View Full Version : секс и екстаз и даскали....
я ми кажете дали сте чукали толкова силно,че момичето да забрави на кой свят е.
Събирам мнения от всеки- мъже,мимчета,жени и момичета.
А правили сте секс в училище? (аз да(в тоалетната))
FuckedUp
12-28-2010, 14:23
Да.Не.И какво общо имат даскалите?
Слагай ключ направо :D
gandalfepi4
12-28-2010, 14:27
да (веднъж уви :D )
да
Да.Не.И какво общо имат даскалите?
Както винаги в целта 8)
Абе хора супер сте загубени.Как какво общо имат?! По математика как се минава с 3-ка бе :razz: :razz: Иначе само съм си мислел в даскало на малкия му харесва идеята ама аз смятам че е гадна.Да мирише на гадно,и там .....абе гадно си е реално погледнато (като това зависи от даскалото)
Във всяко даскало е брутално гнусно пък не знам
Абе в частните гимназии тоалетните са доста хубави :D
Ами пообърквала съм се и особено ако изпитам и оргазъм през това време,имам усещането,че попадам в някакво друго измерение.А в даскало не съм правила секс,но няколко пъти са ме опипвали :oops:
DarkTemplar
12-29-2010, 06:41
я ми кажете дали сте чукали толкова силно,че момичето да забрави на кой свят е.
Да, доста пъти. и?
Нещо не ме влече идеята за секс в даскало, още по-малко ме влечеше докато учех там.
Оффф абе тъпа идея.И наще кенефи не миришат и са чисти ама зощото съм у гимназия.Ама помислете за рисковете да го иба.То няма как да стане м/учасия за това в някой час.Да ама тогаз лелките почват чистят и в мъжка и в женска клозет.А ако момичето е от викащите смятай.Тъпа идея е.Един приятел живее на 50 метра.Ще го помоля ще ми даде ключ и така голямото м/учасие ще си свърша работата какво ще се занимавам с простотии..
8LittleStar8
12-29-2010, 08:28
Приятеля ми винаги така го прави, всеки път все едно за момент изгубвам съзнание направо :oops: :oops: :oops:
а в даскалото - АБСУРД!
Оффф абе тъпа идея.И наще кенефи не миришат и са чисти ама зощото съм у гимназия.Ама помислете за рисковете да го иба.То няма как да стане м/учасия за това в някой час.Да ама тогаз лелките почват чистят и в мъжка и в женска клозет.А ако момичето е от викащите смятай.Тъпа идея е.Един приятел живее на 50 метра.Ще го помоля ще ми даде ключ и така голямото м/учасие ще си свърша работата какво ще се занимавам с простотии..
ко речи
ко речи
:lol:
Няма голямо значение.Изках да се изразя по артистично 8-) Превод смятам че е тъпа идея :)