View Full Version : Поредната тема, но все пак имам нужда от помощ
Tajnomomiche
12-27-2010, 19:34
Така знам че форума прелива от такива теми, но сега съм твърде наплашена за да търся и за това реших да пусна тема, ако искате после я заключтете.
Проблема ми е следния, последно правих секс преди около 4 месеца. Идваше ми нормално цикала, но предния месец ми подрани с около 7 -8 дена, а този месец ми закъснява с 6 дена. Шанс да е станал гаф няма защото винаги го правихме с презерватив а и не се е случвало да се скъса. Ноември обаче почети цял месец бях настинала и често ми се налагаше да пия лекарства от типа на парацетамол и цифран. Дали пък заради това нещо се е объркало и не ми идва? :(
Stan4o123
12-27-2010, 19:39
ако си и наддала с килцата,тогава може да се притесниш...
Tajnomomiche
12-27-2010, 19:41
честно казано да качила съм 1 кг , но как би станал гафа при положение че се пазя а и дори с презерватив свършва извън мен ?
gandalfepi4
12-27-2010, 19:48
точно така.
изкарала си половин бременост, в корема ти има ритащо, уформено бебе, всички симптоми са на линия.
тези неща стават до 4-5 месец и ти явно ги имаш.
честито, кръстете го евлампи
едно кило била качила, ето ти бременна в 4-ти месец
http://lh4.ggpht.com/_t42dVo87YFA/Sb6uc4GCI6I/AAAAAAAAAh8/kJkJy5xhYb8/s800/4%20months.jpg
сигурно и тя едва сега започва да подозира че нещо става :?
CanisDirus
12-27-2010, 19:51
Препикай едно тестче за 4 лева, а?
Аз мисля,че нищо ти няма!Всичко е заради шантавото време!
nepowtorima
12-27-2010, 19:53
точно така.
изкарала си половин бременост, в корема ти има ритащо, уформено бебе, всички симптоми са на линия.
тези неща стават до 4-5 месец и ти явно ги имаш.
честито, кръстете го евлампи
едно кило била качила, ето ти бременна в 4-ти месец
http://lh4.ggpht.com/_t42dVo87YFA/Sb6uc4GCI6I/AAAAAAAAAh8/kJkJy5xhYb8/s800/4%20months.jpg
сигурно и тя едва сега започва да подозира че нещо става :?
:D :D :grin: :grin: :-D :-D
Надали си забременяла.. Мен ми е закъснявало и от лекарства.. Всичко е възможно :) :)
Tajnomomiche
12-27-2010, 19:54
Ами аз също написах че е невъзможно да съм бременна. Просто исках да попитам дали е възможно от лекарствата да се е повлиял цикала или от нещо друго като например рязката смяна на времето, защото 6 дена не ми се виждат никак малко ...
:? :? :? :? :? :? :?
нямам думи
иначе ПТ-от времето
evilgirl888
12-28-2010, 11:43
О Боже защо всички я нападате- в повечето случаи една жена знае кога е бременна. Успокои се моятa менструация последните месеци първо дойде рано, после закъсня с месец, нормално е а причините могат да са много.
Значи може да са ти възпалени яйчниците, може да е от времето, може да е от това че си болна, а може и да е стрес така че просто се успокой и ще ти дойде- сигурна съм. Но ако ти закъснее примерно с още около 8-9 дни и ти се случва за първи път иди на гинеколог и той ще те прегледа на ехограф . Има разни кисти и други болестi.
Ами аз също написах че е невъзможно да съм бременна. Просто исках да попитам дали е възможно от лекарствата да се е повлиял цикала или от нещо друго като например рязката смяна на времето, защото 6 дена не ми се виждат никак малко ...
Всеки има такива периоди,на които цикълът или подранява или закъснява.Я заради смяна на климата,я заради един Бог знае какво...Но нищо ти няма естествено,няма как да е станал някой гаф,щом сте взели предпазни средства.В интерес на истината и мен много пъти ми се е случвало да закъснява,както и на всяка жена,така че..споко!!! :)
anonymous708973
12-28-2010, 13:55
Никой не разисква въпроса дали е бременна. Цикълът й е дошъл предния и по-предния месец!
Може и от лекарствата да се е объркал, няма от какво друго. Дишай спокойно.
xinfamous
12-28-2010, 14:14
Много била наплашена,затова неможе да отдели 2 мин да потърси форума..ok wtf. а и още нещо..забелязвам че напоследък идват все по-прости и по-прости тук..сама си отговаряш на въпроса че всеки път сте се пазили и е било с презерватив..и само аз ли пропускам факта че е било преди ЧЕТИРИ месеца,тя спермата да не е бомба със закъснител бе?!!! Ти е*а и олигофренските истории..
Много била наплашена,затова неможе да отдели 2 мин да потърси форума..ok wtf. а и още нещо..забелязвам че напоследък идват все по-прости и по-прости тук..сама си отговаряш на въпроса че всеки път сте се пазили и е било с презерватив..и само аз ли пропускам факта че е било преди ЧЕТИРИ месеца,тя спермата да не е бомба със закъснител бе?!!! Ти е*а и олигофренските истории..
Eми сигурно просто се нуждае от няколко успокоителни мнения , които да я убедят,че не е бременна. Искам да кажа че сигурно иска да се увери че е права и че има подкрепа...
Tajnomomiche
12-28-2010, 18:56
Eми сигурно просто се нуждае от няколко успокоителни мнения , които да я убедят,че не е бременна. Искам да кажа че сигурно иска да се увери че е права и че има подкрепа...
Да точно за това пуснах темата :) .
Днес реших да си направя и тест - отрицателен . Сега остава само да чакам
DarkTemplar
12-29-2010, 07:08
Сори, ама тука не сме Червеният кръст.