- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на косъмчета
Има теми по този въпрос, но в тях аз ненамерих това което търсих. Момиче на 13г. съм и незнам дали е от пубертета (майка ми така ми казва), но първо имам косъмчета на корема (не са дебели, нито са тъмни) като мъх, но пак си се забелязват и затова ги епилирам, второ имам косъмчета между и по гърдите, трето имам косъмчета по кръста и четвърто имам косъмчета по врата и малко пак като мъх по раменете. Понеже съм много суетна по въпроса косми, четох много и тук и в други форуми било хубаво или с кола маска или с епилатор. Неискам да ги скубя волбще, искам да ги изсветля. Четох за крем на Личия, който бил за косъмчетата на лицето и ги изслетлявал, но невидях хора, който да са го използвали и да кажат дали е имало ефект. Четох също така за някаква бабешка рецепта - http://lekuva.net/?p=12417 ама къде по тва време да намера орехи. Моля ви помогнете ми немога да ги търпя, верно че са мъхчета обаче са ми като трън в очите. Мерси предварително =]]
Любовта е огън.
Мъката- дим.
Няма огън без дим.
аз ги изсветлявам с кислородна вода и определно има ефект, но е по-голям през лятото заради слънцето![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
А как по-точно се прави това с кислородната вода и междудругото бях чела в някаква тема(непомна къде вече), че ставали или бели или рижави вярно ли е![]()
Любовта е огън.
Мъката- дим.
Няма огън без дим.
моите си станаха русиПървоначално написано от LikrenNsSe
![]()
а до колкото как- ми маже6 например като си на плажа и 6том изветрее маже6 пак и така всеки ден докато не се изсветлятя. Не вреди по никакав на4ин , вреди само ако си изсветлява6 косата![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Мерсии много ще пробвамм когато има слънце![]()
![]()
![]()
Любовта е огън.
Мъката- дим.
Няма огън без дим.
Да ти кажа, аз преди време пробвах да изсветлявам косъмчетата по ръцете и от това те взеха, че пораснаха..
Съвсем сериозноДаже бяха наполовината руси, наполовината по-тъмни (израстналата част)
Направо не знам какво се случи! Може и при мен само да го е имало този ефект, но внимавай все пак![]()
УЖАС !Първоначално написано от oTPoBHa
Аз мислех лятото да си ги изруся на ръцете,но щом казваш, че има такъв ефект ще говоря със специалист.
П.П. Аз съм си изрусявала мустака,но сякаш си е същия.