View Full Version : притеснения
добър вечер, така преди няколко дни да кажем седмица правих секс с приятелката си и го правихме без презерватив ! Но когато свърших почистох го с кърпа и пак започнахме да го правим и като го правихме си напълних пениса с кръв но дали го напълних дали съм свършил незнам , но след това си свърших с доволно кол. сперма.. Трябва да и дойде тея дни но се пукам от притеснение на по 16 сме и 2мата възможно ли е да сме напраили белята ?
Честито,след 9 месеца ще ставаш баща... Кръсти го Иван,на мое име.
Разбира се,че може да е станала белята... винаги преди да се прави нещо се мисли!
Стискам палци всичко да е наред...
rali4ka1
12-24-2010, 20:01
пак започнахме да го правим и като го правихме си напълних пениса с кръв
:shock: Ааааааааааа как го напълни?Наля си от чашката ли?Абе хора вие като не знаете какво правите,защо изобщо го правите?Ми какво да ти кажа пич,моли се да и дойде.
0y7ofCon7roL
12-24-2010, 20:12
Абе хора вие като не знаете какво правите,защо изобщо го правите? Ами освен да ни научиш, а ? :lol:
не бе , вижте нали като се надърви трябва да отиде кръв до него такаф смисъл
Тотално ме разчупихте хахахахаха :D ....... ТЕст за бременност и сте готови....
SmilezZz
12-25-2010, 14:17
Добре,щом сте знаели и осъзнавали какво правите - защо въобще сте продължили ? Толкова ли сте зле ? А за какво са създадени тези презервативи - за да ги гледате ли ?
Добре,а защо поне момичето не взе един "Ескапел",поне сега нямаше да се притеснявате за това,дали е станала белята..
- Естествено,че има ДОСТА голяма вероятност да е станала
белята..Моли се на бог да не е бременна..
Despicable95
12-25-2010, 14:23
Тест за БРЕМЕНОСТ шуърчек “По тъмно ти се будиш. Тормозиш се и чудиш. Защо ли закъснява, така те притеснява. Тест, тест - шуър чек. Има ли една черта. Чухте ли добре една. Тестът е валиден, а Жоро е невинен. Ако има две черти, бързо, бързо му звъни. Бременна си вече ти...“ :D :)
Бременна си вече ти...“ :D :)