View Full Version : Въпрос за пенис
techkooo
12-23-2010, 01:51
Здравейте на 19 години съм,висок съм 177 см тежа 103 кг .... но не това е въпроса.Пенисът ми е 12-13 см и искам да попитам килограмите ли са проблема за размера ииии ако сваля да кажем 10-15 кг ще има ли разлика :х
~ и пропорцианолно-да ;) свали,не е трудно,с повеюко спорт ще има супер резултати ;)
а и ще има супер резултат върху организма ти и сексуалния ти живот ;)
мацки до насита и завист от момчетата ;) :D не си нисък,супер си ;)
kiki1991
12-23-2010, 04:10
определено да..хора не се оставяите тъка..много мразя да видя прекалено дебели хора и то млади,закраглени може но прекалено дебели...особено за момиче...Едно че е грозно другото че за самия организъм не е хубаво.Всеки може да отслабне стига да има желание и воля.И аз си похапвам добре но гледам да се съобрзявам,някой дни ям повечко други по малко за да може организма да почива и пречиства!!!
techkooo
12-23-2010, 11:03
~ и пропорцианолно-да ;) свали,не е трудно,с повеюко спорт ще има супер резултати ;)
а и ще има супер резултат върху организма ти и сексуалния ти живот ;)
мацки до насита и завист от момчетата ;) :D не си нисък,супер си ;)
аз постоянно си спортувам просто вън сега е мнннн студено и няма как просто чакам някъде да стане март месец вече да ми мине големия студ и почвам ;p леко Chemistry
и зимата може да тренираш...от кой град си ти??
techkooo
12-23-2010, 13:58
и зимата може да тренираш...от кой град си ти??
Нова заГора,зимата знам,че мога ама по принципно зимата не е период за сваляне ...иначе пробвах 10 дена -6кг ;p
Внимавай с тренировките за бързо сваляне. Предполагам си знаеш тялото и организма как реагира, но недей прекалено бързо. Сега е период, в който не се потим, а затлъстяваме... всички... от студеното време. Консултирай се с фитнес инструктор, далеч по-добрия вариант е :)) Слагай една добра диета и до лятото ЗАЩО НЕ от 100кг на 85? :))
techkooo
12-23-2010, 14:22
Внимавай с тренировките за бързо сваляне. Предполагам си знаеш тялото и организма как реагира, но недей прекалено бързо. Сега е период, в който не се потим, а затлъстяваме... всички... от студеното време. Консултирай се с фитнес инструктор, далеч по-добрия вариант е :)) Слагай една добра диета и до лятото ЗАЩО НЕ от 100кг на 85? :))
ами те не са за бързо сваляне просто :Д бягах сутрин и по малко ядях и по полезни неща ;p пък имам бърнари вкъщи
Прави го с мярка, иначе Евала за желанието. Тренирането си е хубаво нещо, а най-важното е ТИ да си се чувстваш добре :)
Продължавай, пък лятото като те видя някъде, искам да видя как жените "ах-кат" по теб, а и да ме запознаеш с тях после, ей! :))
techkooo
12-23-2010, 14:52
Прави го с мярка, иначе Евала за желанието. Тренирането си е хубаво нещо, а най-важното е ТИ да си се чувстваш добре :)
Продължавай, пък лятото като те видя някъде, искам да видя как жените "ах-кат" по теб, а и да ме запознаеш с тях после, ей! :))
хах :Д:д пич заради 1 момиче преди 1 лято мн го харесвах обаче не харесвах себе си :Д:Д кво стана 10 кг за 1 месец всички питат кво напрай е :Д ся съм добре ама може и Още по добре ;пп желание за спорт имам 24/7 само хора да има
Преди да почнеш да се тъпчеш се погледни в огледалото по гащета и кажи "Ще изям ли това" и се откажи! Потърси в гуугъл има 60дневна диета или нещо от тоя сорт която много помага за сваляне на кг отделно тренирай тичай и разни такива глупости колела в фитнеса яко и ще има ефект голям за 2 - 3 месеца ако не свалиш 20тина кила те па на.
techkooo
12-23-2010, 15:45
Преди да почнеш да се тъпчеш се погледни в огледалото по гащета и кажи "Ще изям ли това" и се откажи! Потърси в гуугъл има 60дневна диета или нещо от тоя сорт която много помага за сваляне на кг отделно тренирай тичай и разни такива глупости колела в фитнеса яко и ще има ефект голям за 2 - 3 месеца ако не свалиш 20тина кила те па на.
без да я чета тая статия мога да си ги сваля спокс ;ппп
Извинявай братле ,но не си в нормата ... :(
techkooo
12-23-2010, 21:13
Извинявай братле ,но не си в нормата ... :(
за тегло нали ;рр нп аз си го знам
Момко зарязвай компа и захващай щангите .... Аз така направих сега е ред на завръщането .... Дейвствай не се изоставяй.....
Като е зима аз не ходя всеки ден да плувам по 2 километра така ли ?
techkooo
12-29-2010, 22:42
Момко зарязвай компа и захващай щангите .... Аз така направих сега е ред на завръщането .... Дейвствай не се изоставяй.....
я кажи точно кво напрай смисал и за тва завръщане :?
mmmeeennn
12-29-2010, 23:04
vij kakvo ti napisah na li4no..
Само визуална разлика ,но мисля че ти го знаеш...
я кажи точно кво напрай смисал и за тва завръщане
Не и това.Вземи качвай стълбите пеша,ако не е много далеко ходи пеша до даскало...Просто повече движение...Аз съм нямал такъв проблем ,но от 4-ти клас ходя пеша до даскало (което след 7-ми клас сега ми е още по-близо за инфо сега съм 9-ти) и всеки ден се катеря пеша по стълбите (е това е така защото нямаме асансиор ,но :D все пак съм на 6-тия етаж) и така.Земи ставай веднъж в седмицата бягай през лятото а зимата не е лоша идея за плуването (да речем 3-пъти седмично както ти е удобно).Btw аз съм даже под нормата...180 и тежа 60 кила 8-)
Стегни се малко бе,момче! Толкова е грозно,буквално, да видиш младо момче дебело! Тръгвай на фитнес и си пий бърнърите,прави повечеко кардио и упражнения за релеф,тоест с малко килограми повече повторения! И до лятото ако си редовен ще има доста ефект! : ))))))
taratorcho
12-30-2010, 13:52
.... ако не се поправиш сега, после ще ти е изключително трудно :)
.... движението и спорта му е майката 8)
Мале, ти си истинска свиня ве! 177 сантиметра - 103 килограма на 19 години, тцтцтцт :shock:
от килограмите е,създава ти илюзия,че е по-малък,ако отслабнеш още може и да се харесваш :)
Мале, ти си истинска свиня ве! 177 сантиметра - 103 килограма на 19 години, тцтцтцт :shock:
Вярно е, хаха :D