- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли приятелството между момче и момиче?
Темата е ясна..
Живота е такъв, какъвто е!
Да-ако момчето е гей,а момичето грозно![]()
Или ако и двамата имат по-добри опциилИначе няма кого да заблуждаваме.
Приятелство като познати може . Но добри приятели момче и момиче НЕ !!!
Рано или късно единия ще страда![]()
Съществува бе!
Always wanna play but never wanna loose
Темата е дъвката безброй пъти. Еднозначен отговор няма - зависи от момчето и момичето, от обстоятелствата и т.н. Аз лично имам приятели момчета. И без да давам ненужни обяснения ще поясня, че нито аз, нито те сме имали или имаме някакви намерения или желания за нещо повече от приятелство.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Най-добрите ми приятели и най-близките ми хора са 3 момчета,на които знам,че мога да разчитам по всяко време и за всичко!!!И не,нито съм грозна (е,не съм мис Вселена),нито пък те са грозни
Нито съм лесбийка,нито пък те са гейове :Б Да не говорим,че двама от тях,както и аз сме без гаджета в момента
Всичко е възможно стига да има желание и от двете страни и въобще не е задължително след време някой да страда![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Вече ми се гади като видя такава тема!
Ключ! Ключ! Ключ!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ами най-добрият ми приятел е момиче![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Трудна работа е това.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Има едно с което сме като брат и сестра.Нито аз я харесвам,нито тя мен.Така,че да може да съществува приятелство.
novasum![]()
nirvana13![]()
Може би, но рядкост! Но стига те казвали, че има! Какво от това, че сте били като брат и сестра? И аз съм бил, ама чувствата ми не са били приятелски и какво? Не можете да кажете какво чувства другия + не може и да му вярватеСамо вижте колко теми за най-добри приятели се пускат и как момчето/момиче се колебае дали да каже!
хЪх...
Да съществува, но странна работа че в момента най-добрата ми приятелка ми е гадже ... Very Happy
Има такова приятелство,но си зависи от момичето,момчето и от обстоятелствата..
- Едни ще твърдят,че има..Други - НЕ...
Така,че е безсмислено да говорим по тази тема..
П.С - Наистина има доста такива теми..
Прочети ги..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най- близкия ми приятел е момче. И да същесвтува такова приятелство.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Само в кревата мое да има приятелство
Temet Nosce
벨야카
Той автора затова е пуснал темата, защото има такова приятелство. Защото той е изцяло приятелски настроен към приятеля/ката си :>
хЪх...
Аз пък мисля, че може да има приятелство м/у момче и момиче. Аз имам приятел с който се познаваме цял живот. И сме близки от 3-4 години. Умея да споделям с него както и той с мен, доста по-лесно е да споделяш с момче отколкото с момиче. И двамата си и имаме гаджета и не флиртуваме помежду си.
За мен съществува.
Аз самата познавам момчета, които мога да нарека много добри приятели. С едното се познаваме от деца, израсли сме заедно и никога не е имало нещо повече от приятелство между нас. А другото ми е бившо гадже. Въпреки това чувства, по-дълбоки от приятелски, между нас няма и това че преди време сме имали връзка не пречи по никакъв начин да сме приятели.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да .Аз сигурно имам повече приятелки отколкото приятели,а нито съм гей нито те са грозни,даже напротив всичките са...и пак можем да сме приятели без някакви любовни проблеми и т.н.
>>DjBelev<<
Благодаря за коментарите!![]()
Живота е такъв, какъвто е!
да![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз примерно съм момче и имам най добра приятелка повече от година и нещо сме си така близкиПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Да , естествено .