View Full Version : Спешно искам отговор?!?!
petya1993
12-28-2010, 11:08
направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?
hondacbr954
12-28-2010, 11:12
направих го с гаджето ми,без презерватив,мисля че той не свърши,аз не съм в цикъл,има ли някаква вероятност да забременея и каква е тя?
Вероятност има макар и малка... Какво значи "мисля че той не свърши" aко не си сигурна го питаи или по добре направо ходи си вземи хапче... може и да е свършил но и него да го е хванало шубето и да не ти е казал...
petya1993
12-28-2010, 11:14
а да но щом не съм в цикъл тва не играе ли няква роля?
MakeMeLaugh
12-28-2010, 11:26
Ти да не мислиш, че само в цикъл се забременява :shock:
:lol:
petya1993
12-28-2010, 11:28
еми не,ама кажете кво да правя.... страх ме е все пак.....
MakeMeLaugh
12-28-2010, 11:49
Ти би трябвало да знаеш, защо питаш?
Нали ти си решила предварително да е без презерватив и си знаела какво ще се случи.
Говори с момчето какво е правил и какво не в теб.
Виж дали си с овулация.
Ако е свършил - пий хап. Ако си в овулация също има шанс, но зависи той какво е направил.
Но преди всичко не пий хап за глупости, шото уврежда здравето ти и ще имаш проблем с цикъла след него.
Другя път се подготви със знания и тогава вземай решения.
Все едно да скочиш от самолет, ама да не знаеш с парашут ли си, не си ли....
Ама след като сега се притесняваш не помисли ли преди това какво може да се случи след като не използвате предпазни мерки?По-добре,за да си сигурна си купи тест за бременност и ще видиш всъщност какво става.Но другия път ти препоръчвам да бъдете малко по-предпазливи.. да не се окаже поредната 17-годишна майка :)
petya1993
12-28-2010, 11:56
добре де,а след колко време да го направя теста,някви задължителни препоръки?
Ами,мисля че няма точно определено време,но използвай surecheck,защото те са най-точните според мен!!! :)
petya1993
12-28-2010, 12:05
а някакви признаци на първо време?
Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни :)
petya1993
12-28-2010, 12:15
да но тука за 4-5 дена може ли да си проличи нещо? И след това да правя тест или?
Ами зависи при всеки признаците се проявяват по различно време,при някой по-рано ,при други по-късно,но въпреки това купи си тест и виж :) ,независимо дали има признаци,защото без презерватива си е рискована работа и може да се случи нещо
RoSKo0o0
12-28-2010, 12:25
Защооооо? Защо, Господи, си създал и такива малоумни същества :o :?
gandalfepi4
12-28-2010, 12:30
статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.
бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**
кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо
научете се как се прави секс бе деца!
ако иска някой повече инфо:
http://www.google.com/search?q=coitus+interuptus&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=bg&client=firefox-a&hs=N3u&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&q=coitus+interruptus+&aq=&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8c992d741a331e48
Вие ме убихте-едната пита кога ще има признаци-другата казва зависи при все различно-абеее момичееее-не може на 2рия ден вече да си с всички признаци-като не знаете,не говорете.И авторке доста си куха ,ддз,щом си се навила без си знаела какво ще стане,но все пак питаш-ееех -попитай гаджето си и ако е ,купи си ескапел :? :? :?
FuckedUp
12-28-2010, 13:11
АЙДЕ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС, БЕ, МАМА МУ ДА Е**..
Teст за бременност.
правите секс без презерватив "защото било по-яко", а въобще не осъзнавате, че така си осложнявате живота. Нищо няма да попречи, ако му нахлузиш един презерватив на половия му орган.
Дори и да ти е казал, че ще те пази, това не означава, че ще се сдържи.
Следващият път презерватив.
xinfamous
12-28-2010, 14:18
статистически погледнато има 20-ина % шанс да си бременна освен ако гаджето ти не е някакво супер про, когато е към 5%.
бих желал да използвам темата, за да кажа на авторката че е тъ** пу**
кaктo и на другите които смятат че като си извадиш патока правиш нещо
научете се как се прави секс бе деца!
ако иска някой повече инфо:
http://www.google.com/search?q=coitus+interuptus&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=bg&client=firefox-a&hs=N3u&rls=org.mozilla:bg%3Aofficial&q=coitus+interruptus+&aq=&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=8c992d741a331e48
ти от wikipedia ли се научи да eбeш бе ?!
Ми ако ще и оттам да се е -по-добре отколкото без хич като простата авторка аман
kalpazanka
12-28-2010, 15:07
Teст за бременност.
Докато дойде време за теста, ще е изтървала влака на спешната контрацепция.
Моме, не си била в цикъл или не си била в менструация? Елементарни понятия ми бъркате, при това неведнъж, но настоявате за моментни отговори! Сега боб или леща да хвърлям, а може би туршия, по въпросите кога ти е била последната редовна менструация и каква е продължителността на месечния ти цикъл?
petya1993
12-28-2010, 15:12
еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла
TedinCetyYy
12-28-2010, 15:38
Гадене,заъсняващ цикъл(т.е. с повече от месец),чувствителни и болезнени гърди...те признаците са много,при всеки са различни :)
аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?
MakeMeLaugh
12-28-2010, 15:38
По принцип не пиша удебелено, ама...
Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!
Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.
От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.
слушайте малко кре**ни такива. първо пораснете след тва ходете се е*ете наред и поне малко се образовайте. като не искате да забременявате не го правете бе мама му стара...
иначе има вероятността момичето да забременее само когато е в овулация, което е 14 дни преди да й свърши цикъла (ако цикъла й е редовен) периода на овулация е д/г 1 денонощие и през този период дори момчето да не свърши пак има дори и малка вероятност момичето да забременее от предекулационната течност.
Разбирам да сме в панти века да няма откъде да се научат някои работи, ама при положение че 90% от вас само седят пред компа по цял ден вземете малко да научите нещо а не само да се е*ете както ви дойде
аман вече....
MakeMeLaugh
12-28-2010, 16:16
И това е наполовина вярно.
При тази възраст и не толкова постоянните хормони не е задължително овулацията да съвпада с 14-тия ден, ако последните пъти и е бил непостоянен цикъла ;)
Иначе на теория е вярно :)
Само да попитам...аз че съм на 1 една мента на 1 съм ,но още ми работят функиите за грамотност..донякъде.Защо го поставяш под въпрос заглавието?! Все едно питаш:
-Спешно искам отговор ?! Така ли?! Найстина ли го искам...Разбираш ли какво ти казвам
Paramour
12-28-2010, 22:00
Та ти непрекъснато си в цикъл :lol: това месечен цикъл не е менструация.. научете го!!
Кога за последно ти дойде?
Ако предстои да ти идва скоро има вероятност да си бременна.
По принцип не пиша удебелено, ама...
Много си зле, никакъв секс за тебе, егати!
Тест се прави 14 дни след акта или 1-вия, 2-рия ден след като закъснее цикъла бе....
Което атоматично означава, че изтърваш 72-т часа за пиене на хапчето след секс.
От умни по-умни съвети се дават тука, затова всички са мега необразовани.
Никъде не пише кога последно го е правила, може да е било преди седмица, две, месец. Ако се беше оточнила нямаше да напиша теста.
mecho8888
12-28-2010, 22:10
ЕСКАПЕЛ
Ходи първо на лекар, ама още утре свърши тая работа. Не взимай хапчета без лекар. Много бързо трябва да действаш.
33 лева е хапчето и ако участаковия ти не е на смяна ходи на частен. Приготви си около 70 лева
kalpazanka
12-29-2010, 04:43
^Цените на прегледа при АГ и ескапел-а варират много.
аз искам да питам,след колко време се появят тези признаци след акта?
Рзлично.
еми на 4-ти декември ми дойде, и ми е 3-4 дена ми е цикъла
petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?!
StoqnkaM
06-08-2011, 05:58
petya1993, ти български разбираш ли?! Питам те за продължителността на месечния ти цикъл, не за менструацията! Елементарни неща не знаеш- не можеш да си определиш овулацията, не знаеш какви събития се случват в тялото ти, не знаеш как да реагираш в елементарна ситуация, къде си тръгнала да се въргаляш, момиче?! -Много точно казано! (извинявам се на автора на този текст,нова сам в сайта и незнам още как да го копирам като хората но ще се науча :) )
абе вие днешните поколения сте направо ужас и наистина уж сте големите хакерчета а незнаете как и къде да търсите информация!Много правилно са ти казали всички които са писали по тази тема!!! :smt104