View Full Version : бият ли ви вашите
thoronaro
01-05-2011, 03:05
Когато не слушате.Говоря за всичко от шамари когато съгрешите до бой с точилки,колани или с голи ръце или с ритници.Случвало ли ви се е да сте жертва на домашно насилие,или някой който познавате да е бил?
Sisito941
01-05-2011, 03:30
Не съм била жертва.И не познавам някой,който е бил..
Съгрешили :lol: :lol:
Не, не ми се е случвало... Само хора с ниско интелектуално ниво биха посегнали на семейството си...
SmilezZz
01-05-2011, 05:50
Не ми се е случвало и се съмнявам някога да се случи..
Родителите ми са си умни хора и знаят,че с бой нищо няма да
получат - най-много да ме подтикнат да продължа да правя
това,заради което съм "изяла" боя :lol:
- Не познавам и такива,на които им се е случило..
Мисля,че няма такива..
Greennight
01-05-2011, 06:52
Не са ме били,но като по-малък се случваше да ми удрят шамари,ако нещо много съм прецакал нещата,но тогава обикновено съм правил такива простотии,че наистина съм си го заслужавал :?
Cybershot
01-05-2011, 07:33
оооооо, като малък колко бой съм ял, ама сам съм си виновен, защото правех много простотии. Като се замисля, съм им благодарен даже, защото станах човек, за разлика от други...
WaterLilly
01-05-2011, 07:39
Удряли са ми шамари, но е защото много ми знае устата. Те сигурно знаят, че не търпя насилие и ако опитат да ми посегнат сериозно, не само няма ги погледна след това и ще ги мразя до края на живота ми, а и ще им счупя някоя чиния/ваза/чаша в главите. :)
brokeninside13
01-05-2011, 07:48
Не ми се е случвало и се съмнявам някога да се случи..
- Не познавам и такива,на които им се е случило..
Мисля,че няма такива..
scrooper
01-05-2011, 10:30
не, но една приятелка я заключват в килера за няколко часа на тъмно :?
BlackEyedPeas
01-05-2011, 11:34
Не са ме били,но като по-малък се случваше да ми удрят шамари,ако нещо много съм прецакал нещата,но тогава обикновено съм правил такива простотии,че наистина съм си го заслужавал :?
Като малък не са ме били, но сега като пораснах за сметка на това аз ги бия.
StolenBliss
01-05-2011, 13:14
Не, не съм яла бой. Като малка само баща ми ми е казвал, че като цяло само два шамара ми е удрял през живота ми, но и за тях много съжалява.
tanch3t093
01-05-2011, 13:58
С бой нищо не се постига. И това съм го научила от тях. Когато има проблем просто го разрешаваме като нормални хора.
zlatit0o
01-05-2011, 14:22
Не
zlatit0o
01-05-2011, 14:25
Не
fUcKsMiLe
01-05-2011, 14:38
Удряли са ми шамари, но е защото много ми знае устата. Те сигурно знаят, че не търпя насилие и ако опитат да ми посегнат сериозно, не само няма ги погледна след това и ще ги мразя до края на живота ми, а и ще им счупя някоя чиния/ваза/чаша в главите. :) +1 8-)
biolojkata95
01-05-2011, 16:33
е
защото знаят че няма да постигнат нищо стова
за приятелите ми не знам, не сме говорили за такива работи.
Колкото до мен, да.
Баща ми никога, но майка ми ..
Много добре помня като малка при всяка глупост получавах 2 -3 - 4 шамара ..
Дори беше вземала чехлите и ме тупаше с тях :lol:
Байджа бой съм изяла.
Сега като пораснах вече естествено не ме бие 8-)
Но пък за сметка на това умее така да ме наранява с думи, че за бой ми иде да се моля ..
Въпреки това нито я мразя, нито ми пука за тези неща.
Нали нямам някакви белези пък..
YoungHollywood
01-05-2011, 17:59
Никога не са,и не мисля че някога ще ми посегнат.
Въпреки че напреднах с тоя фитнес и баскетбол от 4 години,баща ми се бъзика с мене че и да иска не може да ми направи нищо :D :D
Н-И-К-О-Г-А не са ме били,не са ми дърпали ушите,не са ми удряли шамар ... Само веднъж бях наказана да не излизам и след около 15 минути,когато дойдоха приятели да ме извикат и ме пуснаха :D А и това беше някъде в 1 или 2 клас :-D
За мен шамарите са признак на безсилие от страна на родителите да се справят с децата си :?
Biskfitka
01-06-2011, 10:52
Не са.Помня точно 1 шамар като съм била на 5 годинки,защото съм се пързаляла на мокра пързалка в някаква хижа (даже имам снимка баси ;д ) ,но простено й е,майка ми тогава е била бременна,а те бременните са на моменти 8-) 8-) 8-)
Сега ако ме ударят най-много да стане по-лошо (ама за тях) 8-) А и според мен никой няма право да причинява каквото и да е насилие на друг човек,особено пък родителите...
TechnoAddicted
01-06-2011, 17:09
Само 1 път ... се сдърпахме с бащата .. шот беше пиян .. не беше хубава картинка ... син налива бащаси мъртво пиян .. но на следващия си разпраахме и смеехме :D
Не,но като малка съм яла малко шамари :oops:
Еми когато много изнервя майка ми най-много да се опита да ми удари 1-2 шамара и тва е :) Но смятам, че е нормално :)
Не не са.Но ако ми посегнат няма да им се сърдя или нещо такова но ако някой друг ми посегне направо ще го сравня със асфалта.Иии още нещо не се оставяйте да ви тъпчат :) :) :)
Удряли са ми шамари, но е защото много ми знае устата. Те сигурно знаят, че не търпя насилие и ако опитат да ми посегнат сериозно, не само няма ги погледна след това и ще ги мразя до края на живота ми, а и ще им счупя някоя чиния/ваза/чаша в главите. :)
i pri men e taka...
i pri men e taka...
Брей какви хора има заради някакви шамари и два - три юмрука няма да ги погледне че даже и чинии,вази щял да чупи.Както казва един човек "Слушам и невярвам на очите си".Еее немога да ви разбера :(
Никога не са ме били. Като малка може по някой друг ЛЕК шамар да съм отнасяла, ама не мисля да, че е било незаслужено, аз си знам че бях ужасно дете.
Милев Тодор
09-10-2018, 10:07
Много често с колан по голо дупе
bureto25
09-10-2018, 19:37
Направо са ме почупвали от бой по какъв ли не начин. Заключвали са ме в мазе, гонили са ме от вкъщи за по няколко дена какво ли не друго :)
LoveSofia
09-10-2018, 23:57
Родителите ви са болни или вие сте просто шизофреници с фетиш към бдсм.....
Тази тема що ли почна да ми прилича на някакви извратени сексуални фантазии :D
LoveSofia
09-12-2018, 21:56
Тази тема що ли почна да ми прилича на някакви извратени сексуални фантазии :D
То си е извратено...