PDA

View Full Version : Така момчета пак ще се обърна към вас

malkasladkaku4ka
01-01-2011, 17:37
Имам много стегнати цици , но не са големи .. бих казала малки . Има какво да хванеш , но ... :? Проблем ли е ?

RoSKo0o0
01-01-2011, 17:52
не те разбирам? ябълки или мандарини са?

anonymous708973
01-01-2011, 18:28
И аз съм така. Какво да ти кажа, въпрос на шанс е. Моят никога не е възразил, въпреки че съм сигурна, че не би отказал по-големи.

malkasladkaku4ka
01-01-2011, 18:35
И аз съм така. Какво да ти кажа, въпрос на шанс е. Моят никога не е възразил, въпреки че съм сигурна, че не би отказал по-големи.

моя ми казва ,че били красиви , но и аз мисля ,че не би отказал на по-големи :(

Team
01-01-2011, 18:39
Различните хора харесват различни неща. :)
Ако те обича или поне харесва достатъчно,няма да го интересува кой номер сутиен носиш.абе така си е ама ако си чашка "Ц" ще те обича повече :D

dunce
01-01-2011, 18:57
явно за всеки е различно, щото за мен няма значение размера на гърдите ако момичето ми харесва достатъчно, силикон където и да било не харесвам.

FuckedUp
01-01-2011, 19:55
Размера на гърдите въобще нямат значение за мен..

shell
01-01-2011, 19:56
Зависи си от момчето - ако те обича такава каква то си,гърдите ти няма да го притесняват ни най-малко! :)

TheManTheLegend
01-01-2011, 19:59
Стегнато дупе, хубави крака и слаба талия са много по-важни от циците, за мене е важно прости да има да не е като даска. Чашка Б е идеална, Ц също е добре

rahito
01-01-2011, 20:10
Малки гърди
Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите.
Упражнение 1
Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.
Упражнение 2
Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 3
Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 4
Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
Повторете 10-15 пъти.
Упражнение 5
Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка.

:P

burpp
01-01-2011, 20:35
Зависи, някой хора ги интересуват дали са малки, други не. Но не мисля, че теб трябва да те притеснява. Не го мисли толкова :wink:

Deyan
01-01-2011, 21:05

То човешката алчност граници няма, но по темата бих казал, че не е проблем. Всеки е различен с нещо (било то физически, психически или други).. И все пак за това сме хора. Размера на грдите не е от особено значение за мен... Все пак момичетата не са само цици, задник и уста. Не се притеснявай за тези неща всичко си идва на мястото!

taratorcho
01-01-2011, 21:41
Малки гърди
Ако сте изправени пред предизвикателството да увеличите размера на гърдите си, ефективността на тренировката ви значително ще се подобри, ако изпълнявате упражненията с гирички, защото те увеличават натоварването в мускулите.
Упражнение 1
Вземете гиричките и легнете на пода (или на друга твърда повърхност). Сложете ръце към гърдите, изпъвайки лакти встрани. Започнете да опъвате и отпускате ръцете в изходна позиция по 10-15 пъти.
Упражнение 2
Вземете гиричките, седнете на колене, изпънете гърба и вдигнете ръцете нагоре, успоредно една на друга. Започнете бавно да пускате ръцете в страни с дланите нагоре. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 3
Поставете краката на ширината на раменете, изпънете гърба. Вземете гиричките и опънете ръцете на страните, с дланите напред. Започнете да опъвате ръцете назад, колкото е възможно повече. Повторете упражнението 10-15 пъти.
Упражнение 4
Изправете се, допрете краката един до друг. Вземете гиричките и започнете последователно да повдигате всяка ръка към главата, а след това я опъвайте нагоре, докато достигне вертикална позиция. Старайте се да държите гърба изправен.
Повторете 10-15 пъти.
Упражнение 5
Изправете се. Поставете левия крак напред, леко сгънете и двата крака в коленете. Наклонете се напред, така че петата на десния крак да се отлепи от пода. Поставете лявата длан на бедрото на левия крак близо до коляното. Дясната си ръка, в която държите гиричка, сгънете в лакътя към гърдите. Започнете да повдигате лакътя на дясната ръка възможно най-висок, след това го върнете към първоначалната му позиция. Направете упражнението по 15 пъти с всяка ръка.

:P

това няма да помогне и съм на 100 % сигурен ;) , гледах го по "Discovery" ... всичко опира до ген или по-късно (забавено) развитие ;) ... азз лично, нямам никакви претенции, даже момичето с което съм сега и то е с малки гърди, ама не ми прави впечетление, не съм с нея зареди гърдите ;) : ))) .. с две думиии --- не се притеснявай :)

пп: съжелявам много за дългия посто, простете ме :)

DarkTemplar
01-02-2011, 04:31
Не се шашкай. Щом са стегнати и (предполагам) с малки ареоли, няма проблем. И за по-малките гърди има "клиенти". :P ;)

kiki1991
01-02-2011, 05:00
Ако те обича вообще няма да гледа гърдите,има мн по-важни неща!!!

Mario95
01-02-2011, 10:02
Aз лично НЕ обичам ПРЕКАЛЕНО големи гърди.Обичам да са си средни по размер като си пълнят приличен сутиен и са си стегнати.Все пак не обичам гърдите на някое момиче да са колкото мойте бицепси....Абе няма да скъсам с момиче само заради това все пак щом съм си я харесал няма да я оставя я....е сега ако има по-добра оферта на пазара....не само за вид а и като характер сега....sorry

Torn
01-02-2011, 10:51
Няма никакво значение ... сори :)

Palpatin
01-02-2011, 11:23
Зависи от момчето. Много момчета харесват малки цици.