Влез

View Full Version : Празнуване на новата година!

anonymous682486
12-31-2010, 16:28
Здравейте! Аз съв на 17 г. Честито на всички за новата 2011 година.Въпроса ми е:Тъпо ли е да празнувам новата година с родителите си?един така ми каза и ме попита дали имам приятели.Разбира се че имам но с тях ли трябва да празнувам и те са със своите родители! :-D

xoxi
12-31-2010, 16:53
Що за въпрос?!
Въобще не е тъпо.

brokeninside13
12-31-2010, 16:55
Аз съм на 17 и ще празнувам с наще...Изобщо ме ми пука кой какво си мисли! Имам няколко наистина добри приятели,имам много приятели, но имам и семейство...което обичам повече от всичко-към него се включва и единствената ми най-добра приятелка,но тя е на една вила в момента и няма да сме заедно.
Тааа аз на всеки който ме попита "Къде ще си на НГ?;С кой ще си на НГ?" му казвам истината-с наще,пък той да се оправя! :D

Въобще не е тъпо! :)

spopi
12-31-2010, 17:28
И тази година съм с родителите ми.Купона на 6 танци манци пиене ала бала. :grin: :grin:
Наздраве на всички! :smt041 :smt006

novasum
12-31-2010, 17:34
Този който ти го е казал е идиот няма нищо по приятно от това да си със семейството си :)

yolaiza
12-31-2010, 18:17
аз съм с наще, ама отсега ми е ясно, че цялата вечер ще я прекарам пред компа. те и те някви приятели там са си поканили и аз кисна сама. малко ми е тъпо, ама кво да се прави :(

извод:кани и ТВОИ френдове, щот иначе лошо

thecreator
12-31-2010, 18:51
Вобще не е тъпо! Прекрасно е да бъдеш на такъв празник заобколен от хората които те обичат и ценят :)

VikitoRia
12-31-2010, 18:54
и аз ще празнувам с мама и тате
http://vanessakachadurian.files.wordpress.com/2010/11/loser3.jpg

3oPuTy
12-31-2010, 18:59
Ако сам си пожелал да си стоиш цяла вечер във вас няма нищо лошо.
Лошото и тъпо ще е ако си искал да излезеш с приятели,а вашите не са те пуснали :)

sm_95
12-31-2010, 19:32
Не знам дали е тъпо. Всеки сам преценява... И аз съм с нашите и цяла вечер кисна на компа умирайки от скука. Имам много приятели и сега можех да съм на купон, но майка ми естествено не ме пусна... :-x Да яд ме и то много, но... Нямам какво да направя... Само най-близките ми знаят къде съм, повечето си мисля, че съм някъде на купон. Да, притеснявам се да им кажа, просто защото са глупаци и не ми се слушат глупави коментари. Хората които държат на мен заслужават истината.
Можеш да си изкараш супер, но можеш и да умреш от тъпотия (като мен) зависи от много неща и може би от нагласата. Аз имах нагласа за скапана вечер и такак се получава... Гадно е, но...
Забрави за тъпака/тъпачката който ти е казал това. Явно си няма свои живот и иска да развали настроението на другите. Тегли му една *** и да си гледа работата.
Приятно прекарване и нека 2011 бъде съвършенна във всяко едно отношение. :)

UNITED2
12-31-2010, 19:53
Аз съм в нас,с майка ми и баща ми и ми е убийствено тъпо.. :lol:
Просто съм в Испания и съм далече от всички... и все пак съм радвам,че съм с наще :)
Баща ми в 19:00 се прибра от работа,майка ми е болна и настроението хич го няма.Аз кисна пред компа,а те пред ТВ-то
С нагласата съм,че това е обикновен ден,а не празник..
Тъй че го преживявам :lol:

Slamdancer
12-31-2010, 20:35
Не знам дали е тъпо. Всеки сам преценява... И аз съм с нашите и цяла вечер кисна на компа умирайки от скука. Имам много приятели и сега можех да съм на купон, но майка ми естествено не ме пусна... :-x Да яд ме и то много, но... Нямам какво да направя... Само най-близките ми знаят къде съм, повечето си мисля, че съм някъде на купон. Да, притеснявам се да им кажа, просто защото са глупаци и не ми се слушат глупави коментари. Хората които държат на мен заслужават истината.
Можеш да си изкараш супер, но можеш и да умреш от тъпотия (като мен) зависи от много неща и може би от нагласата. Аз имах нагласа за скапана вечер и такак се получава... Гадно е, но...
Забрави за тъпака/тъпачката който ти е казал това. Явно си няма свои живот и иска да развали настроението на другите. Тегли му една *** и да си гледа работата.
+1.

Jus7DreamBoy
12-31-2010, 20:43
+1.
+2 Миналата година си изкарах супер яко с приятели а сега :-x :-x

nice ... току що видях че майка ми и баща ми са заспали на дивана направо купона е на макс ... а няма още 12 ....

JeanClaudeVanDamme
12-31-2010, 21:43
Не е тъпо. ЧНГ!

Moderatorius
12-31-2010, 22:16
Всяка година съм с родителите си. Смятам си го за нещо като традиция. Така съм свикнала, така ми е добре, приятно ми е. Не съм си и помисляла за изкарване на Новата година някъде с приятели. Ноу уей. Вкъщи си е най-добре. :)

VikitoRia
12-31-2010, 23:16
Ако сам си пожелал да си стоиш цяла вечер във вас няма нищо лошо.
Лошото и тъпо ще е ако си искал да излезеш с приятели,а вашите не са те пуснали :)

всъщност съм наказана за 23 :smt013 бяхме са малко понапили с едни фр и се прибрах в 3 часа, а и си бях забравила телефона у дома и мама и тате ме наказаха и сега ми иде :smt068

favS
01-01-2011, 08:26
Кажи и че тя е тъпа, какво срам я е от родителите и ли?!! и като празнува с тях какво всички ще и се смеят ли, да беее...