- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Здравейте,имам проблем.
Ами имам проблем защото 1 момиче ме харесваше от новото даскало но аз не я и я отрязах и утре мислят да идват в класа няколко момичетаи да ме обиждат а аз имам само 2ма фр от класа и те са болни и не искам да ме унижват пред класа,а сам няма да се справа зашото като са няколко са мн надъхани
Какво ти пука какво ще ти говорят няколко момиченца, особенно, когато ще го говорят само и само да те наранят, за дето си отрязал някаква тяхна приятелка? Изслушай ги, усмихни се и ходи си гледай работата!Първоначално написано от misho92
![]()
Страх те е от група момичета??
КЪДЕ ОТИДОХ МЪЖЕТЕ,БОЖЕ?!
Надявам се, че не си 92 набор.![]()
Предполагам, че си 8 клас. И като дойдат какво ще стане. Само ще ти говорят някакви глупости.
наистина ли си роден 92-ра година?!![]()
![]()
вземи се в ръце бе! нали си мъж.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Използвай сила и ги пречукай всички...
DAMNN!!! Та те момичетата са повече мъже от тебе бе смешкоооо......![]()
Егати и смешната картинка ще е, ако група момичета дойдат специално за да ме обиждат.![]()
![]()
![]()
Кфо се спичаш ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мислят да идват да те убиждат...
не мога да преценя кой е по - тъп, ти или те![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
брат ми по-тъп си от неделя![]()
![]()
![]()
да не би да те е страх от някакви пикли![]()
![]()
Момче, щом си 92, значи си 12 клас... и те е страх от момичета, тегли им една майна и стига толкова
Ако си гей, добре...
Ако не си, лошо...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
На мен пък ми е интересно, когато някви кифли почнат да ме обиждат. Когато ми стане скучно си слагам слушалките и излизам от стаята![]()
![]()
Леле много се надявам да не си 92... кажи, че си 7ми клас примерно.Кво те интересуват кво ще говорят някви тъпи кифли бе човек,земи се стегни малко...![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Първоначално написано от nymphadora
е те нека са надъхани, ти покажи сам надъхвация.. 8 клас... разболей се!Първоначално написано от misho92
Не се излагай ле пич.92 набор и пишеш като 5 клас,да не те е страх от някъкви пикли?Теглиш им майните и тва е.
Абе аз съм 8 клас.тоя профил го е правил брат ми.А иначе стана следното -> дойдоха и почнаха да се заяждат и целия клас почна да им вика,че са грозни но за сметка на тва тъпи и злобни и не могат да очакват нищо от мен
Сдухаха се и повече не доидоха
Еми то това се очаква.Ама що пусна тема да се лигавиш като педал,че ще дойдат някви момичета и ще почнат да те обиждат-просто трябва да им кажеш нещо от сорта"FUCK OFF BI***ES" и те ще те оставят.Поне да бяха момчета и да идваха да те бият.........Първоначално написано от misho92
^ да и след като кажеш това, да станеш черен, да извадиш един пистолен и да застреляш всички...
П.п. Стереотипите, какво бихме правили без тях
П.п.п.
Този пост е в квадрата на шегата, не го взимайте сериозно, и в никъв случай не използвайте пистолет за да убиете класа си, използвайте автомат, има повече патрони
П.п.п.п. Напълно се шегувам, против убийствата в училище съм!!
Първоначално написано от NeverForget
Дръж се на ниво.. На 18 не би трябвало да те е страх от някакви момичета.
...
Мгрх....
Фффф...(сдържам смеха си)
...
...
...
"И те са много надъхани"
..
>Хахахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
Това-беше-наистина...наистина добро.Браво![]()
Та...Какъв точно е проблемът?Страх те е от група момиченца?Или от факта,че ще те унижат?(Второто е)
Как група момиченца ще те унижат,мой човек?
Най-лесният подход е "Говори на ръката"![]()
Не,сериозно,стига глупости![]()
Стегни се, пич... К'во ти пука за тях?
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -