Влез

View Full Version : сексаа

kalit0y
12-26-2010, 15:33
На колко години мислите,че трябва да започнете да водите полов живот?

JustIvisible
12-26-2010, 15:37
Не съм мислила особено над това :) ... Когато се чувствам готова :) :)

Bukmop
12-26-2010, 15:38

+1

kalit0y
12-26-2010, 15:42

Повечето момичета мислят,че трябва да започнат да водят полов живот на 16г

juveteam
12-26-2010, 16:41
+1

littledolly
12-26-2010, 17:42
о, боже.. поредната такава тема.. разберете, че определена възраст, на кoято трябва да започнеш полов живот НЯМА.. всичко зависи от теб самата.. когато ТИ го искаш и ТИ си готова и си намерила правилния човек.. ето тогава! :)

pamii
12-26-2010, 17:54
15-16

britzy
12-26-2010, 18:01
50 -__-

kalit0y
12-26-2010, 18:11
50 -__-

Ами то докато се наканя може и на 50 да стана :D :D :D

burpp
12-26-2010, 18:53
Първия път бих го направил с момичето, което обичам, не с първата която срещна. Така и стана. :)

Т.е. когато чувствам, че го искам и сам преценя, че трябва.

kalit0y
12-26-2010, 19:18
Първия път бих го направил с момичето, което обичам, не с първата която срещна. Така и стана. :)

Всъщност сте прави,но много момичета сае принуждавани от гаджетата си...

GossipGirl89
12-26-2010, 19:26
Няма определена възраст - който, когато се почувства готов и усети, че наистина го желае, тогава го прави. Но съм забелязала, че има доста момичета, които го правят ей така щото нямат търпение да пораснат. А това не е много правилно, поне за мен. Във всеки случай НЕ трябва да правиш само, защото е модерно или защото приятелките ти вече са го направили.

kalit0y
12-26-2010, 19:34
Няма определена възраст - който, когато се почувства готов и усети, че наистина го желае, тогава го прави. Но съм забелязала, че има доста момичета, които го правят ей така щото нямат търпение да пораснат. А това не е много правилно, поне за мен. Във всеки случай НЕ трябва да правиш само, защото е модерно или защото приятелките ти вече са го направили.

Много момичета бързат! Опитват се да изпреварят времето и когато доиде времето за секс те вече са го правили

SpOrTs_GiRl
12-26-2010, 20:09
Принуждавани от гаджетата си ли?! За тези на по 14 ли говориш? :lol: .. НИКОЙ не е ПРИНУДЕН да прави НИЩО. Ако те иска само за секс - да, "принудена си", понеже няма за какво друго да сте заедно (явно).

addic7edd
12-26-2010, 20:56
Принуждаване няма ... тогава е изнасилване :) Възрастта, на която ще започна да правя секс е когато аз реша, че се чувствам готова, дори и на 30 все още да съм девствена... Така че ... помисли си и не се прави на курва. . освен ако ти не го искаш де .. . :)

NomNomNom
12-26-2010, 21:17
Когато човек сам си прецени.
Прекалено много внимание се отдава вече на сексуалните отношения. Предимно за тях се говори, водят се разни дебати и т.н.
Има много по-дълбоки преживявания, сексът си е просто секс.

burpp
12-27-2010, 08:29

Всъщност сте прави,но много момичета сае принуждавани от гаджетата си...

Tочно поради тази причина, бившия на сегашното ми гадже си изяде боя.

Despicable95
12-27-2010, 08:37
Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен :oops: )

fUcKsMiLe
12-27-2010, 08:54
Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен :oops: ) права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..

И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:

wasch0
12-27-2010, 08:57
Всеки когато се почувства готов и няма значение от възрастта .. според мен не трябва да са под 16 годишни защото тези под тази възраст просто им е интерестно и не са напълно сигорни дали го искат или не (като мен :oops: ) права си .. при мен е същото, интересно, интересно, но може да се изчака още малко! Писнало ми е от момичета, които да готови на всичко (да загубят девствеността си например, тъй като за това говорим в момента), за да задържат момчето до себе си. Е аз не съм съгласна с това! Дори много да го харесвам, ако ми постави условието "Или ще го направиш или се разделяме", значи е било само за секса и няма никакви чувства ..

И аз те съветвам, недей да го правиш. Имам приятели, които скоро ще правят 11 месеца заедно, а още не са го правили. Просто момчето изчаква момичето. Обичат се .. (: Ти още 3 месеца, нямаш с твоят приятел, а си тръгнала да правиш секс с него. То дори не може да се нарече сериозна връзка, а какво ще стане като го направиш? Ще пуснеш тема - "направихме го и той ме остави .. чувствам се еди-как си " .. (:

А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова.

fUcKsMiLe
12-27-2010, 09:05
А мои приятели бяха заедно година и два месеца и се разделиха,защото тя просто не беше готова. Всякакви ги има :)

shokoladd
12-27-2010, 09:24
Когато се почувствам готова и наистина го поискам :) :)