.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Незнам какво да правя

Здравейте, имам сериозен проблем и реших, че преди да предприема някакви действия, ще бъде по- добре за мен да попитам за решение тук. Правих секс с гаджето си и по време на секса почна да тече кръв от мен .. а не съм девствена , аз много се изплаших, но продължихме. След около 5 мин. пак почна да тече всичко стана в кръв. Можете ли да ми кажете какво трябва да направя, защото всеки път, когато правя секс ми тече кръв ... ! Благодаря ви, предварително!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко години си? Други оплаквания освен кървенето имаш ли? Да не би приятелят ти да е по-груб? Какъв цвят е кръвта? Някакви медикаменти пиеш ли? Правила ли си цитонамазка?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

На 15 години съм , нямам други оплаквания само кървя, не е груб .. много внимава , нежен е ! Ами кръвта е червен цвят .. простоо кръв. Нищо не пия . Не съм си правила такова нещо ..

Най-добре се консултирай с лекар.Това не е нормално,може да е кръвоизлив ..

Град
    пространството на Дисе
    Яркочервена или тъмночервена, моме?! Аборт(и) правила ли си?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ами биеше по на яркочервена .. никвии абортии не съм правила ..

Град
    пространството на Дисе
    Заминавай при гинеколог и да ги няма такива "Ама не искам да ми бърка отдолу"! Кажи на майка си какви си ги вършила и вземете мерки!

... по-добре от рано лекар от колкото късно с по-големи проблеми на лекар... винаги се опира до там, че трябва да се ходи ... =]]]

Повече от фен
    бягаи при чичо доктор и несе плаши нехапе :P

Супер фен
    Град
    София
    Колко ли пъти са казвали - като видиш нещо ненормално в себе си (по време на секс ми тече кръв, имам сърбеж, закъснява ми...) идете на гинеколог бе хора, какво толкова! Той е там, за да помогне, а не да ви навреди! При все, че трябва да ходиш И на мамолог през определен период от време! Чудно ми е, ако някой ви пита кой редовно ходи на прегледи при гинеколог/мамолог колко от всички във форума ще кажат "АЗ", но без да лъжат!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на Emilen
    Кървенето по принцип е един от "спешните" признаци в медицината. Оттук и съвет - отивай на гинеколог.
    За мамолога - правя е AniBG, но мамографията не е препоръчителна диагностична процедура(прегледът няма нищо общо с мамографията, да не се объркате), защото самата тя може да предизвика рак. Това е относително нова тенденция - мамография да се прави само в рамките на сериозно съмнение за тумор. Във всички други случаи не е желателна.

Може да не ти е за пръв път!
    А, случайно да е за 2ри???

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    мамографията не е препоръчителна диагностична процедура
    Чакай, чакай, говорим за преглед при мамолог като цяло, не сме уточнявали в коя възрастова група какви са изследванията. Иначе, да, кой би си заложил дипломата да прави мамография на 20-годишно, при положение че има ултразвук.

При такива сериозни проблеми, веднага трябва да се ходи на гинеколог, по форумите няма да получиш друг съвет, а и да получиш, не би трябвало да се вслушваш в него, момиче отивай и пиши после да ни кажеш как си и как е минало, дано не е нищо сериозно, успех!!!!
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Фен
    Град
    Дряново
    Най-вредно за здравето в тоя живот е късното ходене на лекар. Ходи докат е време.......
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си