ръцете и краката им да са обезкосмени :D :D :D :D :D Нещо не се връзва :?
А пък ако си прави цялостна - на цялото тяло, ще е като бебе, няма да е мъж :) Ще е по обезкосмен и от момиче :)
+1
SEXTRAVAGANTE
12-25-2010, 10:33
Подкрепям те напълно. Аз лично само около чепа и под мишниците се обезкосмявам....там е задължително , на другите места е излишно.
Мене ми е адскииииии противно некви супер обрасли-не виждам абсолютно нищо лошо в това момчето да се поддържа-щом така им харесва пък и така хигиената е по-добра.Мразя некви с храсти по ръцете,гори по гърдите ужас :? :?
BrokenInnocence
12-25-2010, 13:24
Напълно нормално е в днешно време един мъж да е метросексуален-почти всички известни са такива, а и повечето мъже и момчета-няма нищо общо със сексуалната ориентация и тези мъже имат по-голям успех с жените
Метросексуалният мъж отговаря на повечето от следните белези:
- метросексуалният мъж се грижи за лицето, кожата, косата и тялото си
- метросексуалният мъж винаги се облича перфектно до най-малкия детайл
- метросексуалният мъж е модерен, той следи последните тенденции в модата
- метросексуалният мъж е галантен и нежен с жените, той се отнася към тях с уважение
- метросексуалният мъж е сексуално разкрепостен
- метросексуалният мъж е мечта за всяка жена и мразен от консервативните мъже, които го обявяват обикновено за гей
- метросексуалният мъж има висока обща култура
- метросексуалният мъж е интелигентен, има добра работа и кариера, тези които не работят имат големи амбиции и често още в ученическа възраст надминават като успехи връстниците си с извън-училищни дейности.
- метросексуалният мъж не парадира с това което е, той знае своята цена и няма нужда да го доказва със скъпи телефони, коли, часовници
това е съвсем нормално :(
... Метросекскуалният мъж може да мести планини и да прави магии...
... дори Чък Норис е фен на метросексуалните мъже...
Смях! Айде, ти си малък простено ти е да пишеш глупости и да не разбираш, че сa такива.
Само за протокола... нито харесвам мъже с косми в ушите, нито такива като голи охлюви... По- скоро съм фен на златната среда- примерно не виждам нищо лошо мъж да има косми на краката и ръцете, подмишниците според мен трябва да се поддържат, но ми се повръща като видя мъж с оскубани вежди. Но всеки човек може сам да си прецени как му е най- комфортно. Важно е нещата да са просто в някакви граници.
DarkTemplar
12-25-2010, 16:03
Коментара на mlakniwe2 е най-голямата глупост, която бях чел в близките няколко седмици (може и месеци). Нищо лично, но е така. ;)
Иначе темата е дъфкана стотици пъти тук и всеки си настоява на своите виждания по въпроса. Нямам предразсъдъци спрямо метросексуалните и смятам, че се поддържам достатъчно, без да съм от тях. Въпрос на възпитание и лична хигиена. 8)
mlakniwe2
12-25-2010, 17:27
Коментара на mlakniwe2 е най-голямата глупост, която бях чел в близките няколко седмици (може и месеци). Нищо лично, но е така. ;)
Защо? Кое от написаното не е вярно и какво те кара да мислиш коментара ми за глупост, значи ти не се грижиш за външния си вид и ходиш с дрехи от 90-те и не се стараеш да изглуждаш добре?
rali4ka1
12-25-2010, 17:30
Метросексуалния "мъж" е равно на педал.Желан от всеяка жена?Глупости на търкалета.
mlakniwe2
12-25-2010, 17:38
Метросексуалния "мъж" е равно на педал.Желан от всеяка жена?Глупости на търкалета.
Значи например всички мои приятели и аз си имаме гаджета и харесваме момичета и се стараем да изглеждаме добре за тях и следователно сме гейове-добра логика-роналдо и дейвид бекъм също са метросексуални и много други актьори и певци и значи също са гейове нищо че си имат гаджета или съпруги и дори деца :-o
rali4ka1
12-25-2010, 17:45
На майка ми колегата има двама сина и това не му пречи да е педал.Фръцка се като госпожица.Знаеш ли колко педали имат деца и са женени?Да се обличаш с розови ризки НЯМА НИЩО МЪЖКО.Да висиш с часове пред огледалотои женати да не може да се дореди от тебе няма нищо мъжко.Да висиш в козметичните салони повече от жена ти няма нищо мъжко.Това,че един смешник като Д.Бекъм се прави на кьосе айде всички да се правят така.Ние жените ако почнем да гледаме от звзедите то половината момичета и жени трябва да ходят оцъклени като лейди/мистър Гарга.
DarkTemplar
12-25-2010, 17:45
Първо, метросексуалността е грижа преди всичко за външния вид и тотално няма общо с интелекта, амбициите, кариерата, успеха и заниманията в ученическа възраст и т.н.
Второ, особено в нашето (българското) общество метросексуалните волю или неволю определено парадират с външния си вид (най-вече) и аксесоарите, които го допълват. Залага се на елитни марки и хващащи окото дрънкулки. Тва е породено от факта, че повечето от тези хора са комплексирани и ниско интелигентни и няма с кво друго да блеснат (не казвам, че всички метросексуални са такива, но повечето от българските са и това е неуспорим факт).
Трето, метросексуалността е присъща (а според някои задължителна) предимно за богатите и известни мъже от спорта и шоубизнеса (тип Дейвид Бекъм и Кристияно Роналдо), чийто стандарт и обществено положение им позволява да я поддържат и развиват. Естествено е и до нагласа, няма как да не ти идва отвътре.
Както всичко у нас, така и представата за метросексуалност и нейните представители е крайно изкривена. Родните метросексуални екземпляри приличат повече на хомосексуални такива, т.е. определено са прекалили с грижите за веждите и гланцчето за устни, да не говорим, че доста от тях съм виждал да носят дамски модели (и размери) дънки. Не може бицепса ти да е като на момиченце в 9 клас, да си с тънки крачета и лакирани с безцветен лак нокти и това да се представя за красиво, просто е нелепо.
Жените също са крайно различни в представата си за "идеалния мъж" и много от тях определено недолюбват метросексуалността (някои пък я обожават).
Та в заключение ще цитирам Алеко - "Разни хора, разни идеали" и ще кажа, че представянето на метросексуалните едва ли не за "каймака на обществото" е тотално грешен извод. Тва течение е предимно присъщо на шоубизнеса и донякъде на спорта (който с годините също се превърна в шоубизнес) и сферите свързани с тях. Не се сещам за метросексуален политик, дипломат, известен икономист/юрист, университетски преподавател, писател и т.н.
P.S. Не познавам "теб и приятелите ти" и не мога да ви квалифицирам, не ми е и работа, просто опровергавам написаните общи и неверни слова.
mlakniwe2
12-25-2010, 18:04
Първо, метросексуалността е грижа преди всичко за външния вид и тотално няма общо с интелекта, амбициите, кариерата, успеха и заниманията в ученическа възраст и т.н.
Второ, особено в нашето (българското) общество метросексуалните волю или неволю определено парадират с външния си вид (най-вече) и аксесоарите, които го допълват. Залага се на елитни марки и хващащи окото дрънкулки. Тва е породено от факта, че повечето от тези хора са комплексирани и ниско интелигентни и няма с кво друго да блеснат (не казвам, че всички метросексуални са такива, но повечето от българските са и това е неуспорим факт).
Трето, метросексуалността е присъща (а според някои задължителна) предимно за богатите и известни мъже от спорта и шоубизнеса (тип Дейвид Бекъм и Кристияно Роналдо), чийто стандарт и обществено положение им позволява да я поддържат и развиват. Естествено е и до нагласа, няма как да не ти идва отвътре.
Както всичко у нас, така и представата за метросексуалност и нейните представители е крайно изкривена. Родните метросексуални екземпляри приличат повече на хомосексуални такива, т.е. определено са прекалили с грижите за веждите и гланцчето за устни, да не говорим, че доста от тях съм виждал да носят дамски модели (и размери) дънки. Не може бицепса ти да е като на момиченце в 9 клас, да си с тънки крачета и лакирани с безцветен лак нокти и това да се представя за красиво, просто е нелепо.
Жените също са крайно различни в представата си за "идеалния мъж" и много от тях определено недолюбват метросексуалността (някои пък я обожават).
Та в заключение ще цитирам Алеко - "Разни хора, разни идеали" и ще кажа, че представянето на метросексуалните едва ли не за "каймака на обществото" е тотално грешен извод. Тва течение е предимно присъщо на шоубизнеса и донякъде на спорта (който с годините също се превърна в шоубизнес) и сферите свързани с тях. Не се сещам за метросексуален политик, дипломат, известен икономист/юрист и т.н.
P.S. Не познавам "теб и приятелите ти" и не мога да ви квалифицирам, не ми е и работа, просто опровергавам написаните общи и неверни слова.
аз не казвам, че съм изцяло такъв, но от части да обличам се нормални модерни дрехи , като излизам се гледам в огледалото оправям се, мажа се с крем против пъпки и кво просто не искам да имам пъпки, също така си чистя лицето за да нямам черни точки -кво лошо има-няма нищо гейско! Зимата много ми се напукват устните и ги мажа с балсам за устни, но то дори не си личи и всичко това е за да не ме болят, също така се обескосмявам в някои зони, просто защото така ми харесва, а и момичетата повече харесват това, и не си падам по мъже и съм си съвсем нормално момче на 17 :-o старая се да изглеждам добре
DarkTemplar
12-25-2010, 18:11
Надявам се да ме разбереш правилно, нямам нищо против теб и начина ти на поддържане. Това дори може да ти е от полза. ;)
Просто опровергах някои от нещата, които беше изброил по-горе.
Казано по-директно - както не всички метросексуални са гейове, така и не всички отричащи метросексуалността са неподдържани обрасли и вмирисани маймуни. Има си нормални хигиенни изисквания, които е добре да се спазват от всеки и за мен това е решението на въпроса. :)
Абе човек ако си я има хигиената, космите няма да му пречат кой знае колко! :)
:x Не говоря за адските маймуни дето се душат в космите си :x ама попринцип това явление е при чичковците, където работа нямам :)
Като го чета това и почвам да се чувствам мъж.
Никога не съм вярвала, че момчета ще стоят пред огледалото и ще се кипрят с тея дънки ли изглеждат по-добре или с онези. И баща ми отказва да го повярва.
Аз съм момиче и надявам първите дрехи, които ми попаднат и често съм готова за 5 минути. Това НЕ ме прави неподдържана и неспазваща хигената. А също и прекарването по час и половина пред огледалото не значи, че не може да си мърляч и примерно да не си миеш ръцете.
За момчетата се отнася абсолютно същото.
maniaka322
12-26-2010, 17:00
.... Така,,, Здравейте първо на всички .... Да ви пожелая Весела Коледа, малко на патерица ама ... :) и приятно прекарване на предстоящите празници...
Значи по темата: Аз лично съм раздвоен от всичко това което прочетох, но може би съм на старото си мнение, че да си бръснеш краката и ръцете не е много мъжко и обичайно ... Аззз лично не го правя и не мисля да го правя за вбъдеще, въпреки, че не е като да нямам косми ... Честно, на мен ми е все едно за другите дали ще се бръснат или не, незнам какво спорите ... Имам аз въпрос към тези, които мислят, че е обикновенно мъжете да се бръснат: Когато имаш в повече косми е по-добре !!! Какво правите когато си избръснете краката и забележите, че краката са ви толкоооова секси с тези белези и впрочей ... Бръсненето по краката и ръцете ЛИЧНО според мен е само за жените, защото те са по-нежни, най-малкото което е ...
След като си "дръпнеш контрата" и постепенно космите ше ти станат все по-големи, по-дебели, по-черни и ще ви ръстат все по-бързо след всяко бръснене ;)... Да се бръснеш тялото, ще си замълча, защото нямам факти с които да подкрепя казаното ми, но мисля, че пак не е много желателно. Подмишниците и нормално да си ги бръснем, да си скубем веждите също е много педерунгелско :D ...
.... С две думи : Да си бръснеш краката, нищо не печелиш, печелиш това, че преличаш на момиченце, печелиш това, че ти се открояват сексапилните крака целите в "дупки" и белези, печелите това, че ще ти ръстат все по дълги, по-често и по-черни косми... Азз лично казвам, че имам нужда, но това не е нормално и не бих го направил!
В днешно време всички момчета се мъчат да изглеждат перфектно, като премахват и малките останали черти, които ги карат да кажат аз съм мъж :)
Благодаря на хората, които са отделили 5 мин да прочетат това, мисля, че е правилно :)))
mlakniwe2
12-26-2010, 17:18
най-малкото което е ...
След като си "дръпнеш контрата" и постепенно космите ше ти станат все по-големи, по-дебели, по-черни и ще ви ръстат все по-бързо след всяко бръснене ;)...
Точно за това вече са много рядко хората(момчета и момичета), които използват бръсненето като метод за обескосмяване на тялото, има си много по-добри начини
В днешно време всички момчета се мъчат да изглеждат перфектно, като премахват и малките останали черти, които ги карат да кажат аз съм мъж
космите ли са единственото нещо, с което може да се гордееш, че си мъж? Пък и времената се менят сега това е на "мода", преди са били дънките с висока талия и дългата коса при мъжете, сега пък съвсем други работи така, че...
rali4ka1
12-26-2010, 17:39
Абе то е модерно и да изглецдаш като Джъстин бобъра в последно време.Ти така ли ходиш с женствената прическа?Преди няколко поста споменаваш,че метросексоалния мъж ходи по последната мода.Да то и женя минчева ходи по последна мода и си е 500% педал.И тоя смешко от биг брадър с вренските маниери и той ходи облечен по последна мода и той е педал.И тея от токио хотел са кьосета и се водят метросексуални,но и те са живи педали,има да ти избриоявам още мнооооо го такива "мъже".А то е модерно и да си педал в днешно време. sad but true
mlakniwe2
12-26-2010, 18:17
Абе то е модерно и да изглецдаш като Джъстин бобъра в последно време.Ти така ли ходиш с женствената прическа?Преди няколко поста споменаваш,че метросексоалния мъж ходи по последната мода.Да то и женя минчева ходи по последна мода и си е 500% педал.И тоя смешко от биг брадър с вренските маниери и той ходи облечен по последна мода и той е педал.И тея от токио хотел са кьосета и се водят метросексуални,но и те са живи педали,има да ти избриоявам още мнооооо го такива "мъже".А то е модерно и да си педал в днешно време. sad but true
това което съм писал за метросексуалните мъже го взех от един сайт и не съм казал, че съм такъв , а от части може би прическата ми е съвсем нормална и дрехите ми също, не са от най-модерните-в смисъл не нося прилепнали дънки и розови тениски и някви големи слънчави очила и не се изправям с преса, но пък признавам, че стоя пред огледалото и разни други работи, които съм споменал по-горе, пък и аз споменах и за други метро известни, които не са педали
:lol: :lol: :lol:
Ще се самоубия като гледам колко прости "метросексуални" индивиди има.
Напълно съм съгласен със rali4ka1, DarkTemplar и SEXTRAVAGANTЕ.
Супер жалки са "метросексуалните" в тая тема. Нито могат да мислят, нито да се аргументират.
Щото Бекъм и Роналдо се обезкосмявали, значи и те и това било модерно, хубаво и здравословно... :lol: :razz: :razz:
По-голяма идиотщина и липса на способност да се аргументираш не бях виждал скоро. Вие нещо като лично мнение да си имате? Или не? Квот' лети във въздуха, всичкото го лапате? А нещо като биология да сте учили случайно? Махането на космите на оная работа специално при мъжете е ВРЕДНО от чисто медицинска гледна точка. (batkodoki(доктор, който пише във форума) го е обяснявал не веднъж). Не казвам, че не го правя и аз, но не ми излизайте с номера колко е полезно и хигиенично. Ако се къпехте достатъчно често, и иначе щяхте да сте чисти и хигиенични без да си скубете кирливия гъз всеки петък в козметичния салон, където прекарвате повече време от женските си половинки. Толкова глупости не бях изчитал скоро. И не нямам нищо против метросексуалните, които го правят, защото искат така и могат да се аргументират. Имам против крайната липса на мисловен процеЗ в тиквите ви, който прогресивно деградира с всеки следващ оскубан косъм. Защото аргументация като Роналдо и Бекъм е супер елементаристична, проста, плоска, малоумна и т.н.
И раличка много добре ви го каза - обратни и бисексуални с деца има много. Това че Роналдо има дете, изобщо не значи, че не тича и "у лЕво" без да го знаете.
Аз съм за обезкосмяването на мишниците и оная работа. Ръцете и краката са най-гейските места за обезкосмяване. Т'ва е от мен.
Попринцип е нормално да имаш.Но според мен можеш да ги махаш,чак когато започнеш полов живот и то не всичките,ами просто да не си космат там толкова много.Иначе ако чак толкова те дразнят или ти пречат можеш да пробваш,ама не ти препоръчвам много,защото след това стават двойно повече ако е със самобръсначка
rali4ka1
12-27-2010, 18:03
amk933:Те добре,че не казаха,че гледат от женя минчева щото тогава съвсем са закъсали.До кога в България ще се гледа се в чуждата паница?На запад някой пръдне,тук се осерат.Половината на моята възраст момчета ги гледам с прически кат на бобъра,а момичетата я като на лейди/мистър гарга,я като нашата "звзда"андреа или друга чалга "певица"дато до вчера е работила като труженичка на любовта.На къде отива света не ми е ясно.
mlakniwe2
12-27-2010, 18:26
И с какво точно е вредно обескосмяването на оная работа? Сигерно над 50% от мъжете в света се обескосмяват там и не са умрели
и ако amk933 говореше за мен, занчи много е сбъркал в преценката си, защото аз нямам нищо общо с метросексуалните и горе см го споменал, просто се поддържам, вие като искате си ходете космати и пъпчасали не ми пука
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 8-) 8-) 8-) 8-) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :smt119 :smt119 :smt119 :smt111 :smt111 :smt111 :smt112 :smt112 :smt112 :smt112 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt055 :smt055 :smt055 :smt047 :smt047 :smt047 :smt039 :smt039 :smt039 :smt031 :smt031 :smt040 :smt040 :smt040 :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt026 :smt026 :smt026 :smt027 :smt027 :smt027 :smt021 :smt029 :smt028 :smt020 :smt012 :smt011 :smt008 :smt007 :smt016 :smt006 :smt015 :smt014 :smt022 :smt030 :smt038 :smt046 :smt062 :smt062 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt118 :smt118 :smt118 :smt117 :smt117 :smt117
rali4ka1
12-27-2010, 18:32
mlakniwe2:Не разбра ли,че никой не успорва това да си бръснете пишките,подмишниците и задниците.Тук говорим за безумното бръснене на крака,ръце,гърди и други места дето е присъщо за жените да го правят.Тук говорим за изпедересяването на днешните мъже.Тук говорим за факта,че днешния "мъж"клечи два пъти повече в козметичния салон от жена си.Виси два пъти повече пред огледалото от жена си.Е това бога ми не е нормално.
mlakniwe2
12-27-2010, 18:39
mlakniwe2:Не разбра ли,че никой не успорва това да си бръснете пишките,подмишниците и задниците.Тук говорим за безумното бръснене на крака,ръце,гърди и други места дето е присъщо за жените да го правят.Тук говорим за изпедересяването на днешните мъже.Тук говорим за факта,че днешния "мъж"клечи два пъти повече в козметичния салон от жена си.Виси два пъти повече пред огледалото от жена си.Е това бога ми не е нормално.
Но за тези, които го правят е съвсем нормално, така, че тряя да приемете тези "промени"-времената се менят, а и всеки сам си решава, аз лично като тръгна лятото да се разхождам в морската във Варна не съм видял едно момче или мъж с космати крака-всички са обескосмени навсякъде-значи това е нормално за младото поколение, пък и момичетата го приемат съвсем нормално, както и пиърсинга, татуировките и други, които не се приемат нормално от по-старото поколение
anonymous708973
12-27-2010, 19:18
Не гледай Варна и Бургас. Аз също не видях там нито едно момче с необръснати крака, всичките бяха прясно обръснати, нямаше дори наболи. Защото момичетата там харесват това. Като споменах на два приятелки, че в Пловдив рядко се среща мъж с обръснати крака, реакцията им беше: "Квооо, бахти гадното!" Като казах на пловдивски приятелки за момчетата в Бургас, те се съгласиха с мен: "Не е нормално да има по-гладки крака от моите." Това е положението.
Почти всичко опира до това какво харесваме момичетата или какво момчетата си мислят, че харесваме :)
mlakniwe, визирах И теб, защото ти се включи с малоумното разсъждение, че щом Бекъм и Роналдо го правят значи така трябва.
А как е във Варна и Бургас изобщооооо не ме интересува. Не са ми еталон за поведение. В София НЕ е така, в Пловдив не е, в Западна Европа не е, в Америка не е, в Близкия Изток не е. Това са местата, над които имам преки наблюдения и от които тръгна тази мода, но на нея там и мина времето. В момента в 90% от холивудските филми мъжете са космати (което не значи че е правилно, но е любимата ти аргументация).
Да, времената се менят. За това днес си бръснем оная работа, под мишниците и т.н. НО! Педалите са си педали в 1,2,3...17,18,19,20,21 век. Така че не ми излизайте с това "времената се менят." На мен ми е пределно ясно. А това, че вие се опитвате да спекулирате с това, да го изопъчавате и да си извинявате собственото феминизиране е друг аспект, който ми е още по-кристалноясен.
Единствените хора, за които е простено да са обезкосмени в областа на цялото тяло (според мен) са манекените (които в 50% от случая са обратни), обратните, футболистите, културистите и етц. С други думи - хората, които си изкарват пари с тялото или по някакъв начин то е свързано с тяхната професия. Или, ако са обърнали резбата. Другото са фалш и извинения.
Т'ва е.
ПС: К'во му е вредното на обезкосмяването на оная работа се разтърси и прочети. Казах, че доктор и описал какво и защо. Аз го правя с ясното съзнание, че не е правилно и не се опитвам да се извинявам с полезно и хигиенично, защото реално не е.
Ми много просто.Бръснте си пишоците и задниците,а другото не го пипайте.Не бъдете жени.
Аз пък съм чувал много ебавки за момчета , дето си бръснат задниците.
Удряй навсякъде по члена с Жилет и си гледай живота . Бръсни и мишника и си 6-ца , друго не ти трябва.
Добре че са само косми,лошо ако тръгнат въшки по тях..много лошо..а и незнам дали е нормално..бих те посъветвал направо да си резнеш "топките" та да не вземат космите да коренясат,че лошо..многоо..лошо.
taratorcho
12-29-2010, 21:34
В днешно време всички момчета се мъчат да изглеждат перфектно, като премахват и малките останали черти, които ги карат да кажат аз съм мъж
космите ли са единственото нещо, с което може да се гордееш, че си мъж? Пък и времената се менят сега това е на "мода", преди са били дънките с висока талия и дългата коса при мъжете, сега пък съвсем други работи така, че...[/quote]
Какво значение има модата, тя ще мине, а ти ще трябва да продължиш да се бръснеш, защото ще изглеждаш зле с тея дебели грозни и т.н косми в очите на някое момиче (в повечето) ;)
excuseme
12-30-2010, 12:52
най-лесното решение -кола маска и си готов .Няма какво да му мислиш .
taratorcho
12-30-2010, 13:06
1. не съм мазохист
2. мисля, че грешно мислиш :) да си махаш космите на краката не е желателно :) (поне според мен !! )
1. не съм мазохист
2. мисля, че грешно мислиш :) да си махаш космите на краката не е желателно :) (поне според мен !! )
2-рото е желателно ама само ако си плувец.Да педалско е момче да си бръсне краката.Това скоро го обсъждахме с момиче и тя смята че е педалско.Само един от класа си ги беше обръснал ,но той се състезвава по плуване...А на excuseme най-лесното решение ми звучи егати ужясаващото и болезнено педалско решение.
П.П Аз отивам да ям и мисля да се наплюскам с чесън кат истенски льохман
taratorcho
12-30-2010, 13:59
1. не съм мазохист
2-рото е желателно ама само ако си плувец.Да педалско е момче да си бръсне краката.Това скоро го обсъждахме с момиче и тя смята че е педалско.Само един от класа си ги беше обръснал ,но той се състезвава по плуване...А на excuseme най-лесното решение ми звучи егати ужясаващото и болезнено педалско решение.
П.П Аз отивам да ям и мисля да се наплюскам с чесън кат истенски льохман
миии сигурно цял ден си У тоя сайт :D ...
еми какво да ти кажа освен че не трябва да ги бръснеш до най - малко 18-тият ти рожден ден и после можеш да се похвалиш че имаш по - големи гори от на СаксоБурготски (извиняваите ако сам объркал името) :-o :)
sweetpunk
01-04-2011, 14:02
Абсолютно съм съгласна ... сегашните момчета, за по - женствени и от жените, а после се чудят защо си търсим мъже .. :?
SummerSmile
01-04-2011, 15:52
Аз само да попитам, че да не правя нова тема.
Гаджето ми от скоро се бръсне там долу и направо се побърква. Оплаква се, че го бодът косъмчетата и не ги понася. Добре де, но вас бодът ли ви и какво правите, за да предотвратите това, че не мога да го гледам как се мъчи заради мен.
Космите са създадени, за да предпазват дадени части от тялото ти! Някои го смятат за гнусно, да имаш косми където и да е! Принципно и аз ненавиждам гейчета с обезкосмени ръце и крака, но в областта около гениталиите е възможно да ги подстрижеш! Въпрос на вкус - срещала съм момичета, които обичат хипер гъстата растителност, аз предпочитам тези, които имат малко косми, но не хипер гъста както и да няма нито един косъм долу!
TechnoAddicted
01-04-2011, 19:09
Глеам давате яките съвети , иам косми м/у зъбите ?!! :shock: :shock: ПРОБЛЕМЧЕ ?!
По темата : Напълно нормално само дето , аз като си ги махам после немоа да седна .. бахти боденето ...
kotetomalko
01-04-2011, 19:22
Много мразя космите по тялото.Толкова са противни и гнусни,не мога да ги понасям и ден.Всеки месец съм на кола маска на цялото тяло.Оформям веждите всяка седмица.
Момиче съм и не мога да ги понасям по себе си,махам ги навсякъде,но съм ги приела,защото колкото и странно за звучи-хора сме.Странно ще е да сме като влечуги,нали?Предпочитам момчета,които не се обезкосмяват.Могат да оформят,ако са твърде много,но чак пък като бебешко дупе...даже аз не се старая да постигам чак такъв ефект,по дяволите :D И най-странното нещо е,че забележете :тази година навършвам 18 ,а само 2-3 момчета от моя клас имат брада.Правете си изводите сами.Много момичета от класа ми казват:аз сигурно имам повече косми от еди кое си момче..та както казах,твърде е женствено.
E какво стана?! Малкото мнозинство от момичета доказа че смятат че е гейско а само 2-момчета твъртят че не е...Не трябва ли да е обратното.Нищо лично просто казвам.Не говоря хептен на горила да си заприличал ,но както каза някоя колежка чак като бебешко дубе обезкосмен....
E какво стана?! Малкото мнозинство от момичета доказа че смятат че е гейско а само 2-момчета твъртят че не е...Не трябва ли да е обратното.Нищо лично просто казвам.Не говоря хептен на горила да си заприличал ,но както каза някоя колежка чак като бебешко дубе обезкосмен....
Бебешките дупета са много готини :)
Ама ако си останат бебешки, а не да се принесат на мъжките
крака и ръце :)
Ако искам да галя бебешко дупе
ще си родя едно :oops:
DarkTemplar
01-06-2011, 18:01
Бебешките дупета са много готини :)
Ама ако си останат бебешки, а не да се принесат на мъжките
крака и ръце :)
Ако искам да галя бебешко дупе
ще си родя едно :oops: