Влез

View Full Version : Изсветляване на косъмчета

LikrenNsSe
12-26-2010, 16:53
Има теми по този въпрос, но в тях аз ненамерих това което търсих. Момиче на 13г. съм и незнам дали е от пубертета (майка ми така ми казва), но първо имам косъмчета на корема (не са дебели, нито са тъмни) като мъх, но пак си се забелязват и затова ги епилирам, второ имам косъмчета между и по гърдите, трето имам косъмчета по кръста и четвърто имам косъмчета по врата и малко пак като мъх по раменете. Понеже съм много суетна по въпроса косми, четох много и тук и в други форуми било хубаво или с кола маска или с епилатор. Неискам да ги скубя волбще, искам да ги изсветля. Четох за крем на Личия, който бил за косъмчетата на лицето и ги изслетлявал, но невидях хора, който да са го използвали и да кажат дали е имало ефект. Четох също така за някаква бабешка рецепта - http://lekuva.net/?p=12417 ама къде по тва време да намера орехи. Моля ви помогнете ми немога да ги търпя, верно че са мъхчета обаче са ми като трън в очите. Мерси предварително =]]

gegata15
12-26-2010, 16:55
аз ги изсветлявам с кислородна вода и определно има ефект, но е по-голям през лятото заради слънцето :)

LikrenNsSe
12-26-2010, 16:58
А как по-точно се прави това с кислородната вода и междудругото бях чела в някаква тема(непомна къде вече), че ставали или бели или рижави вярно ли е :?

gegata15
12-26-2010, 17:02
А как по-точно се прави това с кислородната вода и междудругото бях чела в някаква тема(непомна къде вече), че ставали или бели или рижави вярно ли е :?
моите си станаха руси :-o
а до колкото как- ми маже6 например като си на плажа и 6том изветрее маже6 пак и така всеки ден докато не се изсветлятя. Не вреди по никакав на4ин , вреди само ако си изсветлява6 косата ;)

LikrenNsSe
12-26-2010, 17:11
Мерсии много ще пробвамм когато има слънце :D :D :D

oTPoBHa
12-26-2010, 18:56
Да ти кажа, аз преди време пробвах да изсветлявам косъмчетата по ръцете и от това те взеха, че пораснаха..
Съвсем сериозно :) Даже бяха наполовината руси, наполовината по-тъмни (израстналата част)
Направо не знам какво се случи! Може и при мен само да го е имало този ефект, но внимавай все пак :)

Me4encety
12-27-2010, 07:47
аа сърцевината на ореха е онова бялото нали?

wasch0
12-27-2010, 09:11
Да ти кажа, аз преди време пробвах да изсветлявам косъмчетата по ръцете и от това те взеха, че пораснаха..
Съвсем сериозно :) Даже бяха наполовината руси, наполовината по-тъмни (израстналата част)
Направо не знам какво се случи! Може и при мен само да го е имало този ефект, но внимавай все пак :)

УЖАС !
Аз мислех лятото да си ги изруся на ръцете,но щом казваш, че има такъв ефект ще говоря със специалист.

П.П. Аз съм си изрусявала мустака,но сякаш си е същия.