View Full Version : Случвало ли ви се е да... изпуснете газове пред гаджето
TheManTheLegend
01-02-2011, 20:00
Знам че темата е глупава, но не съм я направил с цел "ебавка" :D
въпроса ми е случвало ли ви се е да пръднете пред гаджето (или то пред вас) как реагирахте и ако ви се случи какво бихте направили? Бихте ли се почувствали неудобно ако го направите? На мене досега не ми се е случвало и се надявам така да си остане :D
BeastLover
01-02-2011, 20:15
Ако не си и седнал на фейса докато пърдиш къв е проблема
TheManTheLegend
01-02-2011, 20:18
Ако замирише супер силно пак ли ше питаш къв е проблема :razz:
HapkoMaH
01-02-2011, 20:19
ест. че не господи какви са тия теми от вас ?! :-x :-x :booooomb: :shock:
BeastLover
01-02-2011, 20:38
ест. че не господи какви са тия теми от вас ?! :-x :-x :booooomb: :shock:
Кой нормален би си позволил такава пошла проява на нисък морал и липса на възпитание.
Вие па все едно ще и серете отгоре
Optimista
01-02-2011, 22:44
Извинете ама вие ме изумявате, надявам се да сте се шегували, но аз лично не виждам проблема в това. Да знам, че и на двамата ще ви стане неудобно и т.н. ама какво да се прави? Все пак това си е чисто човешка нужда всеки човек, всеки ден отделя газове, някои повече, други по-малко, при някои мирише повече, при други не толкова, но си е ФАКТ. Ако приятелката/приятеля ти направи проблем за това ще си е чиста простотия от негова, а не от ваша страна. А за да не се чувствате неудобно обърнете го на шега дори и да не и/му е смешно ще се засмее от учтивост за да избегне неудобната ситуация.
Пред гаджето,сигурно ще е кофти...
Ама вуйчо пред жена му и пред мен дори пред родителите му и децата си пърди :razz: :razz: :razz: :razz:
Той е на 24 а жена му на 22 и даже е забавно в такива моменти.
Аз пък мисля,че това е част от връзката не трябва да се притесняваш от нищо пред любимата/ия си,и не трябва да се чувствате неловко иначе няма смисъл да сте заедно ;)
И все пак лично аз никога не бих го направил (поне не нарочно) :razz:
Абе ще е комфузно, ама няма да ме зареже жената щот съм пръднал. 8-)
Ако замирише супер силно пак ли ше питаш къв е проблема :razz: :razz: :razz: :razz:
CanisDirus
01-03-2011, 07:25
Fart Fantasy бе.
Пуснете едно търсене в гугъл. 8-)
Няма много общо със Секса.