View Full Version : Какво правите със старите дрехи?
KumchoValcho
12-29-2010, 18:01
Имам много дрехи, които са като нови, само че вече не ми харесват. И се чудя кво да ги правя, искам да се отърва от тях?
Вие какво правите - продавате ли ги някъде (ако да, къде), дарявате ли ги?
blueberryyy
12-29-2010, 18:06
Давам ги на братовчедка ми,отскоро започнах и да дарявам в домове за сираци.
titinkaa
12-29-2010, 18:10
Пращам ги на село и баба ги раздава.Не ги хвърлям щото ме е жал,все пак пари са се давали,поне хората да ги носят.
Нося ги на село. Седят в един огромен куфър, незнам защо. :D
Ами моите просто събират прах в гардероба.
Кога ще се хвана да ги разчистя не знам ..
Ако познавам някой, на когото могат да му станат и би ги харесал, ги подарявам. Ако не... пускам ги за продаване в сайт като Продавалник и БГдомакиня. Така съм се отървавала от много дрехи, които са нови или носени броени пъти и прибирам някой лев.
Вече не дарявам в домове, защото в домовете наблизо има по-малки деца, а дрехите за малки вече ги раздадахме на познати, една част дарихме.
HiddenSmile
12-29-2010, 18:51
подарявам ги,според мен така е най-добре,защото винаги ще се намери някой,който има нужда от тях :)
blue_ice
12-29-2010, 18:53
само заемат още място по гардеробите... наще не ми дават да ги хвърлям, защото видиш ли няяякой ден в бъдещето може и да ги облека :D
Infinity
12-29-2010, 19:02
Винаги съм давала старите си дрехи на едно изключително сладко и чаровно момиче , което няма възмоност да си купи каквото й да е.
Супер много се радвам , когато й ги давам , защото точно тези моменти са малкото , в които я виждам със истинска усмивка. :)
ми седят си
не обичам да изхвърлям дрехи или обувки ..
някои може да се случи да дам на някои познат/роднина
имам някои кецове, които за нш не стават ама не ги хвърлям, жал ми е :lol:
1.Някои ги давам на познати
2.Други ги давам на мама и тя им намира място
3.Запазените остават за сестра ми
4.Дарявам ги на домове.
brokeninside13
12-29-2010, 19:08
Главно отиват при племенницата ми.
Пращам ги на село и баба ги раздава.Не ги хвърлям щото ме е жал,все пак пари са се давали,поне хората да ги носят.
и аз така
Винаги съм давала старите си дрехи на едно изключително сладко и чаровно момиче , което няма възмоност да си купи каквото й да е.
Супер много се радвам , когато й ги давам , защото точно тези моменти са малкото , в които я виждам със истинска усмивка. :)
Браво! \:D/
Запазените дрехи, които не ми стават ги давам на познати. Но износените, неставащи за нищо просто ги изхвърлям.
shokoladd
12-29-2010, 19:45
Или ги изхвърлям или до контейнера за да ги вземе някой :-D
SladkaZagadka
12-29-2010, 19:48
Нови , необличани или пък обличани и незахабени - на едни приятели, чието дете е по-мъничко
Стари, износени дрехи - най-често стават на парцали :D .
подарявам ги на приятели,на еди-кой-си нещо му било харесало и така 8-)
старите дрехи ги давам на децата от дома (всеки месец една жена от блока ходи до един дом за деца) , а понякога се случва да ги дам на братовчетка ми ако си хареса нещо
digitalgirl93
12-29-2010, 19:55
Давала съм дрехи на дома за деца, който е сравнително близо до нас.
Ако са запазени ги давам на по-малките си братовчедки, но ако са по-износени ги изхвърлям.
Ако случайно нещо остане, заминава на село. Там се е превърнало като склад за стари дрехи на всички роднини.
Старите обувки също заминават там. Принципно аз много се привързвам към обувките си и ми е жал да ги изхвърлям или подарявам.
Преди съм давал дрехите си на някои деца от махалата или на познати...
Дайте някаква идея къде например биха копвуали дрехи,запазени,някои от които и маркови... Защото имам много дрехи,които не ми стават,а са в отлично състояние.
ZaicheNaXeroin
12-29-2010, 20:12
скасаните или износените - за парцали или на боклука
запазените ги раздавам на разни познати
bunnyskeleton
12-29-2010, 20:18
Запазените ги подарявам на познати.
Износените и скъсаните ги изхвърлям или стават за парцали :D :D
Дайте някаква идея къде например биха копвуали дрехи,запазени,някои от които и маркови... Защото имам много дрехи,които не ми стават,а са в отлично състояние.
Може да им пускаш обяви в интернет в сайтове за точно такива цели.
anonymous708973
12-29-2010, 20:48
Запазените ги давам на сестра ми. По-тесните и мънички дрешки - на едно семейство с тризнаци.
Похабените се хвърлят.
rosencetooo
12-29-2010, 20:56
скъсаните или износените - за парцали или на боклука
запазените ги раздавам на разни познати
whitebunny
12-29-2010, 23:32
или ги изхвърлям или ги давам на майка ми да ги носи
Хвърлям ги просто защото те не стават за друго :D
Иначе аз обичам да помагам на хората,в нужда,но просто наистина дрехите ми стават ужасни :lol:
MegiBoOm
12-30-2010, 07:00
Тези, които са в добро състояние давам на сестра ми, а останалите на едни приятели или в дом за сираци! :)
SHEsaREBELxxx
12-30-2010, 17:34
Отиват да живеят на село.