Влез

View Full Version : Незнам какво да правя

mishii
01-03-2011, 07:08
Здравейте, имам сериозен проблем и реших, че преди да предприема някакви действия, ще бъде по- добре за мен да попитам за решение тук. Правих секс с гаджето си и по време на секса почна да тече кръв от мен .. а не съм девствена , аз много се изплаших, но продължихме. След около 5 мин. пак почна да тече всичко стана в кръв. Можете ли да ми кажете какво трябва да направя, защото всеки път, когато правя секс ми тече кръв ... ! Благодаря ви, предварително!

kalpazanka
01-03-2011, 07:14
На колко години си? Други оплаквания освен кървенето имаш ли? Да не би приятелят ти да е по-груб? Какъв цвят е кръвта? Някакви медикаменти пиеш ли? Правила ли си цитонамазка?

mishii
01-03-2011, 08:51
На 15 години съм , нямам други оплаквания само кървя, не е груб .. много внимава , нежен е ! Ами кръвта е червен цвят .. простоо кръв. Нищо не пия . Не съм си правила такова нещо ..

GoldSoul
01-03-2011, 09:10
Най-добре се консултирай с лекар.Това не е нормално,може да е кръвоизлив ..

kalpazanka
01-03-2011, 09:43
Яркочервена или тъмночервена, моме?! Аборт(и) правила ли си?

mishii
01-03-2011, 09:47
Ами биеше по на яркочервена .. никвии абортии не съм правила ..

kalpazanka
01-03-2011, 09:54
Заминавай при гинеколог и да ги няма такива "Ама не искам да ми бърка отдолу"! Кажи на майка си какви си ги вършила и вземете мерки!

taratorcho
01-03-2011, 10:27
... по-добре от рано лекар от колкото късно с по-големи проблеми на лекар... винаги се опира до там, че трябва да се ходи ... :( =]]]

HapkoMaH
01-03-2011, 13:14
бягаи при чичо доктор и несе плаши нехапе ;) :P

AniBG
01-03-2011, 15:11
Колко ли пъти са казвали - като видиш нещо ненормално в себе си (по време на секс ми тече кръв, имам сърбеж, закъснява ми...) идете на гинеколог бе хора, какво толкова! Той е там, за да помогне, а не да ви навреди! При все, че трябва да ходиш И на мамолог през определен период от време! Чудно ми е, ако някой ви пита кой редовно ходи на прегледи при гинеколог/мамолог колко от всички във форума ще кажат "АЗ", но без да лъжат! :?

Emilen
01-03-2011, 20:22
Кървенето по принцип е един от "спешните" признаци в медицината. Оттук и съвет - отивай на гинеколог.
За мамолога - правя е AniBG, но мамографията не е препоръчителна диагностична процедура(прегледът няма нищо общо с мамографията, да не се объркате), защото самата тя може да предизвика рак. Това е относително нова тенденция - мамография да се прави само в рамките на сериозно съмнение за тумор. Във всички други случаи не е желателна.

iiicako
01-03-2011, 21:22
Може да не ти е за пръв път!
А, случайно да е за 2ри??? :-o

kalpazanka
01-04-2011, 05:12
мамографията не е препоръчителна диагностична процедура
Чакай, чакай, говорим за преглед при мамолог като цяло, не сме уточнявали в коя възрастова група какви са изследванията. ;) Иначе, да, кой би си заложил дипломата да прави мамография на 20-годишно, при положение че има ултразвук. :D

8LittleStar8
01-04-2011, 08:03
При такива сериозни проблеми, веднага трябва да се ходи на гинеколог, по форумите няма да получиш друг съвет, а и да получиш, не би трябвало да се вслушваш в него, момиче отивай и пиши после да ни кажеш как си и как е минало, дано не е нищо сериозно, успех!!!! :(

SEXTRAVAGANTE
01-04-2011, 17:40
Най-вредно за здравето в тоя живот е късното ходене на лекар. Ходи докат е време.......