View Full Version : Козметика на impala в Пловдив... Къде?
Къде в Пловдив мога да намеря неща на impala...и качествени ли са им продуктите?
Парфюмерийте ?? И според мен не са им качествени продуктите.Ама всеки с мнението си
Мии не знам ФДТ им е някъде 4-5 лева май.Ама на мен лично не ми харесва как седи.За другите не се сещам
neeDaBosS
12-27-2010, 19:33
Зимата много ми харесваше как стой фдт на импала,той е по-мазен и някак си овлажняваше кожата ми...но от лятото насам си използвам други фдт понеже започна да не ми харесва...за 4-5 лв е добър но може да си вземеш нещо много поо-хубаво!
П.С - очните линий и моливите са мн готини! ии можеш да намериш козметика на Импала в парфюмерийте..или в по-малките магазини за козметика понеже при мен само в малките магазинчета ги има,в по-големите са вече Макс Фактор,Лореал (давам сравнение с Макс Фактор и Лореал понеже има голяма разлика от Импала и тях !) и т.н ..
Охх олях се ! 8-)
titinkaa
12-28-2010, 07:08
В козметичните магазини ги има.Чувала съм,че очната линия е хубава,аз имам молива за очи и съм доволна.Преди ползвах фдт и г/д бях доволна.
Aз си купувам попринцип скъпи Фдт,гланцове и въобще всичко,но много ми препоръчваха моливите за очи и аз за това питам...
anonymous708973
12-28-2010, 09:02
В евтините магазинчета за козметика - ония кварталните, дето са 2 на 2 големи. Примерно на ул. "кап. Райчо" има един магазин Ева или нещо такова... улицата е пресечка на булевард "Цар Борис ІІІ Обединител" - това е булевардът на панаира и на хотел "Тримонциум". Виж и в подлеза на централна гара. :)
Бту, очната им линия наистина ли е добра?
whitebunny
12-28-2010, 10:40
всеки козметичен магазин който намериш, влизаш и питаш :-D освен ^ посочените има и на подлеза на тримонциум, на главната, в халите (след като направиха билата нз дали още има магазин "целувка" )