- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Специално за мъже ! - ЛИЗАНЕТО
Момчета,отговорете на тези въпроси
Харесва ли ви да лижете "котенца" ? Допадат ли ви вкусът и миризмата ? Гнус ли ви е ? И разкажете нещо впечатляващо,било то хубаво или лошо,свързано със шпаклите! Опишете чувството когато го правите
Харесва ми всичко и най-вече реакцията, която предизвиквам в жената, с която съм. Харесва ми да виждам как умира от удоволствие. Няма да разказвам. Изживяванията са си лични и предпочитам да си ги пазя.
Разбира се, че ми харесва. Не ме е гнус, защото го правя изцяло по мое желание и то на готини и чисти мацки. Впечатляващите истории и лични преживявания няма да споделям пред всички.![]()
Разбира се че ни е проятно.А за погнуса може да става вапрос,само ако си сбуркал мацката.В днешно време жените са доста подаржани така че може да се лижем на воля взаимно.
![]()
+1 и от менПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
хЪх...
ей ще ме уморите вие мене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Абсолютно същото щях да напиша
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Само като видя реакцията й и направо ... като цяло- приятно е![]()
Малко хейтърски коментар ще е, ама карай.
Не разбирам защо има 8435 теми за френската любов на една страница? И не разбрахте ли, мъжките като цяло обичат да го правят и понякога дори го предпочитат пред свирките. Много е трудно да се потърси в друга тема с бая отговори.
А не разбирам защо не се споделят лични преживявания, никой не ви познава, а това е форум. Пък.![]()
не обичам,не ми харесва
не се изказвай неподготвен,прасе
Правете повече секс,за да ви е по лек животеца.Лизането е лесна работа
![]()
О един пък приятеля ми се задави с косъм ... м не беше приятно![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Хахахахахахахаххахахахахх аПървоначално написано от bizzskwittka
![]()
![]()
![]()
Много интересна темичка, моля продължавайте да отговаряте![]()
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
А решила ли си да се бръснеш?Първоначално написано от bizzskwittka
Илл, баси гнусното е да лижеш небръсната пут**
Радвам се че и никога не съм го правил. Не се заяждам, но е наистина гадно, приятеля ти да си е изчистил и зъбите с тоя косъм.
Малко хигиена моля ...
Еее много ясно че се бъзика момичето де!Първоначално написано от burpp
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Дали ... да ти кажа, надявам се да е такаПървоначално написано от FataMorgana
![]()
Готино е особено като знаеш, че доставяш удоволствие :P
обичам да го правя...обичам да карам момичето да изгаря от желание.Спускам се бавно надолу с целувки по гърдите, коремчето..после по бедрата...внимателно започвам да изполвзм езиче и я наблюдавам как се разтапя.Докосвам постоянно нежното и тяло.Слизам надолу и едновременно с езичето прокарвам пръсти...прониквам и усещам възбудата й. Усилвам темпоно, после го намалям.Oбичам да я държа на ръба и да гледам как извива тялото си от възбудата.След това 2 3 бързи движения и тя се разтапя в оргазма си...
Някой ми чете мислите ...Първоначално написано от radilov
![]()
Харесва ми.......най-вече в поза 69
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
dimitar_ak написа:
Харесва ми всичко и най-вече реакцията, която предизвиквам в жената, с която съм. Харесва ми да виждам как умира от удоволствие. Няма да разказвам. Изживяванията са си лични и предпочитам да си ги пазя.
+1
Смуча и ближа все едно е рохко яйце! :P
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
естествено,че го правя .... удоволствието на жената за мен е по-важно отколкото към мен...На мен ми е се тая дали ще правя или няма да правя секс .... защото в една връзка секса не е най-важното нещо ... но когато го правя обичам да опитвам от всичко.И когато лижа отделям повече време за товааре,че се разприказвах за 10 сек толкова глупости
My Car:
Марка:Ваз
Модел:2101
Кубатура:2000 инжекция
Коне:136
Година:1984
май не се шегува ...Първоначално написано от burpp
![]()
На въпроса: "На колко години бяхте когато си обезкосмихте интимните части?Просто ми е интересно кой на каква възраст го е направил." Е отговорила :
Първоначално написано от bizzskwittka
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.