Влез

View Full Version : Има ли ми нещо?

TedinCetyYy
12-23-2010, 13:36
ми .. правих секс с едно момче "уж" ми беше втория път,но явно не съм била първия път отворена като хората и 1вия път като ми го "ръгна" (не мога да се сетя по-културен начин да се изразя) беше без презерватив и потече кръв.Тогава той си сложи презерватива и прод1лжихме да го правим с презерватив.Обаче ме притеснява факта да не е станало "нещо",защото ми закъснява със 16 дена.Искам да ви питам,дали според вас е отишло "нещо" в мен и нормално ли е след 1вия път да се промени цикъла.И другото което е,2 седмици пих антибиотици и бях на изжекции и дали това също може да има нещо общо.Моля ви пишете мнения!

Hassell
12-23-2010, 13:45
Всичко може да има влияние. Ако те е шубе, купи си един тест. Може да е от антибиотиците.

Един въпрос: Всичко хубаво, ама от къв зор 2ри път без презерватив?

hondacbr954
12-23-2010, 13:55
По принцип, възможно е да забременее момиче без да е свършвало момчето в нея... но само след 1 вкарване... вероятността според мене е много малка... Освен момчето да е било супер възбудено... Мисля че е от антибиотиците... но нищо не ти пречи да си направиш един тест... не са толкова скъпи и доста тормоз ще си спестиш ;)

TedinCetyYy
12-23-2010, 14:18
не сме го правили без презеерватив,а само чвия път като ми го ръна беше без и след това си го сложи.

mecho888
12-23-2010, 19:29
По принцип, възможно е да забременее момиче без да е свършвало момчето в нея... но само след 1 вкарване... вероятността според мене е много малка... Освен момчето да е било супер възбудено... Мисля че е от антибиотиците... но нищо не ти пречи да си направиш един тест... не са толкова скъпи и доста тормоз ще си спестиш ;)

Да възможно е и през гъза и с пръст да забременее момиче 8-[

mecho888
12-23-2010, 19:31
не сме го правили без презеерватив,а само чвия път като ми го ръна беше без и след това си го сложи.

Направи си тест ако искаш, но най-вероятно е от антибиотиците и инжекциите. Най-добре отиди на лекар. Няма от какво да се притесняваш. Най-много да си помисли, че си поредната изпростяла и засърбяла тинейджърка.

MedSestrata
12-23-2010, 21:43
Лично мисля, че е от това, че си била болна, оказва вличние каот с епоемат някакви лекарста. За твое спокойствие си купи тест, струва 4 лева някъде.

letmetellyou
12-24-2010, 08:20
Както ти казаха, най- вероятно е от антибиотиците, но и щом "първия" ти път не са те отворили както трябва, възможно е "вторият ти първи" път да е бил наистина първият, и след това на много момичета им се разбутва цикъла, така че спокойно, трябва да ти дойде :)

kiki1991
12-24-2010, 10:17
Както ти казаха, най- вероятно е от антибиотиците, но и щом "първия" ти път не са те отворили както трябва, възможно е "вторият ти първи" път да е бил наистина първият, и след това на много момичета им се разбутва цикъла, така че спокойно, трябва да ти дойде :)

+1

TedinCetyYy
12-24-2010, 12:01
благодаря ви много,защото наистина много се притеснявам ..

Nikotincho
12-24-2010, 16:31
на колко си ?

Jumbie483
12-24-2010, 17:17
"уж" ми беше втория път

1вия път като ми го "ръгна" (не мога да се сетя по-културен начин да се изразя)

дали според вас е отишло "нещо" в мен

:shock:

DarkTemplar
12-24-2010, 17:36
Нищо ти няма, споко.

iwancho
12-24-2010, 19:51
"уж" ми беше втория път

1вия път като ми го "ръгна" (не мога да се сетя по-културен начин да се изразя)

дали според вас е отишло "нещо" в мен

:shock:

Според начина ти на изказване и nickname-a ти не ти давам повече от 13 и половина - 14 години...Накъде върви България...

TedinCetyYy
12-25-2010, 15:35
на колко си ?

16

6sense
12-26-2010, 16:39
бахти изразяването " като ми го ръгна",
все 1 пълни чушки с боб

burpp
12-26-2010, 19:10
Тест за бременност, кошмарът за една жена ...

TedinCetyYy
12-28-2010, 15:15
ми аз мисля да си направя тест,обаче трябва да минат 2 седмици,а още не са .. преди да го направих ми закъсняваше със седмица и нещо .. вецхе с 21 дена ми закъснява .. в момента имам бяло течение(може би съм настинала,защото от студа ми се появява) и преди ми е правило впечатление,че спирам да имам бяло течение няколко дена преди да ми дойде и искам да питам дали бялото течение има нещо общо с цикъла.

burpp
12-28-2010, 19:51
Правила ли си секс, докато имаш бяло течение?

Попринцип бялорто течение, ако не греша причината за появата му са проблеми с матката, маточните тръби, шийката или дори външните полови органи. Ако не го лекуваш може да се стигне до остро възпаление на външните полови органи. Не мисля, че е от настинка.

Причнява ли съебежи ?

Бтв, трябва да се лекува, дори и да е оскъдно!

Chemical
12-28-2010, 19:54
Правила ли си секс, докато имаш бяло течение?

Попринцип бялорто течение, ако не греша причината за появата му са проблеми с матката, маточните тръби, шийката или дори външните полови органи. Ако не го лекуваш може да се стигне до остро възпаление на външните полови органи. Не мисля, че е от настинка.

Причнява ли съебежи ?

Бтв, трябва да се лекува, дори и да е оскъдно!

+1 :)
ако си наистина момче си те искам за вкъщи. :lol:

а иначе, за бялото течение наистина трябва да отидеш на преглед,
тъкмо и за първия проблем да повдигнеш тема.