View Full Version : Съществува ли приятелството между момче и момиче?
BGbullet
01-05-2011, 19:56
Темата е ясна..
nymphadora
01-05-2011, 20:03
Да-ако момчето е гей,а момичето грозно 8-)
Или ако и двамата имат по-добри опциилИначе няма кого да заблуждаваме.
Приятелство като познати може . Но добри приятели момче и момиче НЕ !!!
Рано или късно единия ще страда :(
vankovvv
01-05-2011, 20:05
Съществува бе!
TheBeliever
01-05-2011, 20:11
Темата е дъвката безброй пъти. Еднозначен отговор няма - зависи от момчето и момичето, от обстоятелствата и т.н. Аз лично имам приятели момчета. И без да давам ненужни обяснения ще поясня, че нито аз, нито те сме имали или имаме някакви намерения или желания за нещо повече от приятелство.
Най-добрите ми приятели и най-близките ми хора са 3 момчета,на които знам,че мога да разчитам по всяко време и за всичко!!!И не,нито съм грозна (е,не съм мис Вселена 8-) ),нито пък те са грозни :? Нито съм лесбийка,нито пък те са гейове :Б Да не говорим,че двама от тях,както и аз сме без гаджета в момента :)
Всичко е възможно стига да има желание и от двете страни и въобще не е задължително след време някой да страда :?
Вече ми се гади като видя такава тема!
Ключ! Ключ! Ключ! :!:
DaemonBoy
01-05-2011, 20:28
Ами най-добрият ми приятел е момиче :-o
gabri3lla
01-05-2011, 20:36
Да.
Има едно с което сме като брат и сестра.Нито аз я харесвам,нито тя мен.Така,че да може да съществува приятелство.
RoSKo0o0
01-06-2011, 07:14
Може би, но рядкост! Но стига те казвали, че има! Какво от това, че сте били като брат и сестра? И аз съм бил, ама чувствата ми не са били приятелски и какво? Не можете да кажете какво чувства другия + не може и да му вярвате ;) Само вижте колко теми за най-добри приятели се пускат и как момчето/момиче се колебае дали да каже!
Да съществува, но странна работа че в момента най-добрата ми приятелка ми е гадже ... Very Happy
SmilezZz
01-06-2011, 07:43
Има такова приятелство,но си зависи от момичето,момчето и от обстоятелствата..
- Едни ще твърдят,че има..Други - НЕ...
Така,че е безсмислено да говорим по тази тема..
П.С - Наистина има доста такива теми..
Прочети ги..
mynichka
01-06-2011, 07:44
Най- близкия ми приятел е момче. И да същесвтува такова приятелство.
Само в кревата мое да има приятелство
RoSKo0o0
01-06-2011, 08:06
Той автора затова е пуснал темата, защото има такова приятелство. Защото той е изцяло приятелски настроен към приятеля/ката си :>
Аз пък мисля, че може да има приятелство м/у момче и момиче. Аз имам приятел с който се познаваме цял живот. И сме близки от 3-4 години. Умея да споделям с него както и той с мен, доста по-лесно е да споделяш с момче отколкото с момиче. И двамата си и имаме гаджета и не флиртуваме помежду си.
GossipGirl89
01-06-2011, 08:22
За мен съществува.
Аз самата познавам момчета, които мога да нарека много добри приятели. С едното се познаваме от деца, израсли сме заедно и никога не е имало нещо повече от приятелство между нас. А другото ми е бившо гадже. Въпреки това чувства, по-дълбоки от приятелски, между нас няма и това че преди време сме имали връзка не пречи по никакъв начин да сме приятели.
да, съществува, и мога да го докажа 8)
ForzaFelipe
01-06-2011, 09:17
Да .Аз сигурно имам повече приятелки отколкото приятели,а нито съм гей нито те са грозни,даже напротив всичките са...и пак можем да сме приятели без някакви любовни проблеми и т.н.
BGbullet
01-06-2011, 12:13
Благодаря за коментарите! :)
barbekuto
01-06-2011, 12:21
да 8-) :D :P :-P :-o :-) :grin:
MilanowPz
01-06-2011, 12:54
Има такова приятелство,но си зависи от момичето,момчето и от обстоятелствата..
- Едни ще твърдят,че има..Други - НЕ...
Така,че е безсмислено да говорим по тази тема..
П.С - Наистина има доста такива теми..
Прочети ги..
Аз примерно съм момче и имам най добра приятелка повече от година и нещо сме си така близки :)
mnogoznaikO
01-06-2011, 13:32
Да , естествено .
Missmarch
01-07-2011, 13:51
Има приятелство !! Имам момчета приятели: ...офф абе ужасно много!!! :) Лошото е, че понякога се получава: Аз те харесвам, но ти защо не ме харесваш? .. Това е кофти! Но с моите приятели няма такова нещо.. 8)
SiSi7yYy
01-07-2011, 15:20
За мен имаше .. едно време .. когато той беше жив :) :) :) :)
MiMcHeToOo
01-07-2011, 17:02
Вече ми се гади като видя такава тема!
Ключ! Ключ! Ключ! :!:
8-) +1
Еми и според мен има... ама в повечето случаи единия от 2мата страда :?
MaLkaTa_LaDy
01-07-2011, 19:40
Трудно и рядко и не изцяло, но има... надявам се.
Най- близкия ми приятел е момче. И да същесвтува такова приятелство.
Еми да ви кажа има доста момичета приятели в моя живот...3 да сме по-точни...Еми и 3 от тях не искам да ги имам за нищо повече от приятели...Като едното момиче дори е обвързано ,но лошото е ,че при такива приятелства може да има скарвания...Всичките ми приятелки са ми помагали в труден момент...Едната ми помогна да осъзная ,че не съм ЕГОИСТ...С едното от момичетата имаше нещо от сорта"Що не кажеш ,че сме заедно ,за да ревнува?"Едната причина поради,която бившата ме мрази е,че се занимавам с други ,ама тя не осъзнава ,че всичко е просто приятелство...Хубавото е при момичета приятелки е ,че с тях може да разговаряш на друга тема ,на такава ,каквато не можеш с момчета...Да съществува такова приятелство...
anonymous768631
01-07-2011, 23:09
Аз не мога да разбера защо приятелството непременно трябва да изключва секс. Сексът си е забавление. Просто забавление.
Хайде, момичета, да не се вкарваме в някакви бабешки филми за лИбови и такива.