View Full Version : Първата ви реакция.. :)
Sisito941
12-24-2010, 09:32
Здравейте! Дано темата ви се стори интересна..Та въпроса ми е:
Към тези,които имат брат/сестра-как реагирахте като разбрахте,че ще имате братче или сестриче?
Към тези,които са самички-Как бихте реагирали,ако разберете,че майка ви е бременна?
Аз имам братче-много се радвах,че няма да съм самичка..Като ни го показаха в болницата се разплаках,толкова сладко бебче беше.. :-) :-)
n3zabrawiimaa
12-24-2010, 09:37
Брат ми е по-голям от мен с 4 години. :lol:
Sisito941
12-24-2010, 09:45
Ами примерно тези,които имат по-голям брат или по-голяма сестра,могат да разкажат какви са ви отношенията с него/нея.. :-D
Ако са ви разказвали как са реагирали,когато сте се родили също е иде.. 8-)
Vikito0o
12-24-2010, 09:48
Аз бях на 3 годинки,когато брат ми се роди.Не помня много,но мама ми е разказвала,че съм била мн щастлива
zlatit0o
12-24-2010, 10:09
Ами аз съм на 13 и имам сестричка на почти 2 годинки, когато разбрах че мама е бременна много се зарадвах. Много я обичам и е много сладичка с едни големи бузкии :grin: :-) :smt007 :smt007
SmilezZz
12-24-2010, 11:06
Ами примерно тези,които имат по-голям брат или по-голяма сестра,могат да разкажат какви са ви отношенията с него/нея.. :-D
Брат ми е по-голям от мене с почти 8 години..
- Отношенията ни са като кучето и котката,но когато на единия се случи нещо,няма по-добри от нас..
- Не знам как е реагирал,когато съм се родила...Обаче нашите ми разказаха,че веднъж дядо ми е донесъл шоколад (обаче го скрил под моята възглавница,за да се изненадвам) и брат ми взел шоколада и го изял :lol: :lol:
Sisito941
12-24-2010, 11:14
Брат ми е по-голям от мене с почти 8 години..
- Отношенията ни са като кучето и котката,но когато на единия се случи нещо,няма по-добри от нас..
- Не знам как е реагирал,когато съм се родила...Обаче нашите ми разказаха,че веднъж дядо ми е донесъл шоколад (обаче го скрил под моята възглавница,за да се изненадвам) и брат ми взел шоколада и го изял :lol: :lol:
Това с шоколада ме разби.. :lol: :lol:
DesireToFire
12-24-2010, 11:39
Бях на 6 и бях супер щастлива. Също така бях убедена до кра че ще е момиче и ако се беше родило момч се чудядаи щях да го понеса :Д А и аз и измислих името ^^
thinkgreen
12-24-2010, 11:41
много ще се зарадвам :)
Аз имам брат на 4 години,и се радвам :grin:
n3zabrawiimaa
12-24-2010, 12:15
Естествено, много се драчим. :D Иначе брат ми много си го обичам, винаги ме е защитавал, даже последната случка беше, когато едно момче от даскало ми каза курва и брат ми ходи да се разправя с него. :lol: Това са хубавите страни да имаш голям брат. :D Пък и е пълнолетен и ме води навсякъде. 8-) Обичам го. ;д :smt007
ами аз бях на 5 когато сестра ми се роди ... бях много щастлива :D ама ся много се караме :D
Jumbie483
12-24-2010, 17:33
Ако сега майка ми каже, че е бременна, бих се стреснала на първо място, защото според мен са й минали годините, в които може да издържи на напрежението и стреса по отглеждането на малко дете.
Като изключим този факт, много бих се зарадвала на новината.
BladeDancer
12-24-2010, 18:40
Фък.. сестра ми е по-голяма от мен с 16 години. Такова неразбирателство не сте виждали ама иначе сме си нормалните брат и сестра когато не се караме :D!
CryToDie
12-24-2010, 18:53
Ами аз имам брат, който е 4 години по-голям от мен и всеки ден се кечим :D :D И аз му викам че повече няма да му проговоря, обаче после забравям, че съм му сърдита и му говоря :D :D :D :D :D
BlackEyedPeas
12-24-2010, 18:56
Ами бях толкова много развълнувана. Исках да имам по-малка сестричка/братче. Но след няколко седмици/месеца се оказа, че е починало в корема на майка ми :cry:
Sisito941
12-24-2010, 18:58
Ами бях толкова много развълнувана. Исках да имам по-малка сестричка/братче. Но след няколко седмици/месеца се оказа, че е починало в корема на майка ми :cry:
Много съжалявамм.. :( :-# :-#
AdrenaliNa
12-24-2010, 19:09
имам братче на 20,много му се радвам :D
AdrenaliNa
12-24-2010, 19:10
Много съжалявамм.. :( :-# :-#
и аз :(
awesomesheepy
12-24-2010, 19:49
Имам сестра с 6 години по-голяма,караме си се,даже и сега и се сърдя жестоко 8-) ,но пък си я обичаааам и адски се радвам,че ми е сестричка :smt058
BlackEyedPeas
12-24-2010, 23:24
Но иначе си имам 2 по-големи сестри. Едната ми е доведена, а с другата сме от 1 баща, но и 2-те адски много си ги обичам! Особенно тази, с която сме кръвни. С нея рядко се виждаме, защото тя живее в Гърция. Последно се видяхме миналата седмица за погребението на баща ми ( :cry: ), а преди това не се бяхме виждали от 2 години. Случайно майка ми преди 2 месеца я намери във Фейсбук и от тогава не спираме да си контактуваме. Оказа се, че с нея имаме толкова общи неща. Толкова много си приличаме с нея, надявам се скоро пак да я видя!
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-25-2010, 03:43
когато първия ми брат се роди ... (понеже аз не живея с тати и той си живее със жена си ...) ми казаха същия ден когато се роди ;D еиии такава радост беше! нямаше 2ра такава :) и като го виядх на лято като отидох да ги посетя голям сладурчо беше! :)
малкия като се роди мноооооооого ревах :D ... мислех че тати вече ще ме забрави като има 2 деца с новата си жена и няма да се сеща за мен.... ох каква заблудена крава съм била... (:
Teenprblem
12-25-2010, 08:49
Аз имам две сестри,но ... аз съм най - малката така , че ... немога да кажа 8-)
За мен е 6 :)
Еми сестра ми е по-голяма от мен с 6 години.Като бяхме по-малки супер мн се караме ама са.. няма такава защита като стане нещо.Много си я обичам :)
tanch3t093
12-25-2010, 13:18
Имам брат по-голям от мен с 2 години. Като бяхме по-малки постоянно се карахме и биехме, но сега е различно. Говорим си, споделяме си, защитаваме се ...
Имам по-малка сестричка. Адски много се обичаме!
Когато се роди, бях на 4-ри. Толкова много се радвах простооо... Исках да и сменям памперсите :lol: , да я храня, да я гушкам... (наще не ми даваха, защото ги беше страх да не направя нещо...).
Сама съм и не знам как бих реагирала. :? Може би не бих се зарадвала :-o
boobooboo
01-13-2011, 18:43
Пък аз си имам 2-ма батковци .. единия на 21 др-я на 22 ... многоо много си ги обичам както и те мен.. много ме защитават ии такива глупости и не се караме .. но като съм се родила мама казва че двамата не са ме оставяли намира и винаги са се грижели за мен дории сега :grin: моите батковции са най-добритеее :grin: можи и др-и такива да има хаха но моитее много много си ги обичам те са всичко за мен :grin:
sorry че пиша малко неграмотно но и това съм го прехванала от тях :oops:
Бях ужасена. Майка имаше гадна бременност и още преди да се роди сестрата редовно лежеше по болници. После като се роди не бях особено щастлива, щото никой не ми обръщаше внимание, ама вече си бях свикнала да си се гледам сама (бях на 6) 8-) Имаше период, в който се обичахме, ама сега не можем да се понасяме. Те така, на периоди сме - навярно скоро пак ще се сдобрим. 8-)
FernandoTorresIkerCasilla
01-14-2011, 10:56
Ами .. Брат ми е по-голям от мен с 8 години . . 8-)
Ама иначе имам и малък полу - брат който е на 3, като чух си вдигнах главата към тавана и си помислих "Мразиш ме, нали?" :D
VampireLover3
01-14-2011, 16:04
Ако имам братче или сестриче, ще бъда най-щастливия човек на света, но за жалост съм единствено дете .. което въобще не ми харесва, но колкото и да съм опитвала не успявам да накарам родителите си .. :-D
Paramour
01-14-2011, 16:16
как да се върна 10 години назад :lol:
пф коолко време мина..
аами .. зарадвах се..
радвах се, че ще съм кака..
мислих си как ще помагам на майка ми да гледа сестра ми
чудех се как ще я кръстят
радвах се..
а пък после колко смешни мигове е имало
:lol: :lol:
сега като се сетя и пак започвам да се смея :lol:
случката е следната: сестра ми е на 2 някъде. оставена е уж да спи с включен бебефон. обаче майка ми е забравила крем ЗДРАВЕ до кошарата..
та сестра ми се събужда и почва да маже навсякъде с тоя крем.. включително косата си(имаше много коса о.О), кошарата, дрехите, чаршафите.. всичко.. :lol:
приличаше на маймунче :lol:
после искаше майка ми да я вземе в ръце.. ама майка ми не я пипа, че цялата ще стане в крем..
:lol:
а най-хубавото е, че всичко е снимано и винаги мога да го гледам :lol: :lol: :lol: :lol:
Biskfitka
01-14-2011, 18:52
Аз съм била на 5-6 и никой не се беше постарал да ми каже,че майка ми е бременна :-x :-x :-x сама забелязах корема и ми мина през акъла от какво може да е :D после ми казаха за лапето и отидохме да го видим ;ддд
Deeevilish
01-15-2011, 10:27
Имам 2 сестри , но аз съм най-малката :D
Moderatorius
01-15-2011, 15:29
Нямам, ама въпреки че съм на 18, с удоволствие бих приела едно малко, сладко братче.. или сестриче, все тая. Ама се съмнявам, то ми стана на мен време да ставам мама, а не кака :D
marin4itu
01-16-2011, 10:13
С брат ми имаме 6 години разлика. Преди мама да забременее много врънках наще за братче. И мама като забременя бях адски щастлива. Говорих й на корема :D Като о видях за първи път той беше увит и толкова сладко спинкаше :-) Сега вече е на 12 години и се разбираме много добре, е разбира се, че се караме от време на време, но за незначителни неща.. Много си го обичам!
Sisito941
01-22-2011, 15:11
Ъп!! 8) 8)
RaisedOnRock
01-22-2011, 17:50
Ами не знам,но може би бих се ядосала-сама вкъщи цял ден ми е супер 8) ,а нещото ще ми развали спокойствието.Хубаво,че нямам! :grin:
danibebi
01-22-2011, 19:56
Имам две по-големи сестри. Разликата ни е голяма, но много си ги обичам. Водят ме навсякъде ии въобще..абе супер си е да си имаш по-големи сестрии. :) :grin: :-) :-) :-)
mincheto
01-23-2011, 08:18
Сестра ми е от първият брак на баща ми..
Тя е на 25,и сме живяли заедно само,около 3 години....
Тя беше на 18,a аз на 10-11....
Така,че нямам много какво да кажа...
Но,добре се разбирахме.
Сега тя живее в Атина от 6-7 години с приятелят си.
От както е там си е идвала само 2-3 в България.
Имам полу-сестра на годинка и половина. Ами, всъщност баща ми се сети да ми каже, когато жена му беше в 6 месец и си и личеше. Аз го погледнах и му казах: "Сериозно?", а той даже не улови сарказма. Родители... :?
justteen3
01-23-2011, 18:19
мии ..имам и брат и сестра..брат ми е само с година по малъклл и имаме гаре-долу добри отношения... а сестра ми е с 8 години по-малкаа ии мн и се радвах... щото станахме 3деца и беше мн яко.. ама понякога стават мн досадни..ноо.. то до някаде си е нормолноо.. :D
mynichka
01-24-2011, 12:54
Имам брат с 5 години по- голям. Когато мама му е казала, че ще има братче/ сестричка е бил сигурен, че ще бъде сестричка. Още в 2-3 месец в на мама бременността, като са били на екскурзия са купили с баба ми рокля за бебето 8-) а е можело да бъда момче :)
brutaLxxbunny
01-24-2011, 13:47
Мама като ми каза и аз и казах "Лъжеш ме.",защото бях много нещастна по някаква причина :D А после и казах "Ама аз вече не искам сестричка..." :D Е,бях на 9..
ImmortalSportFreak
01-24-2011, 13:58
Към тези,които са самички-Как бихте реагирали,ако разберете,че майка ви е бременна?
Ще се учудя. 8-) Но сигурно ще се зарадвам,нямам представа как ще реагирам всъщност,но едва ли ще се ядосам. 8-) :)
ImmortalSportFreak
01-24-2011, 14:03
как да се върна 10 години назад :lol:
пф коолко време мина..
аами .. зарадвах се..
радвах се, че ще съм кака..
мислих си как ще помагам на майка ми да гледа сестра ми
чудех се как ще я кръстят
радвах се..
а пък после колко смешни мигове е имало
:lol: :lol:
сега като се сетя и пак започвам да се смея :lol:
случката е следната: сестра ми е на 2 някъде. оставена е уж да спи с включен бебефон. обаче майка ми е забравила крем ЗДРАВЕ до кошарата..
та сестра ми се събужда и почва да маже навсякъде с тоя крем.. включително косата си(имаше много коса о.О), кошарата, дрехите, чаршафите.. всичко.. :lol:
приличаше на маймунче :lol:
после искаше майка ми да я вземе в ръце.. ама майка ми не я пипа, че цялата ще стане в крем..
:lol:
а най-хубавото е, че всичко е снимано и винаги мога да го гледам :lol: :lol: :lol: :lol:
оо,я постни някоя снимка :D :lol:
Paramour
01-24-2011, 19:14
оо,я постни някоя снимка :D :lol:
не мога.. клиповът е на касета :lol:
наще все се канят да прехвърлят всички 'домашни' филми на двд.. ама само с мерака си остават :lol:
Infinity
01-25-2011, 13:30
Аз бих се зарадвала , защото винаги съм искала да имам сестра. 8-)
В случай , ако това стана разликата ще бъде доста голяма - близо 17 години , но това не ме притеснява. :)
_m1me7o_
01-25-2011, 13:57
...
ch0c0late44
01-28-2011, 17:02
Ами,аз тогава бях много малка,на 6 години :) Зарадвах се,в началото не исках да е момиче за да не ми взима играчките,а после исках обратното..изобщоо :D
В първия момент няма да се зарадвам, защото вече съм доста голяма, ама после... :P
sasha_90
01-28-2011, 18:25
Не знам как съм реагирала.Все пак съм била на 1 годинка.
+1 И аз така :D
И аз със моя брат(4 години по-голям) се... кечим. Много си го обичам, често се караме, но когато започнем да дивеем.. никой не може да ни спре! ;д Много обичам понякога му скачам като вампир и като ме хване ме разнася като чувал из целия апартамент. Постоянно му съскам ;d Всеки ден измисляме все по тъпи забавления :D
Как да реагирам.. :D сестра ми е с 6 години по-голяма от мен : )
bubkaa93
01-31-2011, 13:41
мм майка ми,ако е бремена аз ще съм най-щастливия човек на света :D :D :D
Xriiskaa
01-31-2011, 20:44
3 години и няколко месеца :D
Xriiskaa
01-31-2011, 20:45
И аз със моя брат(4 години по-голям) се... кечим. Много си го обичам, често се караме, но когато започнем да дивеем.. никой не може да ни спре! ;д Много обичам понякога му скачам като вампир и като ме хване ме разнася като чувал из целия апартамент. Постоянно му съскам ;d Всеки ден измисляме все по тъпи забавления :D
Същото е и при нас :lol:
StolenBliss
01-31-2011, 21:42
Аз бих се зарадвала. Нямам братя и сестри и съм по-голяма вече, но това не ми пречи. С удоволствие бих приела новината :)
susamKa15
05-29-2011, 14:08
мм майка ми,ако е бремена аз ще съм най-щастливия човек на света :D :D :D
и аз тка!
xxKiFlAx
05-29-2011, 14:15
нее повече не !!
една ми е достатъчна :razz: :razz:
никак не съм реагирала защото не съм била родена.
l0verch0y
05-29-2011, 18:39
Имам една сестра и един брат брат ми е с 3 години по малък от мен а сестра ми с 2
Като съм бил на 6-7 а брат ми на 3-4 съм се качвал на един стол с едно кебабче и съм го държал високо да не може да го изяде...
А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата
А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата
:lol: :lol: :lol:
нямам братя/ сестри аз, ама бих се радвала.. : )
Аз имам по-голяма сестра..така,че явно тя се е радвала,че съм се родила 8-)
pressiana
05-29-2011, 19:39
Бях на 5 и въобще не помня. Имам мнооого бегли спомени. Единият е, че исках да е момиче, и въпреки че всички роднини искаха да е момче, аз не спирах да мрънкам и да казвам "няма пък, момиче ще е и ще си играем двете!" Накрая се роди момиче :)
nessparty
05-29-2011, 21:21
Моя брат е с 11 години по-малък от мен :) мъничък е още. Наще често се шегуваха с мен и ме питаха дали си искам братче или сестриче, на мен не ми се щеше много много ;дд пък и те само се шегуваха.. но един ден ми заявяват, че наистина мама е бременна :shock: и аз много се чудех дали е истина ;д но като казаха на роднините ии се успокоих, сега не си представям живота без братчето ми (хъг) много е забавен ии капка не съжалявам за него :) Първоначално бяха казали, че ще е момиче и много се зарадвах ;д но след време вече като стана по-ясно..се оказа момче..разочаровах се, но все пак е най-важно да е живо здраво детенцето <3 :-)
ccdesigns
05-29-2011, 23:22
Аз много искам братче или сестричка. Но понеже майка ми е вече на 43г. реакциите ми, когато разбера, ще са в следната последователност (най-вероятно): :-o :? :?: :!: :shock: :smt102 :smt118 :smt119
VampireLover3
05-30-2011, 18:31
Ако майка ми е бременна ще бъда най-щастливия човек на тази Земя! Но уви не искат да ми направят братче или сестриче. :(
xxKiFlAx
05-31-2011, 15:55
И
:razz: :razz: :razz: :razz:
Ми значи нашите са разделени и миналата година разбрах, че баща ми ще си има дете от жената с която живее и МНОГО се зарадвах, и преди няколко месеца разбрах, че и майка ми ще има дете от мъжа с когото живее и първата седмица ревах адски много,защото това бебе не го исках, но постепенно се примирих и въпреки това все още не го искам! :x :x :x
Colouring
05-31-2011, 20:43
Нямам нито брат,нито сестра,но ако нашите ми съобщят,че ще имат бебе, ще им кажа:
Как така,като вие дори не спите заедно?
Така де..минали са тая фаза. 8-)
Grommash
06-01-2011, 10:01
В началото може да изглеждат ангелчета, но след някоя годинка се превръщат в същински дяволи. :-x :)
Бях на три,когато сестра ми се роди.Единственото,което помня, е неописуемата радост.Беше толкова голяма,че дори и на тази крехка възраст,човек би я запомнил.
Отношенията ни.. :razz: Ами непрестанно се караме,но предполагам ,че това е,защото аз съм в пубертета,а и тя започва да влиза вече.Общо взето не се понасяме,но не си представям живота ми без нея :)
iLovePussyJuice
06-02-2011, 22:57
ми като са ми казали "тва е кака ти" сигурно съм се опулил като хамстер :lol:
LoveChocolate
06-04-2011, 03:47
Естествено, много се драчим. :D Иначе брат ми много си го обичам, винаги ме е защитавал, даже последната случка беше, когато едно момче от даскало ми каза к***а и брат ми ходи да се разправя с него. :lol: Това са хубавите страни да имаш голям брат. :D Пък и е пълнолетен и ме води навсякъде. 8-) Обичам го. ;д :smt007
абсолютно същото е и при мен :D много си го обичкам моя бати :-) винаги ме взима навсякъде :D
Интересно ми е брат ми как е реагирал,защото съм по-малка от него.. 8-)
Greennight
06-04-2011, 08:19
Аз много се радвах за брат ми.Впрочем,те за мен го правиха,щото аз много исках братче 8-) Впоследствие,обаче се оказа,че не може да се понасяме...С удоволствие,ще приема новината,ако мама пак е бременна :)
:razz:
Аз като малка исках много, но вече..Не знам, още искам но разликата ще е доста голяма а и не съм сигурна че искам да ми се прекрати спокойствието на целия ден сама вкъщи.И сега наще нещо взеха да ме подпитват искам ли...Ами ще се зарадвам, най-вероятно.Пък после ще видим дали ще ми е весело :D
Ами бях на улицата, когато наще излязоха с колата и ми казаха, че ще се върнат след малко. И в този момент моето шесто чуство се задейства и усетих, че ще ходат до аптеката за тест за бременност, е така и стана. Играех си на компютъра и когато те се върнаха ми казаха, че ще си имам братче или сестриче. Аз реагирах хладнокръвно и им казах ЗНАМ и до там.
Амм .. аз имам един брат,който е на 4 години .. почти на пет .. постоянно се карам с него има огрооооомно самочувствие и мн честичко го бияя .. да не кажа всеки денн .. :razz: всички защитават негоо .. :( :( само баба ми мен .. и понеже аз съм единственото момиче сред децата .. и само менн ме защитаваа .. мн си я обичамм .. :wink: