View Full Version : Имаше ли секс на Нова година?
pritesnenaaa
01-01-2011, 22:56
Е?
Имаше ли секс на Нова година??? :D
Вие ли бяхте главните герои или някои от останалите??
KokoDjambo
01-01-2011, 22:58
Имаше имаше към 2-3 часа през 2011 :)
FreakBitch
01-01-2011, 23:00
За останалите не гарантирам, но аз лично пропуснах секса..
Е имаше опити, но много хора, малък апартамент.. Доста сконфузни ситуации имаше. И все пак поне се смяхме много.
MakeMeLaugh
01-01-2011, 23:03
Много :D
Е имаше опити, но много хора, малък апартамент.. Доста сконфузни ситуации имаше. И все пак поне се смяхме много.
Подобно място,само че аз не го пропуснах,но оралния беше в повече :oops:
FreakBitch
01-01-2011, 23:18
Блазе ти! Аз тъкмо бях налапала патока и майката на оунъра на апартамента реши да влезе.. не, че в стаята на леглата нямаше 3ма човека, ама гледаката на момче с разкопчан панталон на пода в спалнята и май много не и се понрави. В крайна сметка след като ни прекъснаха около 5 пъти, просто се отказахме.. :D
Блазе ти! Аз тъкмо бях налапала патока и майката на оунъра на апартамента реши да влезе.. не, че в стаята на леглата нямаше 3ма човека, ама гледаката на момче с разкопчан панталон на пода в спалнята и май много не и се понрави. В крайна сметка след като ни прекъснаха около 5 пъти, просто се отказахме.. :D
И момиче до момчето с паток в уста викаш върха направо.Тя е получила удар горката :D
и на мен ми се размина :? наще ме замъкнаха на село :(
да имаше :D :oops: :P
Добре дошла в клуба на започналите със секс 2011 :D
да имаше :D :oops: :P
Добре дошла в клуба на започналите със секс 2011 :D
е започнахме я така да видим как ще я продължим 8) :D
DaemonBoy
01-02-2011, 00:22
Щеше да има ама да бях в София :D
DarkTemplar
01-02-2011, 04:27
Нямаше... затова удавихме мъката в алкохол. :D
kiki1991
01-02-2011, 05:03
много ясно че имаше като се прибрахме сутринта:)няма как трябва новата година да се започне със секс:)
Не
БТВ-кво значение ще има новата година за вас от това,че сте я започнали със секс???
KokoDjambo
01-02-2011, 06:58
Не
БТВ-кво значение ще има новата година за вас от това,че сте я започнали със секс???
Съществува поверие,че както започнеш новата година,така ще ти върви цяла година!
marin4itu
01-02-2011, 09:20
И при мене имашее :oops:
MakeMeLaugh
01-02-2011, 11:12
Темата се превърна в курволяк.