Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата...

thebiggy
12-28-2010, 21:27
Искам да попитам всички момичета какво най - много мразите мъжете да ви правят в леглото, в смисал какво най ви дразни, нещо което те искат, а вие не толкова... ??

Bukmop
12-28-2010, 21:28
ем чи то при всички момичета е строго индивидуално е :D

fUcKsMiLe
12-28-2010, 21:53
^ Или по-скоро повечето спят в момента :)

sweetygii
12-28-2010, 23:16
На мене всичко ми харесва..няма нещо което да не ми харесва в секса..но е много важен и човека с когото го правите.....аз нямам от какво да се оплаквам, приятеля ми и секса с него е супер ... :)

GregoryHouse
12-28-2010, 23:27
На мене всичко ми харесва..няма нещо което да не ми харесва в секса..но е много важен и човека с когото го правите.....аз нямам от какво да се оплаквам, приятеля ми и секса с него е супер ... :)

Да те чукат анално, докато духаш на вибратор, с едната ръка си въртиш дива плоча, а с другата си човъркаш сопола и накрая всичко стане яко на скат?

8LittleStar8
12-29-2010, 08:35
на мен не ми харесва аналния секс, иначе другото, което е в границите на нормално всичко е Ок.

GreenFairy
12-29-2010, 08:45
Не ми харесва когато приключим той веднага да стане, вместо да ме гушне...
Не ми харесва когато му кажа "хайде пак" той да отговори "ееее, сега ли точно?"
Не ми харесва когато искам той да ме докосва той да "използва", така да се каже, моята ръка за тази цел.
Не ми харесва когато му правя свирка той да иска от мен непрекъснато да се докосвам.
И не ми харесва когато му направя свирка и не получа нио в замяна, освен гушкане.

Иначе всичко друго е на 6 :)

8LittleStar8
12-29-2010, 08:52
Не ми харесва когато приключим той веднага да стане, вместо да ме гушне...
Не ми харесва когато му кажа "хайде пак" той да отговори "ееее, сега ли точно?"
Не ми харесва когато искам той да ме докосва той да "използва", така да се каже, моята ръка за тази цел.
Не ми харесва когато му правя свирка той да иска от мен непрекъснато да се докосвам.
И не ми харесва когато му направя свирка и не получа нио в замяна, освен гушкане.

Иначе всичко друго е на 6 :)

ами да и всичко това...

ludata90
12-29-2010, 09:31
Говоренето

kalpazanka
12-29-2010, 10:04
gandalfepi4 и DarkTemplar- не се отклонявайте от темата!

DarkTemplar
12-29-2010, 10:12
Айде ще си замълча да не засягам хората от привилегированите класи, че много обичат да раздават банове за щяло и нещяло и "винаги са прави".

Индивидуално е, всяка се дразни от различни неща, но и в този (както и в повечето други) случаи е до напасване.

FataMorgana
12-29-2010, 10:53
Искам да попитам всички момичета какво най - много мразите мъжете да ви правят в леглото, в смисал какво най ви дразни, нещо което те искат, а вие не толкова... ??

Да иска анален секс като знае че няма да стане!И да не може да ме задоволи както трябва!

TedinCetyYy
12-29-2010, 13:16
не ми харесва,когато иска да го правим без презерватив :D

FreakBitch
12-29-2010, 21:53
Силно казано, но не ми харесва, когато ме обработва с пръстче, точно преди да финиширам да спре. Действа ми много изнервящо, но пък след този трик приложен няколко пъти, финала е умопомрачаващ.

vampire_girl_
12-29-2010, 22:37
не ми харесва,когато иска да го правим без презерватив :D
+ турски ... Супер тъпо и гадно :?