Влез

View Full Version : Специално за мъже ! - ЛИЗАНЕТО

Hesinka
12-28-2010, 06:33
Момчета,отговорете на тези въпроси
Харесва ли ви да лижете "котенца" ? Допадат ли ви вкусът и миризмата ? Гнус ли ви е ? И разкажете нещо впечатляващо,било то хубаво или лошо,свързано със шпаклите! Опишете чувството когато го правите

dimitar_ak
12-28-2010, 07:18
Харесва ми всичко и най-вече реакцията, която предизвиквам в жената, с която съм. Харесва ми да виждам как умира от удоволствие. Няма да разказвам. Изживяванията са си лични и предпочитам да си ги пазя.

DarkTemplar
12-28-2010, 08:08
Разбира се, че ми харесва. Не ме е гнус, защото го правя изцяло по мое желание и то на готини и чисти мацки. Впечатляващите истории и лични преживявания няма да споделям пред всички. ;)

rafa89
12-28-2010, 10:52
Разбира се че ни е проятно.А за погнуса може да става вапрос,само ако си сбуркал мацката :):):).В днешно време жените са доста подаржани така че може да се лижем на воля взаимно.:):):)

RoSKo0o0
12-28-2010, 12:26
Харесва ми всичко и най-вече реакцията, която предизвиквам в жената, с която съм. Харесва ми да виждам как умира от удоволствие. Няма да разказвам. Изживяванията са си лични и предпочитам да си ги пазя.

+1 и от мен ;)

blackfireXx
12-28-2010, 12:55
ей ще ме уморите вие мене :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

FuckedUp
12-28-2010, 13:09

+1 :) Абсолютно същото щях да напиша :D

burpp
12-28-2010, 13:42
Само като видя реакцията й и направо ... като цяло- приятно е :)

anonymous708973
12-28-2010, 13:51
Малко хейтърски коментар ще е, ама карай.
Не разбирам защо има 8435 теми за френската любов на една страница? И не разбрахте ли, мъжките като цяло обичат да го правят и понякога дори го предпочитат пред свирките. Много е трудно да се потърси в друга тема с бая отговори.

А не разбирам защо не се споделят лични преживявания, никой не ви познава, а това е форум. Пък. :)

Di
12-28-2010, 16:08
не обичам,не ми харесва

rafa89
12-28-2010, 18:32
Правете повече секс,за да ви е по лек животеца :):):).Лизането е лесна работа :D

bizzskwittka
12-28-2010, 20:06
О един пък приятеля ми се задави с косъм ... м не беше приятно :?

FataMorgana
12-28-2010, 20:21

Хахахахахахахаххахахахахх а :D :D :D

Много интересна темичка, моля продължавайте да отговаряте :lol:

burpp
12-28-2010, 20:22

А решила ли си да се бръснеш?
Илл, баси гнусното е да лижеш небръсната пут**
Радвам се че и никога не съм го правил. Не се заяждам, но е наистина гадно, приятеля ти да си е изчистил и зъбите с тоя косъм.
Малко хигиена моля ...

FataMorgana
12-28-2010, 20:23

А решила ли си да се бръснеш?
Илл, баси гнусното е да лижеш небръсната пут**
Радвам се че и никога не съм го правил. Не се заяждам, но е наистина гадно, приятеля ти да си е изчистил и зъбите с тоя косъм.
Малко хигиена моля ...

Еее много ясно че се бъзика момичето де!

burpp
12-28-2010, 20:26

Дали ... да ти кажа, надявам се да е така :D

DeVilTerroR
12-28-2010, 20:31
Готино е особено като знаеш, че доставяш удоволствие :P

radilov
01-03-2011, 16:03
обичам да го правя...обичам да карам момичето да изгаря от желание.Спускам се бавно надолу с целувки по гърдите, коремчето..после по бедрата...внимателно започвам да изполвзм езиче и я наблюдавам как се разтапя.Докосвам постоянно нежното и тяло.Слизам надолу и едновременно с езичето прокарвам пръсти...прониквам и усещам възбудата й. Усилвам темпоно, после го намалям.Oбичам да я държа на ръба и да гледам как извива тялото си от възбудата.След това 2 3 бързи движения и тя се разтапя в оргазма си...

burpp
01-03-2011, 19:29
обичам да го правя...обичам да карам момичето да изгаря от желание.Спускам се бавно надолу с целувки по гърдите, коремчето..после по бедрата...внимателно започвам да изполвзм езиче и я наблюдавам как се разтапя.Докосвам постоянно нежното и тяло.Слизам надолу и едновременно с езичето прокарвам пръсти...прониквам и усещам възбудата й. Усилвам темпоно, после го намалям.Oбичам да я държа на ръба и да гледам как извива тялото си от възбудата.След това 2 3 бързи движения и тя се разтапя в оргазма си...

Някой ми чете мислите ... :smt023

SEXTRAVAGANTE
01-04-2011, 18:33
Харесва ми.......най-вече в поза 69

HapkoMaH
01-04-2011, 18:38
dimitar_ak написа:
+1

niquetamere
01-05-2011, 09:29
Смуча и ближа все едно е рохко яйце! :P

d1ehard
01-05-2011, 09:43
естествено,че го правя .... удоволствието на жената за мен е по-важно отколкото към мен...На мен ми е се тая дали ще правя или няма да правя секс .... защото в една връзка секса не е най-важното нещо ... но когато го правя обичам да опитвам от всичко.И когато лижа отделям повече време за това :D:D:D аре,че се разприказвах за 10 сек толкова глупости

Jus7DreamBoy
01-05-2011, 10:34

Дали ... да ти кажа, надявам се да е така :D

май не се шегува ... :shock:

На въпроса: "На колко години бяхте когато си обезкосмихте интимните части?Просто ми е интересно кой на каква възраст го е направил." Е отговорила :

Абе деца. Защо се спичате ??? Аз сум на 32 и никога се съм си ги махала и да ви кажа съм все още жива. И на плаж и на море си ходя. Дори имам гадже което няма нищо против тях.( ПОнякога малко му се заплитт в устата но рядко ) Дори лятото доста често ходя на нудитски плаж. А и зимата отчасти топлии ... така,че не е свъпшил света като не съм си ги махнала. Даже си ми харесват :)) :P :P :P