Влез

View Full Version : Имам един проблем

Kami888
12-27-2010, 17:28
Здравейте :)) Извинявам се предварително,ако има вече такава тема..с приятеля ми ни се случва нещо леко обезпокояващо :( когато почнем да правим секс..всичко е нормално,възбуждаме се и двамата както подобава и след като започнем,за отрицателно време изведнъж му спада...а ме желае адски много,имаме взаимни много силни чувства и не можем да си обясним какво се случва :shock: Ако сте попадали в подобна кофти ситуация или знаете нещо по въпроса моля споделете .. ще ви бъда адски благодарна ... :)

TheTeen
12-27-2010, 17:32
Даваш ли му достатъчно ласки?Всмисъл,за да се възбуди достатъчно.. опитай с нещо ново-нова поза,нещо по-възбуждащо,не мисля че има по-конкретен проблем ..Успех!Мисля,че в интернет би могла да намериш нещо повече относно позите и другите подобни :)

DarkTemplar
12-27-2010, 17:35
Явно нещо го притеснява, поговорете по въпроса.

Kami888
12-27-2010, 17:46
междодругото и той твърди,че е на психическа основа ... а за ласките съм максимална..каза,че не му се е случвало до сега..само с мен..а дефакто е нереално,тъй-като и за двама ни сме най-хубавото нещо,което ни се е случвало...

gandalfepi4
12-27-2010, 17:51
може ли да му спада понеже си грозна?

nikitka_
12-27-2010, 18:57
..

JoSlipper
12-27-2010, 19:09
мммм ...... Аз съм същия в леглото понякога :oops: :oops: :oops:
просто ми пада незнам и аз защо , но се оправям след една цигара примерно , или като сменим позата :P :P :P :P
понякога съвсем случайно ми прищраква мозъка и мисля за глупави работи или си тананикам песен и сигурно затова пада самолета :-| :-| :-|
иначе сичко си е ок след 2 мин почивка :) :) :) :)
питай го дали си тананика песен или нещо такова поговорете малко и пак на старта 8-)

SEXTRAVAGANTE
12-28-2010, 14:46
Нормално е....на мен ми се е случвало доста пъти. Причините са няколко....или ти не си изцяло отдадена и не чувства ,че изпитваш удоволствие и това го притеснява , или ти не го привличаш сексуално , или е от презерватива или просто момчето има повечко натрупани проблеми в ежедневието ,които съзнателно или подсъзнателно му пречат да се да се наслаждава. Няма според мен мъж който да не е имал този проблем и е много важно като се получи така просто да не започнеш да го упрекваш и притесняваш допълнително. Успокой го ,че това нормално , влез му в положението и се постарай отново да го върнеш в кондиция с ласки и думи които да го надъхат. Смятай не му ли влезеш в положението , не го ли подкрепиш става страшно.....аз сам имал моменти ми е идвало да си блъсна главата в стената от яд.

п.с Оралната любов е добър начин да го върнеш на пистата
8) успех

icobug
01-09-2011, 09:23
:-x

DownloadVirus
01-09-2011, 09:41
слушай ся моето момиче слушай батко кво шти каже
начи слагаш му пишлиока като му падне на твоя клитор без да барзаш
бавничко ама ного бавничко мардаш тарпеливо и ша му стане
най добре слушай клипа ми там сам го описал по подробно най добре ште е на парвата поза :-) ного селувки от мене и щасттие
http://www.vbox7.com/play:8835b2ca

Баткото..Имаш ли 10 години бе ?По неграмотно не можеше ли да го напишеш?

//Sorry за оффтопика

life92
01-10-2011, 20:42
п.с Оралната любов е добър начин да го върнеш на пистата Така е аз така оправям проблема като на настоящия ми партньор му спадне :oops: Причина за това може да бъде разсейване или пък прием на алкохол или наркотици .. А след като ти се кефи значи причината не е че не го възбуждаш :wink:

mecho8888
01-10-2011, 20:46
На мен ми се е случвало веднъж и то бях на хапчета за мусколи. Да не взима нещо?

Та взе че спадна и то на задна в тесна дупка и през рамото на дивана. Демек много зле беше положението. После бях съкрушен, а от гаджето ми беше заявено "нищо секса не е най-важното нещо", което ме довърши емоционално. :D

Последва бърз обрат в бойните действия - спрех хапченцата и на следващият опит след няколко дни последва опостошителен 7 часов секс.

Впрочем с това момиче съм се старал най-много след случката. След известно време приятелките и някак започнаха да ме гледат с почит. Явно се е знаело какво се случва и за какво яко блъскане става въпрос.

8)

Знаеш ли какво ще те посъветвам, но трябва да сте много внимателни - отивате и си правите изследвания дали случайно някой не е заразен с нещо. Ако всичко е ОК махате гадния презерватив. Но трябва много да внимавате да не стане фал.

JoSlipper
01-10-2011, 21:11
слушай ся моето момиче слушай батко кво шти каже
начи слагаш му пишлиока като му падне на твоя клитор без да барзаш
бавничко ама ного бавничко мардаш тарпеливо и ша му стане
най добре слушай клипа ми там сам го описал по подробно най добре ште е на парвата поза :-) ного селувки от мене и щасттие
http://www.vbox7.com/play:8835b2ca

аве бате ти да не да си от Преслав случайно
на клипя гледам си се снимал до преславската крепост ?

по темата : най-добре си поговорете :) няма нищо срамно поне тва кажи на момчето