View Full Version : Секс за една нощ или нещо повече?
glamouros
01-01-2011, 20:34
Здравейте всички, ЧНГ! Имам един въпрос, който ме тормози от известно време: предпочитате да правите секс за 1 нощ, с момиче/момче, което сте срещнали наскоро или предпочитате да го правите със някого, когото познавате от повече време и/или имате връзка? Повечето от вас предимно секс ли търсят или все пак е важна и връзката, и до каква степен се познавате с интимния си партньор? :)
Зависи, какво реша, че искам. Ако не съм обвързан и искам да правя секс, просто ще си намеря някоя и ще бъде "секс за една нощ".
Ако съм обвързан и държа на човека с когото съм, както е сега, на това ще държа повече. Този секс за мен е по-важен, по-интимен, с повече чувства, дори любов.
bootyboy
01-01-2011, 20:52
за мен е важна връзката, тогава секса не е просто секс, а много повече....
TedinCetyYy
01-02-2011, 08:02
аз предпочитам с някой,който познавам от по-дълго време
.. предпочитате да го правите със някого, когото познавате от повече време и имате връзка ..
винаги това се е отнасяло за мен и ще продължава да е така .. :)
аз лично предпочитам секс основан върху едно много интересно приятелство,така че всяка дума да е като свалка,през първата седмица,месец и т.н. :oops: :oops:
с 2 думи търся секс и закачка със надежден човек,но не и връзка.Връзките не са за мен,просто винаги свършват зле :D
malkasladkaku4ka
01-02-2011, 15:34
много точно казано 8)
+10 :) Така си е аз винаги съм предпочитал сериозните взаимоотношения,за мен самото понятие секс си е малко гадно и не го обичам. Това изживяване за мен е правене на любов и трябва да го правиш с човек на които държиш и обичаш.Смея да кажа че до сега през живота ми съм правил само 2 пъти секс и то без никакви чувства един път за 1 вечер с непознато момиче на което не научих така и така името. И един път с една моя сеиризна приятелка с която наистина правехме перфектна любов,но един път и бях много,много ядосан и не беше и даже както се казва (секс за здобряване),а просто си я чуках тогава без чувства и ми беше много гадно след това :(
smilelady
01-02-2011, 15:52
За мен любовта е от изключително значение... :)
secretstar
01-02-2011, 16:14
Секса за една нощ си е само за една нощ,за мен ако в един секс няма чувства то няма смисъл въобще да го правиш...лично аз така мисля...залагам на любовта!
RoSKo0o0
01-02-2011, 16:37
+1
Сексът за една нощ може да бъде невероятно изживяване ... И какво вече установих, че за връзка не ставам май ще заложа на това :D
BoBa4eWeR
01-02-2011, 18:15
на първо място гледам да се разбираме и да се чувстваме добре един с друг.. пък след това идва и секса... :)
само аз ли разграничавам секса от връзката??
знам че едното идва с другото,но всеки знае че едното и другото могат по отделно :)
пък и си мисля че точно на мен не ми трябват драмите и размътването на мозъка от тея любовни истории... обичала съм и обичам,знам какво е :) просто не мисля че съм готова за любов :D
Секса за една нощ е готин,ама понякога може да си вкараш и автогол с него и да не ти хареса грам.
DarkTemplar
01-03-2011, 14:42
dimdim, интересен начин на мислене, определено ми допада. ;)
Никак не харесвам секса за една вечер, нито 2мата знаят кой кво харесва, нито пък са мотивирани да се стараят. Може би затова често се получават недотам добри изпълнения. Говоря И от личен опит.
Връзката може и да е чисто сексуална и не толкова емоционално ангажираща (думата "обвързан/а" все по-често ми звучи като "вързан/а"). Просто хубав секс с човек, който ви привлича.
евала!!! човек-съмишленик :D finally
DaemonBoy
01-03-2011, 16:52
Според зависи от момичето и за какво съм настроен
Предпочитам да е с човек, който познавам.
nefchi_bs
01-03-2011, 18:33
Определено няма да повторя секса за една нощт,тотално се отказах от тези изпълнения...