View Full Version : Да отида ли ?
Запознах се с едно момиче в фасебоок.Разменихме скайповете и започнахме да си пишем и говори постоянно.Мисля,че харесвам това момиче и искам да отида в нейния град(аз съм от Варна,а тя от София),но се страхувам,че когато отида там няма да се получат нещата или няма да е както аз си го представям.Какво бихте направили на мое място ?
SunnySmile94
12-26-2010, 16:15
Ако си сигурен в чувствата си ... няма нищо лошо да пробваш :)
Ssummerjam
12-26-2010, 16:16
Зависи дали имаш възможност да ходиш редовно. Ако не - по-добре си стой на задните части, щото ако нещата се задълбочат, а нямате възможност да се виждате, ще стане много кофти. Връзките от разстояние не са за всеки. :)
SunnySmile94
12-26-2010, 16:23
Зависи дали имаш възможност да ходиш редовно. Ако не - по-добре си стой на задните части, щото ако нещата се задълбочат, а нямате възможност да се виждате, ще стане много кофти. Връзките от разстояние не са за всеки. :)
Съгласна съм.. :) :)
помисли:Найстина ли съм готов да я обичам от такова разстояние(тва са 300км. :shock: ) и :!: Дали тя е готова да ме обича от такова разстояние!
иначе давай,нищо няма да те ухапе(надявам се тука в София е пълно с улични кучета :D
Despicable95
12-26-2010, 17:09
Отиди, но трябва да имаш пари да ходиш често, ако стане нещо по-сериозно :) 8-)
Успех :P
SmilezZz
12-26-2010, 17:55
Само ако си сигурен в чувствата си,естествено и в нейните - можеш да опиташ..Но ако нещата се задълбочат,а нямате средства да се видите - ще стане кофти..Нали знаеш,че "Невиждани очите се забравят"..
Връзките от разстояние са наистина трудни и както каза Ssummerjam - такива тип връзки не са за всеки..
Така,че помисли добре..
MaLkaTa_LaDy
12-26-2010, 17:59
Оф... Отиди и да не си сигурен в чувствата си, защото така ще си ги разясниш. Няма да е болка за умиране ако ти хареса, а няма да се виждате повече. Ще имаш хубав спомен...
marin4itu
12-27-2010, 08:36
Ще ти разкажа моята история и сам си прецени.
И аз съм от Варна, а приятелят ми от Русе. Запознахме се в Русе (имам роднини там). Когато си тръгвах, той ми каза, че ще дойде до Варна заради мен, аз бях малко скептична, защото много малко момчета биха го направили. Но след 2 седмици писания в скайп и разговори по телефона посред нощите, той дойде във Варна заради мен! Беше един незабравим уикенд! Вече сме 8 месеца и половина заедно и се виждаме всяка седмица. Беше 2 седмици комадировка в София и до там отидох, за да го видя! Когато ходех на работа лятото сме се виждали за по 1 вечер, но сме били заедно!
Сам си направи изводите, не се невъзможно, само ако и двамата сте сериозни!
Моят съвет е да отидеш и то ще си проличи какво ще става с вас. Успех!
Ами точно,че незнам дали тя е сериозна.Никога не съм вярвал в такива запознавания през интернет,но това момиче ми харесва страшно много.Проблема е,че тя не ми е разкрила какво чувства и заради това не се чувствам сигурен да отида там.
marin4itu
12-27-2010, 10:43
Ако не пробваш, ще се чудиш какво би станало, затова отиди, после и да те е яд, ако не се получи, няма да съжаляваш, че не си пробвал.
Пък и друго ще е да се видите на живо все пак.
Вие на по колко сте?
marin4itu
12-27-2010, 11:56
Ако бяхте на по 15, бих ти казала да се откажеш..
Но нищо не губиш, според мен..
Как реагира тя на това да се видите?
Много иска да отида даже тя ми предложи да отида там,но все още незнам дали има някакви чувства към мен.Ако се получи така,че просто иска да се видим като приятели да си изкараме хубаво,защото няма да сме двамата ами и с нейната компания и после по живо по здраво ще съм супер разочарован.
anonymous708973
12-27-2010, 12:38
Не отивай. Ако се харесате, ще ти е кофти, че е толкова далече.
impossible17
12-27-2010, 21:11
Преди година и половина някъде имах г/д подобна на твоята история.. запознах се с момче в импулс само че .. и т.н. ... той реши да дойде в моя град.. всичко беше окей.. след това нямахме възможност да се виждаме.. така че моя съвет е ако можеш да си позволиш ходене до нейния град на седмица веднъж или не знам как стоят нещата при вас отиди.. но ако не си стой на задните части и си намери момиче от твоя град. :)
bqlomeche
12-27-2010, 21:14
Контактът очи в очи винаги показва повече от този в скайп или където и да е другаде. Ако искаш да отидеш - върви. Няма нищо лошо. Ако не се затвърдят чувствата ще си намериш приятел, ако е обратното вече ще търсите варианти. Наистина връзките от разстояние не са за предпочитане, но все пак съществуват! :)