PDA

View Full Version : Спешно искам отговор?!?!

petya1993
12-28-2010, 11:08
направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?

hondacbr954
12-28-2010, 11:12
направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?

Вероятност има макар и малка... Какво значи "мисля че той не свърши" aко не си сигурна го питаи или по добре направо ходи си вземи хапче... може и да е свършил но и него да го е хванало шубето и да не ти е казал...

petya1993
12-28-2010, 11:14
а да но щом не съм в цикъл тва не играе ли няква роля?

MakeMeLaugh
12-28-2010, 11:26
Ти да не мислиш, че само в цикъл се забременява :shock:
:lol:

petya1993
12-28-2010, 11:28
еми не,ама кажете кво да правя.... страх ме е все пак.....

MakeMeLaugh
12-28-2010, 11:49
Ти би трябвало да знаеш, защо питаш?

Нали ти си решила предварително да е без презерватив и си знаела какво ще се случи.

Говори с момчето какво е правил и какво не в теб.
Виж дали си с овулация.
Ако е свършил - пий хап. Ако си в овулация също има шанс, но зависи той какво е направил.
Но преди всичко не пий хап за глупости, шото уврежда здравето ти и ще имаш проблем с цикъла след него.

Другя път се подготви със знания и тогава вземай решения.
Все едно да скочиш от самолет, ама да не знаеш с парашут ли си, не си ли....

Zayzi
12-28-2010, 11:52

Ама след като сега се притесняваш не помисли ли преди това какво може да се случи след като не използвате предпазни мерки?По-добре,за да си сигурна си купи тест за бременност и ще видиш всъщност какво става.Но другия път ти препоръчвам да бъдете малко по-предпазливи.. да не се окаже поредната 17-годишна майка :)

petya1993
12-28-2010, 11:56
добре де,а след колко време да го направя теста,някви задължителни препоръки?

Zayzi
12-28-2010, 12:01
Ами,мисля че няма точно определено време,но използвай surecheck,защото те са най-точните според мен!!! :)

petya1993
12-28-2010, 12:05
а някакви признаци на първо време?

Zayzi
12-28-2010, 12:10
Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни :)

petya1993
12-28-2010, 12:15
да но тука за 4-5 дена може ли да си проличи нещо? И след това да правя тест или?

Zayzi
12-28-2010, 12:22
Ами зависи при всеки признаците се проявяват по различно време,при някой по-рано ,при други по-късно,но въпреки това купи си тест и виж :) ,независимо дали има признаци,защото без презерватива си е рискована работа и може да се случи нещо

RoSKo0o0
12-28-2010, 12:25
Защооооо? Защо, Господи, си създал и такива малоумни същества :o :?

gandalfepi4
12-28-2010, 12:30
статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.

бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**

кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо

научете се как се прави секс бе деца!

ако иска някой повече инфо:

http://www.google.com/search?q=coitus+interuptus&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=bg&client=firefox-a&hs=N3u&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&q=coitus+interruptus+&aq=&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8c992d741a331e48

britzy
12-28-2010, 12:39
Вие ме убихте-едната пита кога ще има признаци-другата казва зависи при все различно-абеее момичееее-не може на 2рия ден вече да си с всички признаци-като не знаете,не говорете.И авторке доста си куха ,ддз,щом си се навила без си знаела какво ще стане,но все пак питаш-ееех -попитай гаджето си и ако е ,купи си ескапел :? :? :?

FuckedUp
12-28-2010, 13:11
АЙДЕ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, БЕ, МАМА МУ ДА Е**..

burpp
12-28-2010, 13:34
Teст за бременност.

правите секс без презерватив "защото било по-яко", а въобще не осъзнавате, че така си осложнявате живота. Нищо няма да попречи, ако му нахлузиш един презерватив на половия му орган.
Дори и да ти е казал, че ще те пази, това не означава, че ще се сдържи.
Следващият път презерватив.

xinfamous
12-28-2010, 14:18
статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.

бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**

кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо

научете се как се прави секс бе деца!

ако иска някой повече инфо:

http://www.google.com/search?q=coitus+interuptus&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=bg&client=firefox-a&hs=N3u&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&q=coitus+interruptus+&aq=&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8c992d741a331e48

ти от wikipedia ли се научи да eбeш бе ?!

britzy
12-28-2010, 14:32
Ми ако ще и оттам да се е -по-добре отколкото без хич като простата авторка аман

kalpazanka
12-28-2010, 15:07
Teст за бременност.
Докато дойде време за теста, ще е изтървала влака на спешната контрацепция.

Моме, не си била в цикъл или не си била в менструация? Елементарни понятия ми бъркате, при това неведнъж, но настоявате за моментни отговори! Сега боб или леща да хвърлям, а може би туршия, по въпросите кога ти е била последната редовна менструация и каква е продължителността на месечния ти цикъл?

petya1993
12-28-2010, 15:12
еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла

TedinCetyYy
12-28-2010, 15:38
Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни :)

аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?

MakeMeLaugh
12-28-2010, 15:38
По принцип не пиша удебелено, ама...

Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!

Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.

От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.

ipxz
12-28-2010, 16:13
слушайте малко кре**ни такива. първо пораснете след тва ходете се е*ете наред и поне малко се образовайте. като не искате да забременявате не го правете бе мама му стара...
иначе има вероятността момичето да забременее само когато е в овулация, което е 14 дни преди да й свърши цикъла (ако цикъла й е редовен) периода на овулация е д/г 1 денонощие и през този период дори момчето да не свърши пак има дори и малка вероятност момичето да забременее от предекулационната течност.
Разбирам да сме в панти века да няма откъде да се научат някои работи, ама при положение че 90% от вас само седят пред компа по цял ден вземете малко да научите нещо а не само да се е*ете както ви дойде
аман вече....

MakeMeLaugh
12-28-2010, 16:16
И това е наполовина вярно.
При тази възраст и не толкова постоянните хормони не е задължително овулацията да съвпада с 14-тия ден, ако последните пъти и е бил непостоянен цикъла ;)

Иначе на теория е вярно :)

Mario95
12-28-2010, 19:36
Само да попитам...аз че съм на 1 една мента на 1 съм ,но още ми работят функиите за грамотност..донякъде.Защо го поставяш под въпрос заглавието?! Все едно питаш:
-Спешно искам отговор ?! Така ли?! Найстина ли го искам...Разбираш ли какво ти казвам

Paramour
12-28-2010, 22:00
Та ти непрекъснато си в цикъл :lol: това месечен цикъл не е менструация.. научете го!!

Кога за последно ти дойде?
Ако предстои да ти идва скоро има вероятност да си бременна.

burpp
12-28-2010, 22:06
По принцип не пиша удебелено, ама...

Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!

Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.

От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.

Никъде не пише кога последно го е правила, може да е било преди седмица, две, месец. Ако се беше оточнила нямаше да напиша теста.

mecho8888
12-28-2010, 22:10
ЕСКАПЕЛ

Ходи първо на лекар, ама още утре свърши тая работа. Не взимай хапчета без лекар. Много бързо трябва да действаш.

33 лева е хапчето и ако участаковия ти не е на смяна ходи на частен. Приготви си около 70 лева

kalpazanka
12-29-2010, 04:43
^Цените на прегледа при АГ и ескапел-а варират много.

аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?
Рзлично.

еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла

petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?!

StoqnkaM
06-08-2011, 05:58
petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?! -Много точно казано! (извинявам се на автора на този текст,нова сам в сайта и незнам още как да го копирам като хората но ще се науча :) )

абе вие днешните поколения сте направо ужас и наистина уж сте големите хакерчета а незнаете как и къде да търсите информация!Много правилно са ти казали всички които са писали по тази тема!!! :smt104