Влез

View Full Version : бъзика ли се с мен?

vesinka899
12-30-2010, 08:35
Знам че не ми подхожда на годините да пиша такива теми и все пак..
С едно момче щяхме да се виждаме,първо излезе спешна работа после не си писахме.И т.н.Той на Бъдни вечер каза ай да се видим,но казах че не мога,ако иска утре.Той каза добре и се уговорихме да ми звънне.Но не се обади.Ходили с неговите приятели и пили.Писа ми и каза,че не звъннал щото всички били лом пияни.Уговорихме се да се видим.Той не дойде на срещата.Звънях му-прекъсваше ми,после не дигаше и накрая си изключи телефона.После ми писа по скайп,че бил припаднал,щото 4 дена не спрял да пие и брат му изключил тела.Нз кво да правя в деня,в който щяхме да се виждаме и преди това ми пращаше целувки,прегръдки.Сега ще кажете то и ние пращаме,ама той каза че ще ми ги даде на живо. :lol: И всеки ден ми пише,аз не го търся но той ми пише.Вярно,че постоянно му гледам фейса,от кога не е писал и такива,но не му пиша.Какво да правя,той постоянно пие,не съм сигурна кво очаква от мен.??!Преди няколко дена си бях сложила някви влюбени на скайпа и той каза-аа ти си си хванала гадже,честито-да те трия ли?За кво тряяя да ме трие?Бъзика ли се с мен?Само за една нощ ли ме иска..?Само за пиене ли ддз.Не съм сигурна дали е това,което искам-сериозен и честен.А НА НЕГО САМО ПИЕНЕТО МУ Е В ГЛАВАТА

peace94
12-30-2010, 08:43
Не ми се струва сериозен, даже никак...

addiTo
12-30-2010, 08:45
Толкова много се е*ава с тебе, че просто няма накъде.
Обаждаш му се - той не ти вдига, измисля си оправдания.
,,Уговаряте си срещи - той не идва
и отново си измисля оправдания (;
Само не разбрах, харесваш ли го ?!
-Според мен те използва, колкото да каже пред приятелите си,
че се занимава с няк'ва, а пък всъщност въобще не ти
споменава и името пред тях..

vesinka899
12-30-2010, 08:49
да харесвам го
И защо тогава ми пише всеки ден:?

addiTo
12-30-2010, 08:52
да харесвам го
И защо тогава ми пише всеки ден:?

,, май не си разбрала к'во ти казах
.. за да се занимаваш с момиче, не можеш
да му пишеш 1 път на 2 седмици -
;; може би казва т'ва пред приятелите му, за да се изфука:
- Малеее, к'ва яка кака набарахх. Всеки
ден чатим, говорим си по телефона, пращаме си
целувки. Просто ще я скъсаммм.. 8)

CR0W
12-30-2010, 08:59
Колко сладко ти си му кученце.Той си играе с теб осъзнай се.Защо си пише с теб ли?Защото му е скучно.Е и ти му звъниш често.А никое момче не обича да му досаждат.В случая просто спри да го харесваш.Няма да ти се отвори парашута.Той те възприема като играчка с която може да си играе когато поиска.Трябва само да се замислиш дали искаш да си му играчка.

britzy
12-30-2010, 09:09
Баси да взема да взаимствам някое от космическите му оправдания-припаднал бил :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Не те харесва,използва те за едното чукане и ти му се връзваш .И тва "Да те трия ли"Бах ама ти си свободна да си слагаш квото искаш на скайпа а той един вид те принуждава да си негова и знае,че си му подвластна тъй като си хлътнала.Моля те осъзнай се навреме

vesinka899
12-30-2010, 09:10
:lol: :lol:

ама той наистина много пие :?
пише в скайп ще пия цял живот

addiTo
12-30-2010, 09:15
:lol: :lol:

ама той наистина много пие :?
пише в скайп ще пия цял живот

Е, к'во от т'ва, че пие ?!

britzy
12-30-2010, 09:15
Ох не знам ТОЧНО как стоят нещата,но гледайки отстрани те мотае-ще намериш подходящия и това не е той :-)

Wednesday666
12-30-2010, 09:17
Мацка, бягай от тоя докато е време, няма смисъл, те отгоре го казаха всички - използва те, и то много яко ..

Остави го, не се заминавай, ще намериш някой по- добър от този ..

zority7
12-30-2010, 10:55
ПОодиграва се с тебе ,а ти му се врузваш,на кой ли ми напомняш :oops: ,осъзнай се докато е време,а после ще се смееш на тва ,че въобще си му обръщала внимание :)

poncho
12-30-2010, 11:02
Да наистина, намери начин да го разкараш докато е време, защото после мн ще съжаляваш .... личен опит :oops: :)

keti1000
12-30-2010, 11:46
момиче! не е за теб щом пие и се напива,пък сигурно ти си поредната му рибка с която се задява .От личен опит ти го казвам недей той те унижава с поед мен :( :)

spopi
12-30-2010, 12:52
Оправданието поне си го бива :lol:
Не знам защо го казвам но може да е припаднал.Се пак не изключвай тази възможност и ако има начин провери от сигурно лице.
Но клоня повече към това че те използва. :?

antifashionshit
12-30-2010, 13:00
два варианта. първи - лъже те, играе си с теб -> не се занимаваш. втори - наистина пие толкова - е от какъв чеп ти е притрябвал такъв алкохолик.

nepowtorima
12-30-2010, 14:38
Този е пълен тъпак-пияница... Недей да се занимаваш с такива, че ако излезете и е пийнал може да стане нещо страшно... Не ти трябват такива използвачи и пияници :)

z1p0
12-30-2010, 14:41
Бати пича :D

dunce
12-30-2010, 15:32
ти си му била като кученце бла бла.. много сте чувствителни, ако ти пише всеки ден и ти се оправдава, че е бил пил, питай го още един път дали иска да излезете, ако пак направи някоя глупост, ти сама го изтрий от скайп/живота си. Така поне ще разбереш дали наистина си играе с теб, или просто наистина се е бил натряскал кат говедо.

bunnyx3
12-30-2010, 19:41
Според мен те лъже, само за да се изфука на приятелите си ... не ти трябват такива.. :(
А начина му на оправдание е наистина добър.. :lol:

wasch0
12-31-2010, 09:30
Не му тичай след гъ*а!
Той си живее живота ти го чакаш..

ChildOfBodom
12-31-2010, 09:59
Заеби го до де е време.

yordans
12-31-2010, 16:04
Не му тичай след гъ*а!
Той си живее живота ти го чакаш..

Съгласен!

Доколкото разбрах- не сте се виждали никога, нали така? Ти изобщо знаеш ли нещо за това момче?

vesinka899
12-31-2010, 16:08
знам да

yordans
12-31-2010, 16:20
Добре, може и аз да греша.. Не искам да звуча много клиширано, ама интернета крие опасности. Никога не можеш да си сигурен/на на 100 %, че е този, за когото се представя.. Но нали ти казвам, мога и аз да греша..
А отностно виждането- може да те е излъгал бая за нещо и за това винаги да избягва среща или както казаха- за пред приятелите му, или ти казва истината.

balu4ka
12-31-2010, 20:02
Яко те ебава... да не кажа дори се подиграва с теб.Пиел бил,припаднал бил, а ти балама ли си да отидеш на срещата и той да не дойде и ти да го търсиш след това?!

electricxx
12-31-2010, 22:31
Ако наистина те обичаше щеше да направи всичко възможно да те види :D Не знам,лично на мен не ми вдъхва доверие с тоя алкохол.Но все пак ти си решаваш

xhuxhaxhu
12-31-2010, 23:53
а ти сигурна ли си дали този човек от снимките които ти праща пияницата съществува изобщо... не ми вдъхва доверие това момче така да не идва на срещи и да си измисля какви ли не случки че припаднал.... че пил с приятели... че брат му му изключил тела....
спри да му пишеш или му кажи не очаквах от тебе да се оговаряме а ти да не идваш защото в крайна сметка си е така
а това че ти е писал да те махна ли и мен ме чуди какво значи... или те харесва или те търси свободна само за кеф... но нз ти си прецени :?

rock101
01-01-2011, 18:38
С всяко следващо изречение си мисля, че човека ти се подиграва. Не, че не е сериозен - той открито ти се подиграва - гледа дали ще му се вържеш и докога ще го търпиш. А за алкохола - абе много са момчетата, които пият, ама не съм срещнал още някое, което от сутринта до вечерта само да пие ... този е неудачник, бягай надалеч, докато съвсем не са ти "омекнали краката", защото не само, че нищо няма да излезе, ами и с този алкохол може и нещо по-лошо да ти направи. ;)

someonerandom
01-01-2011, 19:20
Много сериозно взех да се съмнявам,когато осъзнах,че ти реално никога не си го виждала и той си измисля оправдания,за да избегне срещата.В началото мислех,че ти е познат или нещо такова,обаче така...според мен директно спирай да се занимаваш с тоя.
Другият вариант е да си играе с теб.
И третият вариант е да говори истината.
Вариант 1-->Психопат.
Вариант 2-->Гаври се с теб
Вариант 3-->Пълен алкохолик
Искаш ли да имаш нещо общо с която и да е от трите му вероятни самоличности?

bibencee18
01-02-2011, 19:27
Оле мале. И ти му вярваш? :x

Разкарай го докато е време да не вземеш да се влюбиш, че тогава ще я втасаш. Много жестоко те лъже и те използва за едното чукане, а ти не искаш да си еднодневка нали?! Ако е така си сядай на дупето ( с извинение за израза ) и се отдръпни от него. Това е моето мнение. Успех :)

ПП: Момчетата са като автобусите. На всеки 5 минути идва нов. :-D :-)