Влез

View Full Version : Проблем

sasaa
12-28-2010, 14:08
нормално ли е момиче което не е дествено след секс докато пишка да я щипе и да има малко кръв а да не я боли?

FuckedUp
12-28-2010, 14:19
Нормално ми се вижда.

littledolly
12-29-2010, 12:58
може да имаш цистит.. една приятелка така не я болеше, но пишкаше кръв и и пареше/щипеше.. отиди на лекар, не питай по форумите :!:

burpp
12-29-2010, 14:02
Ами възможно е това след правене на по бурен секс. Състоянието най-вероятно е предизвикано от предната част на уретрата (под клитора)

Ако има само следи от кръв в урината, не трябва да се притеснява, ще премине бързо. Но ако се появат симптоми като парене, по-често уриниране + кръв в урината, ще трябва да потърси лекар и то спешно.

burpp
12-29-2010, 14:18
Още една възможност, която е най-вероятна, сега забелязах, че е без болка.

Най-вероятно има инфекция.Прави се посявка, антибиограма и се пие поне 7 дни антибиотик.Ако чака ще стане по-зле или ще изчезне, но все някога ще се появи отново. Затова трябва да потърси лекарска помощ и то бързо. Вероятно се е заразила при половия акт.

SmilezZz
12-29-2010, 15:38
- Може да има цистит
- Може да е някаква инфекция
- Може да е от секса..
Така,че най-добре е да се консултира със
специалист

Paramour
12-29-2010, 16:05
лекар? :-o

Team
12-29-2010, 17:16
може да имаш цистит.. една приятелка така не я болеше, но пишкаше кръв и и пареше/щипеше.. отиди на лекар, не питай по форумите :!: мн права такова нещу нее за шега

taratorcho
12-29-2010, 18:43
Ако има кръв в урината, е добре... Лошо е ако има урина в кръвта :( ...
Ако продължи, повече от ден, два задължително на лекар !!! Според мен това се дължи на "бурен секс" ... Не пренабрегвайте проблема !!!! :)

kremen4eto
12-30-2010, 08:10
Ако има кръв в урината, е добре...

Кое му е добре-то?

taratorcho
12-30-2010, 10:18
Ако има кръв в урината, е добре...

Кое му е добре-то?

а, по-добре ли е да има в кръвта урина ... проссто си ме разбрал/а погрешно ;) ... незнам, но според меннещата отиват към чичо доктор :? :)

kremen4eto
12-30-2010, 10:24
^ Просто поне 3-4 мнения бяха, че нямало нищо притеснително в това да има кръв в урината. Реших да питам някого защо. :-D

taratorcho
12-30-2010, 10:29
^ Просто поне 3-4 мнения бяха, че нямало нищо притеснително в това да има кръв в урината. Реших да питам някого защо. :-D

мойте виждания са, че може би при по "бурен секс" (дето казват и другите) и ако момчто е било по-грубо, вероятно е възможно, а и тя не пояснява много добре историята :) . Мисля, че това е причината ... :)

kremen4eto
12-30-2010, 10:33

мойте виждания са, че може би при по "бурен секс" (дето казват и другите) и ако момчто е било по-грубо, вероятно е възможно, а и тя не пояснява много добре историята :) . Мисля, че това е причината ... :)

Да ме извиняват всички, ама колкото и бурен да е секса, това да ти тече кръв от пикочния канал е поне малко притеснително и никак не е нормално. Ако е раничка около влагалището ОК, но авторката не е написала такова нещо.

taratorcho
12-30-2010, 10:48

Да ме извиняват всички, ама колкото и бурен да е секса, това да ти тече кръв от пикочния канал е поне малко притеснително и никак не е нормално. Ако е раничка около влагалището ОК, но авторката не е написала такова нещо.

..точно това казвам и аз, че не е пояснила по-точно случката... ние как моеже да гадаем ... Най-добре ще е да отиде на лекар, според мен ... това НЕ са проблеми, които може да пренабрегне ;) :)