View Full Version : Здравейте,имам проблем.
Ами имам проблем защото 1 момиче ме харесваше от новото даскало но аз не я и я отрязах и утре мислят да идват в класа няколко момичетаи да ме обиждат а аз имам само 2ма фр от класа и те са болни и не искам да ме унижват пред класа,а сам няма да се справа зашото като са няколко са мн надъхани
Ами имам проблем защото 1 момиче ме харесваше от новото даскало но аз не я и я отрязах и утре мислят да идват в класа няколко момичетаи да ме обиждат а аз имам само 2ма фр от класа и те са болни и не искам да ме унижват пред класа,а сам няма да се справа зашото като са няколко са мн надъхани
Какво ти пука какво ще ти говорят няколко момиченца, особенно, когато ще го говорят само и само да те наранят, за дето си отрязал някаква тяхна приятелка? Изслушай ги, усмихни се и ходи си гледай работата! 8)
nymphadora
01-06-2011, 06:28
Страх те е от група момичета??
КЪДЕ ОТИДОХ МЪЖЕТЕ,БОЖЕ?!
radeberger
01-06-2011, 08:27
Надявам се, че не си 92 набор. :D
Предполагам, че си 8 клас. И като дойдат какво ще стане. Само ще ти говорят някакви глупости.
Paramour
01-06-2011, 11:20
наистина ли си роден 92-ра година?! :shock: :shock:
вземи се в ръце бе! нали си мъж.
Lolwtfpwntshit
01-06-2011, 11:46
Използвай сила и ги пречукай всички...
sToyAncHo
01-06-2011, 19:13
Използвай сила и ги пречукай всички... :razz:
NeverForget
01-06-2011, 19:25
DAMNN!!! Та те момичетата са повече мъже от тебе бе смешкоооо...... :oops:
vagarious
01-06-2011, 20:00
Егати и смешната картинка ще е, ако група момичета дойдат специално за да ме обиждат. :-o :-o :-o
Кфо се спичаш .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xWandereRx
01-06-2011, 22:15
мислят да идват да те убиждат...
не мога да преценя кой е по - тъп, ти или те :lol: :lol:
chemist9009
01-06-2011, 22:26
брат ми по-тъп си от неделя :lol: :lol: :razz: :razz:
да не би да те е страх от някакви пикли 8-) 8-)
anonymous546178
01-07-2011, 11:30
Момче, щом си 92, значи си 12 клас... и те е страх от момичета, тегли им една майна и стига толкова
DaemonBoy
01-07-2011, 12:23
Ако си гей, добре...
Ако не си, лошо...
На мен пък ми е интересно, когато някви кифли почнат да ме обиждат. Когато ми стане скучно си слагам слушалките и излизам от стаята 8-) :lol:
Леле много се надявам да не си 92... кажи, че си 7ми клас примерно.Кво те интересуват кво ще говорят някви тъпи кифли бе човек,земи се стегни малко... :?
Harum_Scarum
01-07-2011, 18:27
Страх те е от група момичета??
КЪДЕ ОТИДОХ МЪЖЕТЕ,БОЖЕ?!
е те нека са надъхани, ти покажи сам надъхвация.. 8 клас... разболей се!
Remixa92
01-07-2011, 22:12
Не се излагай ле пич.92 набор и пишеш като 5 клас,да не те е страх от някъкви пикли?Теглиш им майните и тва е.
Абе аз съм 8 клас :D .тоя профил го е правил брат ми.А иначе стана следното -> дойдоха и почнаха да се заяждат и целия клас почна да им вика,че са грозни но за сметка на тва тъпи и злобни и не могат да очакват нищо от мен :D Сдухаха се и повече не доидоха
ludiqtzubar96
01-08-2011, 09:05
Абе аз съм 8 клас :D .тоя профил го е правил брат ми.А иначе стана следното -> дойдоха и почнаха да се заяждат и целия клас почна да им вика,че са грозни но за сметка на тва тъпи и злобни и не могат да очакват нищо от мен :D Сдухаха се и повече не доидоха
Еми то това се очаква.Ама що пусна тема да се лигавиш като педал,че ще дойдат някви момичета и ще почнат да те обиждат-просто трябва да им кажеш нещо от сорта"FUCK OFF BI***ES" и те ще те оставят.Поне да бяха момчета и да идваха да те бият.........
anonymous546178
01-08-2011, 11:17
^ да и след като кажеш това, да станеш черен, да извадиш един пистолен и да застреляш всички...
П.п. Стереотипите, какво бихме правили без тях
П.п.п.
Този пост е в квадрата на шегата, не го взимайте сериозно, и в никъв случай не използвайте пистолет за да убиете класа си, използвайте автомат, има повече патрони
П.п.п.п. Напълно се шегувам, против убийствата в училище съм!!
blackfireXx
01-08-2011, 14:18
DAMNN!!! Та те момичетата са повече мъже от тебе бе смешкоооо...... :oops:
Дръж се на ниво.. На 18 не би трябвало да те е страх от някакви момичета.
jeezloxxy
01-08-2011, 20:31
...
Мгрх....
Фффф...(сдържам смеха си)
...
...
...
"И те са много надъхани"
..
>Хахахахахахах :razz: :razz: :razz: :razz:
Това-беше-наистина...наистина добро.Браво :shock:
Та...Какъв точно е проблемът?Страх те е от група момиченца?Или от факта,че ще те унижат?(Второто е)
Как група момиченца ще те унижат,мой човек?
Най-лесният подход е "Говори на ръката" :D
Не,сериозно,стига глупости :shock:
djuwkata
01-08-2011, 20:40
Стегни се, пич... К'во ти пука за тях?
whitechocolate
01-09-2011, 10:43
Тия момичета имат три проблема:
*ПРЕКАЛЕНО СА ТЪПИ
*ОТЧАЯНИ СА
*НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ИМ СЕ ВЪРЖЕ
Ти(ако наистина си момче) можеше много лесно да им спукаш самочувствието САМ!
:booooomb:
sladkatafenka78
01-29-2011, 15:42
Абе човек,ти да не мислиш като 11 годишен?Щели да дойдат специално да те обиждат и ти си щял да бъдеш унижен пред целия клас??Какво ти пука,че ще дойдат да те обиждат?Че даже са ти го и съобщили :D
minionka
01-29-2011, 20:39
:shock: :shock: :shock: аз съм шокирана.. стегни се бе.. кфо те е страх, да не са по големи от теб? :lol: :razz:
1во темата е старичка. Разбирам някой да имаше подобен "проблем" , ама ...
2ро Даже историята е завършена, погледнете последния пост на автора :))
bubkaa93
01-31-2011, 15:32
Ти си на 18 години :? и те страх от група момичета?? :lol: