- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имаше ли секс на Нова година?
Е?
Имаше ли секс на Нова година???![]()
Вие ли бяхте главните герои или някои от останалите??
Имаше имаше към 2-3 часа през 2011![]()
Вива канари...!!
За останалите не гарантирам, но аз лично пропуснах секса..
Е имаше опити, но много хора, малък апартамент.. Доста сконфузни ситуации имаше. И все пак поне се смяхме много.
Много![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Подобно място,само че аз не го пропуснах,но оралния беше в повечеПървоначално написано от FreakBitch
![]()
Fashion and Styling
Блазе ти! Аз тъкмо бях налапала патока и майката на оунъра на апартамента реши да влезе.. не, че в стаята на леглата нямаше 3ма човека, ама гледаката на момче с разкопчан панталон на пода в спалнята и май много не и се понрави. В крайна сметка след като ни прекъснаха около 5 пъти, просто се отказахме..Първоначално написано от Stela94
![]()
И момиче до момчето с паток в уста викаш върха направо.Тя е получила удар горкатаПървоначално написано от FreakBitch
![]()
Fashion and Styling
Добре дошла в клуба на започналите със секс 2011Първоначално написано от rahito
![]()
Fashion and Styling
е започнахме я така да видим как ще я продължимПървоначално написано от Stela94
![]()
![]()
• God is a D J •
Щеше да има ама да бях в София![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
много ясно че имаше като се прибрахме сутринтаняма как трябва новата година да се започне със секс
![]()
Не
БТВ-кво значение ще има новата година за вас от това,че сте я започнали със секс???
Съществува поверие,че както започнеш новата година,така ще ти върви цяла година!Първоначално написано от britzy
Вива канари...!!
хъх-лошо значи....
И при мене имашее![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Темата се превърна в курволяк.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮