Влез

View Full Version : Проблем...

selgomez
12-23-2010, 21:13
Здравейте! Знам,че на темата не и е мястото на този раздел ,обаче не знаех къде да я сложа.Проблема е,че немога да намеря едни свeстни обувки на една нормална цена.Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]... Въпроса ми е каде мога във Велико търново да намеря едни свястни обувки,като тези http://eukicks.com/wp-content/uploads/2007/03/IMG_4175.jpg http://www.geeksneakers.com/wp-content/gallery/481/womens-puma-first-round-logo-ltd.jpg ... Благодаря Предватително,и още един път се извинявам за темата и раздела ...

JylAdIznAsilvaCh
12-24-2010, 00:48
Предлагам ти следващия път да отидете да купите с "тати", за да е сигурно, че няма да се късат бързо ^

radeberger
12-24-2010, 08:37
Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]

И това хубави обувки ли са :D

selgomez
12-24-2010, 19:15
Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]

И това хубави обувки ли са :D
Мииии явно не :D

selgomez
12-24-2010, 19:18
Предлагам ти следващия път да отидете да купите с "тати", за да е сигурно, че няма да се късат бързо ^
Миии и да ходя и с тати или с мама винаги намираме хубави обувки (който излгеждат хубаво) обаче бързо се късът...Днеска намерихме едни на BULLDOZER Едни мн хубави,обаче незнам дали издържат много,ако може някой да ми отговори ... Блг Предварително!

bunnyskeleton
12-24-2010, 20:50
Аз си бях купила на булдозер и ходих с тях 2 години и още останаха запазени. Само се бяха обелели малко, почнах да ги позлвам за игра и стана 3 година, сега 4-5-та вече малко са скъсани от долу, ама аз и не ги обувам :D

SmilezZz
12-25-2010, 13:52
"Булдозерите" наистина са добри..НЕ,че съм ги
ползвала де..Но братовчед ми вече от две години е с такива
обувки и не съм го чувала да се оплаква..

По темата:
Главно аз сама избирам обувките си,но татко минава да проверява
и да види дали ще издържат и такива работи..
И в повечето случаи е прав..Досега съм нямала проблем с обувките си, и се надявам да нямам..

Tempest
12-25-2010, 14:12
У мола ше има разни горе-долу свестни патъци... те там доста лигави стоки имат...