- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е да... изпуснете газове пред гаджето
Знам че темата е глупава, но не съм я направил с цел "ебавка"![]()
въпроса ми е случвало ли ви се е да пръднете пред гаджето (или то пред вас) как реагирахте и ако ви се случи какво бихте направили? Бихте ли се почувствали неудобно ако го направите? На мене досега не ми се е случвало и се надявам така да си остане![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Ако замирише супер силно пак ли ше питаш къв е проблемаПървоначално написано от BeastLover
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ест. че не господи какви са тия теми от вас ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Кой нормален би си позволил такава пошла проява на нисък морал и липса на възпитание.Първоначално написано от HapkoMaH
Вие па все едно ще и серете отгоре
Извинете ама вие ме изумявате, надявам се да сте се шегували, но аз лично не виждам проблема в това. Да знам, че и на двамата ще ви стане неудобно и т.н. ама какво да се прави? Все пак това си е чисто човешка нужда всеки човек, всеки ден отделя газове, някои повече, други по-малко, при някои мирише повече, при други не толкова, но си е ФАКТ. Ако приятелката/приятеля ти направи проблем за това ще си е чиста простотия от негова, а не от ваша страна. А за да не се чувствате неудобно обърнете го на шега дори и да не и/му е смешно ще се засмее от учтивост за да избегне неудобната ситуация.
Пред гаджето,сигурно ще е кофти...
Ама вуйчо пред жена му и пред мен дори пред родителите му и децата си пърди![]()
![]()
![]()
![]()
Той е на 24 а жена му на 22 и даже е забавно в такива моменти.
Аз пък мисля,че това е част от връзката не трябва да се притесняваш от нищо пред любимата/ия си,и не трябва да се чувствате неловко иначе няма смисъл да сте заедно![]()
И все пак лично аз никога не бих го направил (поне не нарочно)![]()
Абе ще е комфузно, ама няма да ме зареже жената щот съм пръднал.![]()
Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
![]()
_______MONSTER:ENERGY___________
Fart Fantasy бе.
Пуснете едно търсене в гугъл.![]()
...
Няма много общо със Секса.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past