Зимата много ми харесваше как стой фдт на импала,той е по-мазен и някак си овлажняваше кожата ми...но от лятото насам си използвам други фдт понеже започна да не ми харесва...за 4-5 лв е добър но може да си вземеш нещо много поо-хубаво!
П.С - очните линий и моливите са мн готини! ии можеш да намериш козметика на Импала в парфюмерийте..или в по-малките магазини за козметика понеже при мен само в малките магазинчета ги има,в по-големите са вече Макс Фактор,Лореал (давам сравнение с Макс Фактор и Лореал понеже има голяма разлика от Импала и тях !) и т.н ..
Охх олях се !
В евтините магазинчета за козметика - ония кварталните, дето са 2 на 2 големи. Примерно на ул. "кап. Райчо" има един магазин Ева или нещо такова... улицата е пресечка на булевард "Цар Борис ІІІ Обединител" - това е булевардът на панаира и на хотел "Тримонциум". Виж и в подлеза на централна гара.
Бту, очната им линия наистина ли е добра?
всеки козметичен магазин който намериш, влизаш и питаш освен ^ посочените има и на подлеза на тримонциум, на главната, в халите (след като направиха билата нз дали още има магазин "целувка" )