View Full Version : Идеа !?!
RalittyYy
12-26-2010, 18:24
Значи започвам от начало.. :D
Има едно момче което много харесвам и съм лудо влюбена в него ии на моят рожден ден си прекарахме страхотно с него ( според мен ) имаше прегръдки, целувки ( по бузата ) ии сега за Коледа го накарахме с една приятелка да ни купи подаръци ии сега мойта приятелка знае какво ми е купил и не иска да ми каже :-x :-D :-D ии сега аз трябва да му купя :) Та се чудех какво, дайте идеи моля вии :) :-P :smt007
Кажи какво харесва,интереси и до колко пари.
BladeDancer
12-26-2010, 19:24
Наистина .. какви са му интересите ?
Ми на мойто гадже му бях подарила за Коледа червен STR8 и шоколад Милка . Мн му хареса само дет повечето от шоколада го изяде брат му щот се беше напил и му беше лошо :smt042
Има едно момче което много харесвам и съм лудо влюбена в него ии на моят рожден ден си прекарахме страхотно с него ( според мен ) имаше прегръдки, целувки ( по бузата ) ии сега за Коледа го накарахме с една приятелка да ни купи подаръци ии сега мойта приятелка знае какво ми е купил и не иска да ми каже :-x :-D :-D ии сега аз трябва да му купя :) Та се чудех какво, дайте идеи моля вии :) :-P :smt007
За Коледа? Коледа не беше ли вчера :D
Waterpolo1997
12-26-2010, 20:56
За Коледа? Коледа не беше ли вчера :D
Може да празнува по старо,което силно ме съмнява :D
SEXTRAVAGANTE
12-26-2010, 21:58
ами ако имаш излишни кинти може да му земеш хубав парфюм , готин часовник , ланец , няква дреха или някакъв готин сувенир. Ако искаш нещо евтино , но да му хареса супер много му вземи дезодорант "Mallizia зелена " тва е страхотен дезодорант.....твърдо заявявам ,че е най-якия който може да намериш понеже съм се допитвал и до други хора и всеки казва ,че е просто върха. Или пък може нещо плюшено да му купиш за спомен и няква картичка с пожелание.
И все пак ако му земеш една Маllizia ще е най-добре довери ми се !
Успех!
SmilezZz
12-27-2010, 06:56
Какви са му интересите ? Без да знаем това,може само да ти дадем "обикновените" идеи - дреха,парфюм..Ако разполагаш с повече средства - някаква гривна..
DeathRogue
12-27-2010, 10:47
Мойта приятелка ми подари наргиле и мн се зарадвах 8-) Успех!
RalittyYy
12-27-2010, 12:14
Ами мерси на всички до тук които писахте :) Ам днеска като излизах му купих едно сърчице което като го натиснеш и казва I Love You и надолу от сърцето се спуска едно бяло меченце :smt007 Мисля , че ще му хареса :D
kalit0y ето ти един пик (точно за поста ти) http://r3dux.org/wp-content/uploads/2010/09/Trolling-Is-A-Art.jpg
bqlomeche
12-27-2010, 21:54
идеЯ :shock: ИМЕННО!
VampireLover3
12-28-2010, 12:55
Ами мерси на всички до тук които писахте :) Ам днеска като излизах му купих едно сърчице което като го натиснеш и казва I Love You и надолу от сърцето се спуска едно бяло меченце :smt007 Мисля , че ще му хареса :D
въх.. ако е момче над 14-15 години просто не ми се вярва да го хареса. Тези пеещи плюшени играчки с меченца и разни други панделки са по скоро за момичета,но ти решаваш ти го познаваш по добре от нас .. :-o
Подарете си по един правописен речник...
или направо му подари един wow ъкаунт, не знам дали ще има нещо което ще го зарадва повече :D
Paramour
12-28-2010, 14:47
въх.. ако е момче над 14-15 години просто не ми се вярва да го хареса. Тези пеещи плюшени играчки с меченца и разни други панделки са по скоро за момичета,но ти решаваш ти го познаваш по добре от нас .. :-o
:lol:
подарък за момиче-да! би свършило работа, за свети валентин, рожден ден от приятеля й.
НО коледен подарък за момче- НЕ НЕ и пак НЕ!!
Пише се "идея",бе милитчку.
Не разбирам защо си писала, че сте го НАКАРАЛИ да ви купи подарък :) на мен не би ми било удобно да НАКАРАМ момчето да ми подари нещо, защото ако е така няма да е от сърце :) Подаръкът, който не е от сърце определено дори най - мечтаният да е няма да ти/ми хареса :shock:
По темата нямам отговор
antifashionshit
12-28-2010, 17:11
целувка + весела коледа?