PDA

View Full Version : Рожден ден - ядене и пиене

webmast3rche
01-05-2011, 15:43
Какво според вас трябва да има на едно Party по спучай рожден ден?
Какво обичате вие най-много

Ще се радвам да споделите :-o :-o 8)

п.п

ще ставам на 17 .. живот и здраве .. на 17 януари ... хаха

Ermic
01-05-2011, 16:47
Какво според вас трябва да има на едно Party по спучай рожден ден?
Какво обичате вие най-много

Ще се радвам да споделите :-o :-o 8)

п.п

ще ставам на 17 .. живот и здраве .. на 17 януари ... хаха
На 17 си .. би трябвало да знаеш :-D

Greennight
01-05-2011, 16:52
Трябва да има бира,трева яки мацки и хубава музика 8-)

radeberger
01-05-2011, 17:11
Трябва да има бира,трева яки мацки и хубава музика 8-)

И уиски. Може и наргиле.

За ядене можеш да поръчаш нещо за вкъщи. А иначе ядки, чипсове и тн. са почти задължителни.

a1a2b3v
01-05-2011, 17:38
Музика много чипсове и хрупанки, алкохол, газирани напитки и някой-друг плодов сок за тези, които не пият алкохол или са решили да спрат газираното защото е вредно. Някакви ядки. Тука за нова година мислехме да си поръчаме пица от заведение голяма и да си хапнем ще ти излезне около 10-15 лева зависи от заведението (ако е някое скъпо може и повече) и тук е 2 лева ама си зависи. Не всички заведения имат доставка. Както и да е плановете ни се объркаха щото не работеше на нова година, но е добро като идея.
Също може наргиле, трева (аз не съм пробвала ама на брат ми за един рожден ден му бяха подарили :D вика, че са си изкарали яко пък и е чел статии, че веднъж на 1-2 месеца е полезно, защото намалява стреса и после по-лесно учиш и така нататък)

П.С. Приятно прекарване. :)

webmast3rche
01-05-2011, 21:57
Абе аз знам,но винаги мога да взема допълнителна идея от някой друг! :)
Различни хора = различни предпочитания.

a1a2b3v - мерси :))
Аз наргиле нямам.. трябва да уредя от някъде :-o :D :grin:

Foreverbg
01-05-2011, 22:03
Музика, алкохол, кола или фанта, трева(цигари) и ще си изкарате отлично :-P

DesireToFire
01-06-2011, 13:28
Там алкохола, колата и соковете са ясни. Доста подходящо е за храна да направиш сандвичи. Не излиза толкова скъпо, а и винаги когато свършат можеш да направиш още. А и на сутринта трябва да има какво да ядете, ако ще оставате. Пицата също е добър вариант. Вземи мноого чипс и пуканки. Няколко лимона и кисело мляко :Д. От друго нямаш нужда. Който пуши ще си носи цигари, съветвам те да им кажеш да се пуши само на терасите. От наргиле също може да има доста последици, а и може да се мине и без него.

nomatterwho
01-06-2011, 13:53
Музика и алкохол. Би било и яко да вземеш наргиле, както казаха по-горе. Можеш да вземеш от някой приятел. Все някой ще има или все някой ще ти помогне да намериш. Разпитай тук там..
Надявам се да си почитател на чалгата. 8-) Купон без чалга .. нещо не ми се връзва. :D
Също така няма да е лошо ако празненството е с преспиване.
За друго не се сещам.. Надявам се да си прекараш страхотно. : ))

Shia
01-06-2011, 14:13
Пиене-Уиски,Бейлис/Ликьор(ако на някого му се пие,но не много,подходящо за дами),Кола кутийки,сок за след изтреняване

Ядене-залагам на готовите ястия-салати+мезета(луканка ft. кашкавал),печено пиле/та разни кюфтета,ако има желаещи,ядки за мезе с алкохола,може и сладко,ако на някого му прилошее.